Zeven redenen waarom Ministers van Volksgezondheid hun kinderen niet vaccineren…

…maar jouw buurvrouw dat niet mag weten. Want als zij dit wel zou weten, dan moet ook deze Minister van Volksgezondheid, net zoals bij de Mexicaanse griep, weer miljoenen vaccins gaan verbranden. UPDATE 17-01-2022

Schrijver Frank Ruesink schreef het boek ‘Hugo – ik ben ook jouw soldaat niet’, en op zijn website schreef Ruesink op 12 november 2020:

 

Daar zat de oud-Minister van Volksgezondheid dan. Schuin tegenover hem een moeder, met wiens kind het helemaal was misgegaan na het vaccineren.

Haar kind behoorde in dat jaar nog niet tot de groep van 5 tot 10 kinderen, die, zoals ex-RIVM directeur Roel Countinho had gezegd, overlijden na hun vaccin. Echter de hersenbeschadiging was dusdanig groot, dat op een veel te jonge leeftijd zijn overlijden zou volgen.

Aan het eind van de het gesprek had zij nog een laatste eenvoudige maar persoonlijke vraag voor de minister:

“Minister vaccineert u uw eigen kind wel?”

Opeens waren alle ogen in de kamer op de minister gericht…
Na een lange stilte sprak de minister opeens de drie weloverwogen maar pijnlijke woorden: “Dit is privé.” De stilte, deze drie woorden en zijn aanblik zeiden alles. Deze Minister van Volksgezondheid vaccineert gewoon zijn eigen kind niet.

Hoe confronterend en pijnlijk kan het leven zijn, denk ik heel vaak als ik weer een bericht van een moeder ontvang via messenger of mail.

Toch is dit verhaal in deze tijd belangrijker dan ooit. Want waarom zou een minister van Volksgezondheid zijn eigen kinderen niet vaccineren, dit terwijl de Nederlandse overheid al jarenlang een actief vaccinatiebeleid voert? Hier zijn zeker zeven redenen voor, die ik heb ontdekt tijdens het schrijven van mijn boek.

 

De 7 redenen

1) Een minister als Hugo de Jonge kent als geen ander de onethische kant van de farmaceuten, die vaccins leveren. Zie als voorbeeld Pfizer.

2) Een minister als Hugo de Jonge heeft van zijn broer Marien, als oud-werknemer van vaccinfabrikant Merck & Co, precies geleerd hoe goed farmaceuten in staat zijn om pijnlijke onderzoeken in de doofpot te laten verdwijnen.

3) Een minister als Hugo de Jonge heeft van zijn partijgenoot en oud-minister van Volksgezondheid, Ab Klink, echt wel gehoord dat vaccinfabrikanten niet schromen om de bijwerkingen te verzwijgen.

4) Een minister als Hugo de Jonge heeft van zijn de Duitse Minister van Volksgezondheid echt wel geleerd, hoe je als minister voor jezelf een alternatieve oplossing kan creëren.

5) Een minister als Hugo de Jonge weet echt wel, hoe de World Health Organisation (WHO) zelf worstelt met veiligheidsvragen over vaccins.

6) Een minister als Hugo de Jonge weet ondertussen echt wel hoe vaccinexperimenten altijd als eerste worden uitgevoerd op de kwetsbaren in de samenleving.

7) Een minister als Hugo de Jonge houdt, net als elke ouder, zielsveel van zijn eigen kinderen, en neemt daarom geen enkel risico met hun gezondheid. Zeker nadat hij van mij heeft geleerd, dat ten aanzien van vaccinatie kan worden opgemerkt, dat het over het algemeen bekend is dat kinderen kunnen overlijden na vaccinaties; dit wordt gezien als een complicatie van normaal medisch handelen. Zie ook deze letterlijke quote bij rechtspraak.nl (4.6). [Helaas is de link niet meer bereikbaar]

 

Maar nee, dit alles mag jouw buurvrouw niet weten. Want als zij dit wel zou weten, dan moet ook deze Minister van Volksgezondheid, net zoals bij de Mexicaanse griep, weer miljoenen vaccins gaan verbranden.

 

Zie ook: 

Researchers Show Where The Aluminum Travels To In The Body & Stays After Vaccination

181 Dead in the U.S. During 2 Week Period From (these New) Experimental COVID Injections

CDC document bombshell reveals list of all vaccine excipients, including “African Green Monkey Kidney Cells” and…

 

WATCH: De shockerende waarheid over wat er echt in vaccins zit (BANNED VIDEO)

 

Bronnen:

https://nooit.nl/zeven-redenen-waarom-ministers-van-volksgezondheid-hun-kinderen-niet-vaccineren/

https://stichtingvaccinvrij.nl/ouders/ouderplatform/vaccinreacties-en-vaccinatieschade/?fbclid=IwAR3_Zi2OSKbvUB28Nlifm0EV2aasZVHuRs6KpLWcPpaLaxK_0joRJJ6oQsk

You may also like