Data en realiteit verborgen | Vertel het niet aan de mensen

De staat houdt belangrijke gegevens over het virus verborgen voor het publiek, waaronder het plan van massavaccinaties om een fictieve pandemie te genezen. Een waarschuwing, niet alleen voor Amerika, maar voor de hele wereld.

Een zeer kritieke update van Deborah Tavares over wat er momenteel aan de hand is in de wereld.

Hier volgen enkele headlines…

Op heterdaad betrapt in een cover-up

Het volk werd en wordt misleid, en samenwerkende agentschappen werden op heterdaad betrapt in een Covid-data cover-up. De staat laat iedere burger failliet gaan; dat is hun bedoeling.

Het volgende gebeurde 60 jaar geleden onder het mom van ‘volksgezondheid’.

Wist u dat in 2010 de Verenigde Staten formeel hun excuses hebben aangeboden aan Guatemala, voor de ethische schendingen die plaatsvonden, namelijk het ‘syfilis experiment’? Guatemala veroordeelde het experiment als een misdaad tegen de mensheid. Het syfilis experiment werd in de jaren ‘40 uitgevoerd, waarbij onderzoekers van de Amerikaanse overheid opzettelijk Guatemalteekse gevangenen, vrouwen en psychiatrische patiënten met syfilis hebben besmet! Er werd onthuld dat zelfs zwarte Amerikaanse mannen met opzet onbehandeld werden achtergelaten.

Een ‘let op’ waarschuwing voor de hele wereld
En juist op dit moment, in 2021, hebben we een onderzoek lopen onder het mom van volksgezondheid! Dit is een ‘let op’ waarschuwing, niet alleen voor Amerika, maar voor de hele wereld.

 

DATA and REALITY HIDDEN – DO NOT TELL the PEOPLE

De meesten van ons zijn wel bekend met het Rockefeller Pandemie plan van 2010.
Maar het volgende gaat over een waarschuwing in 2009… voor een pandemie. Want, beste mensen, het plan mislukte! Het ging toen om de varkensgriep. Daarna volgde er een nieuw plan scenario in 2010: ‘Operatie Lock Step’, zodat het deze keer niet zou falen in de toekomst, en dat is nu.

‘Massavaccinaties om een fictieve pandemie te genezen’.

Het is belangrijk te weten, dat de wetenschappelijk rapporten met een gedetailleerd plan zijn voorbereid voor het Congres, met als titel: ‘Hoe de bevolking van de Verenigde Staten te verminderen’. De conclusie in de rapporten luidt: ‘Door massavaccinaties, om een fictieve pandemie te genezen’. Dit alles en nog veel meer is nu vandaag de dag op zijn plaats gebracht!

Even terug naar 2009

Wetenschappers onthullen dat van de Presidenten in het Congres werd verwacht, om massavaccinaties te bestellen voor een fictieve varkensgriep pandemie in het najaar van 2009. Dit gebeurde dus in 2009. En dit vaccin bevatte een kleine hoeveelheid van opgehoopte uitwerpselen van vogels. Deze substantie staat erom bekend, dat het ernstige ziekten en zelfs de dood kan veroorzaken! Vele laboratoriumdieren stierven dan ook.

Meeste soldaten omgekomen door vaccins

De wetenschappers verklaren dat de meeste soldaten, die in de Midden-Oosten conflicten omkwamen, zijn omgekomen door deze vaccinaties. Maar niemand praat erover! Hoort u het goed? Onze soldaten zijn gebruikt als proefkonijnen, massaal gevaccineerd, gezeten in oorlogen, gecreëerd voor hun dodelijke vernietiging, en om anderen overzees te vermoorden! U kunt dit zelf lezen in het boek ‘Silent Weapons for Quiet Wars’. De mensen, die toen stierven aan het virus, stierven omdat ze waren geïnjecteerd met het vaccin, dat gepland was om ook te worden gegeven aan de Amerikaanse bevolking en de helft van de wereldbevolking in 2009. Ieder, die toen weigerde het doodsvaccin te nemen, zou gearresteerd worden als een terrorist, en in een interneringskamp opgesloten worden. Een advocaat of rechtszaak zou niet worden toegestaan, wat toch al niet zou helpen, omdat we onder een bedrijfssysteem zijn gezet. En advocaten hebben advocatenkaarten en werken voor Rothschild…

Sinds 9/11 wordt de WHO beheerd en staat het onder regie van de Rockefellers en Rothschilds.

Dezen behoren tot de 13 Bloedlijnen. Ziet u het patroon zich nu ontvouwen? We moeten wakker worden en stoppen met te leven in een droomland, waar je nog zou kunnen stemmen!
Het rapport gaat verder: zelfs politie officieren, sheriffs, militair personeel en hun families zullen aan deze massa genocide niet ontsnappen. Iedereen zal verplicht worden om het dodelijke vaccin te nemen, samen met het gewone publiek.

Elke gesloten militaire basis omgebouwd tot een FEMA kamp

Elke gesloten militaire basis in elke staat is omgebouwd in een interneringskamp; dit gebeurde 10 jaar geleden! Waarom zoveel kampen in de VS? Omdat de kampen duizenden onschuldige mensen verwachten, die eenvoudig weigeren zich te zullen onderwerpen aan het dodelijke vaccin. Ook is het belangrijk te weten, dat Homeland Security de leiding heeft over deze kampen. Reeds sinds 9/11 worden mensen voor deze faciliteiten getraind! En volgens informanten is het personeel verteld, dat iedereen die in hechtenis is genomen, leden zijn van terroristische organisaties, verdacht van het veroorzaken van biologische oorlogvoering op Amerika. Deze onschuldige mensen zullen beschuldigd worden van de geplande genocide, die gepleegd wordt door hun eigen regeringsleiders notabene!

U wordt een leugen verkocht, en u gelooft het!

U gelooft in QAnon, en dat we veilig zullen zijn, dat het Witte Huis bestaat… Dat doen ze niet! Elk ambt staat namelijk onder toezicht van een militaire generaal. We zijn een militair georganiseerde totalitaire regering. En dat zijn we sinds dag één. De VS is slechts een samenwerkingsverband.

‘Moord door injectie’

U moet begrijpen dat het volk wordt vermoord, wat ons reeds voorzegd is in zo vele documenten. Dit is een overeenkomst tussen de Amerikaanse overheid met de overheden wereldwijd. Dus dit geldt niet alleen voor Amerika!

CO2 is juist noodzakelijk voor alle leven op onze planeet.

Er zijn meer dan 31.000 Amerikaanse en Russische wetenschappers, die hebben verklaard dat als we onze broeikasgassen met 100% zouden kunnen reduceren, dat dit absoluut geen effect heeft op het klimaat. En in feite is CO2 juist noodzakelijk voor alle leven op de planeet. Zonder dit zouden we vergaan! De overheden ensceneren pandemieën en ze doden ons; dat is wat er aan de hand is! Het zijn allemaal private samenwerkingsverbanden, maar ze noemen zich ‘regeringen’. Alle wetten, gecreëerd door deze regering-samenwerkingsverbanden zijn particuliere corporate regelementen. De ware aard van die regelementen wordt geheimgehouden voor het publiek. De mensen zijn geïndoctrineerd, geprogrammeerd, gehersenspoeld en geconditioneerd. Hun wordt voorgehouden om dit soort klokkenluidersinformatie als belachelijk en onwaar te behandelen.

Burgers onder vuur

Kijk om u heen, familieboerderijen worden geëlimineerd, plaatselijke winkels en bedrijven worden bankroet gemaakt, het echte doel van ons gezondheidssysteem wordt vernietigd, en nog veel meer. We worden vergiftigd door de lucht (chemtrails o.a.), ons water en onze voedselvoorziening.

Alle burgemeesters is opgedragen om vaccinaties op ieder mens te verplichten. Zij werken voor de elite, die ons controleren. Ze reduceren ons grondstofgebruik, zoals water, aardolie, elektriciteit, gas, etc., om de mens slechts van haar essentiële menselijke behoeften te voorzien. Consumptie, die daar bovenuit stijgt, wordt als immoreel beschouwd! Het reizen moet verminderd worden, wat nu gebeurt.

De biologische oorlogvoering zorgt er ook voor dat schimmel zal toenemen, en meer mensen zullen hierdoor schimmelinfecties krijgen, waarvan vele dodelijk. Wij worden aangevallen door degenen die deze frauduleuze medische industrie regelen, deze samenwerkende constructie van dood.

Wat NASA zei in 2001…

NASA zou het volgende gaan gebruiken: een vingerafdrukloos biowapen systeem, met bijvoorbeeld bacteriën, virussen, prionen ofwel infectieuze eiwitten (de nieuwste ziekteverwekkers bij mens en dier), parasieten, schimmels, kankerverwekkende stoffen, gifstoffen, hormonen en regelaars. Biohacking kwam ook aan de orde. Een simpele definitie hiervoor is: rommelen met je lijf!
Dus op dit moment wordt de mens gedegradeerd en letterlijk getraceerd, geobserveerd en opgejaagd. Wij zijn de vijand.

Toenemend aantal zelfmoorden

We weten inmiddels dat Covid een ziekte van wanhoop is, specifiek gecreëerd om psychologisch gedrag te vermeerderen dat overlevingskansen niet ondersteunt.
Mensen denken dat men de grondwet overtreedt, maar dat doen ze niet. Want alles wat je om je heen ziet gebeuren, wat zo slecht lijkt, is legaal gemaakt! Het is allemaal legaal, en men weet het niet… 

“I can hire one half of the working class to kill the other half,” – Jay Gould US financier & railroad businessman (1836 – 1892)

 

WATCH: CNA NURSING HOME WHISTLEBLOWER: SENIORS ARE DYING LIKE FLIES AFTER COVID INJECTIONS! SPEAK OUT!!!

 

You may also like