Duizenden guillotines opgesteld om terroristen, conservatieven en Christenen te executeren

Een C-17 vrachtvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht arriveerde op Andrews Air Force Base, geladen met kratten met ‘smart’ guillotines, zegt een insider die anoniem wil blijven.

De technologisch geavanceerde guillotines, zei hij, worden gemaakt in Peking, voordat ze naar Amerikaanse luchtmachtbases worden gevlogen. Vervolgens distribueert het leger de guillotines naar FEMA kampen in het hele land.
Sta jij al op de lijst?

Smart Guillotine Project in 2011

Hij zei dat het smart guillotine project in 2011 in gebruik werd genomen, op verzoek van voormalig president Barack Hussein Obama, die tijdens zijn ambtstermijn had gehoopt de staat van beleg af te kondigen, en het dodelijke apparaat te gebruiken tegen patriotten en vrijheidsstrijders, die zijn één wereldregering agenda uitdaagden. De guillotine, voegde hij eraan toe, is de ideale executiemethode om de massa angst in te boezemen.

De smart guillotine

Het apparaat bestaat uit een hoog, rechtopstaand frame, waarin een verzwaard en gehoekt blad naar boven wordt gehesen en opgehangen.
De veroordeelde persoon wordt vastgezet met blokken aan de onderkant van het frame, waarbij de nek direct onder het mes wordt geplaatst. Het mes wordt vervolgens losgelaten, om snel te vallen en het slachtoffer met één enkele slag krachtig te onthoofden, zodat het hoofd in een mand eronder valt. De hoofdsteun heeft bewegingssensoren en drukplaten, die de aanwezigheid van een menselijke nek kunnen detecteren.

Volautomatisch

Er is geen operator voor nodig; een computer laat een vlijmscherp, verzwaard titanium mes vallen en weer terugtrekken, dat, volgens onze bron, enkele honderden koppen per beurt kan afsnijden.
Als een persoon zich verzet, springen arm- en beensteunen uit verzonken compartimenten, waardoor het slachtoffer niet meer kan bewegen.

Gezichtsherkenning

Bovendien maken deze slimme guillotines gebruik van biometrische scans, inclusief gezichtsherkenning technologie, om personen vrij te pleiten die per ongeluk op de guillotine zijn geplaatst voor executie. De Deep State en FEMA beseften namelijk, dat de hoofden van sommigen van hun eigen mensen per ongeluk op het hakblok zouden kunnen belanden. Ze moesten een manier bedenken, om te voorkomen dat het mes bevriende hoofden zou afhakken. Dus wanneer een persoon met zijn gezicht naar beneden ligt te wachten tot het mes valt, scant de computer het gezicht en de iris. Als het overeenkomt met een bevriend gezicht dat is opgeslagen in een database, valt het mes niet en wordt de persoon vrijgelaten. Aldus de bron.

Guillotine ter waarde van 17 miljoen dollar

Nadat Obama zijn ambt had verlaten, hielden FEMA en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid het smart guillotine project in leven, met behulp van verborgen fondsen en black project geld, om 3.000 van de gemene apparaten te financieren, die elk naar verluidt 17 miljoen dollar kosten. FEMA bestelde ze bij de Chinezen, voegde onze bron eraan toe, omdat het bureau ‘zich schuldig voelde’ over het gebruik van Made-in-Amerika producten voor de executie van Amerikanen. Bovendien zijn de Chinese versies goedkoper.

‘Rode staten’

De Andrews AFB zending, bijvoorbeeld, van meer dan 500 smart guillotines, werd per spoor gedistribueerd naar FEMA regio 6, een gebied dat Texas, New Mexico, Louisiana, Oklahoma, Belgrado en Arkansas omvat. Dit zijn voornamelijk ‘rode’ staten, die zeer waarschijnlijk weerstand zullen bieden aan een verklaring van staat van beleg, of een militaire inval tegen het volk.

Alle ogen op Texas gericht…

“FEMA’s belangrijkste focus ligt op Texas. Als er een openbare opstand komt, weten ze nu al, dat de slagordes in Texas zullen beginnen. Ze weten dat de patriottengemeenschap daar groot is. Daarom ontvangt Texas meer van deze slimme guillotines dan welke andere staat dan ook! FEMA’s eerste slag zal plaatsvinden in Texas”, aldus onze bron. “Alle staten hebben ze, maar Texas heeft nu het merendeel.”

‘Shock training’

De 500 eenheden werden naar FEMA kampen in de buurt van Austin gezonden, een ‘shock trainingsfaciliteit’ van de Nieuwe Wereldorde in Waco, en een FEMA interneringskamp, vermomd als waterzuiveringsinstallatie in Carrollton.

Er zijn reeds duizenden guillotines opgeslagen onder controle van militaire bases en FEMA kampen.

 

Bron:

https://amg-news.com/archives/719

You may also like