Studies bewijzen: Superparamagnetische nanodeeltjes succesvol toegediend via vaccins

Wanneer je een van de talloze video’s hebt gezien van magneten, messen, vorken en mobieltjes, die aan de armen van mensen blijven kleven nadat ze zijn ingeënt, dan zul je je misschien afvragen: zitten er magnetische nanodeeltjes in die vaccins?

Nu, een studie gepubliceerd in de National Library of Medicine in 2014 bewijst dat ‘superparamagnetische nanodeeltjes’ met succes in het lichaam worden afgeleverd via vaccins.

Eenmaal binnenin het lichaam kunnen de nanodeeltjes worden gebruikt om DNA in de lichaamscellen te ‘injecteren’, waardoor je genetica, je DNA, wordt veranderd!

De studie is getiteld: Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine.

En wanneer je op het internet zoekt, kom je erachter dat Big Pharma zich zelfs al vóór die tijd bezighield met magnetische deeltjes, die het mogelijk maken om geneesmiddelen, en wat al niet meer, op precieze tijdstippen en in specifieke gebieden van het menselijk lichaam vrij te geven.

De studie zegt onder meer:

Het gebruik van superparamagnetische ijzeroxide nanodeeltjes, afgekort SPIONs, om genen af te leveren via magnetofectie* is veelbelovend in het verbeteren van de efficiëntie van gen-afgifte, zowel in vitro (reageerbuis of laboratoriumglaswerk) als in vivo (in het lichaam)… Polyethyleenimine werd gekozen om het oppervlak van de SPIONs te veranderen, om de afgifte van plasmide DNA in zoogdiercellen te ondersteunen, vanwege de uitgebreide buffercapaciteit van het polymeer door het ‘protonspons’-effect.

Vergeet niet dat mensen worden geclassificeerd en gezien als dieren door de elite.

*Wat is magnetofectie?

Magnetofectie, of magnet-assisted transfection, is een transfectiemethode die magnetische kracht gebruikt, om DNA in de cellen te kunnen brengen.

Een tweede studie…

Een andere studie, eveneens gepubliceerd in PubMed / National Library of Medicine, stelt dat superparamagnetische nanodeeltjes in hersencellen kunnen worden gedreven door externe magneten te gebruiken.

Een derde studie…

Die studie is getiteld: Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity.
Uit die studie bleek dat externe magneten in staat waren SPIONs te sturen, om genetisch materiaal (DNA) in de cellen van ratten te injecteren. Dit betekent dat externe magnetische velden kunnen worden gebruikt om ‘magnetofection’ te veroorzaken, wat betekent: het veranderen van DNA met behulp van externe magnetische velden in combinatie met speciale nanodeeltjes, die worden geïnjecteerd.

Conclusie van de studie:

De histologische studie van de cochleae (deel van het oor) liet zien, dat SPIONs in de scala tympani in de basale bocht werden gedreven, de tweede bocht, en in de apex (punt van het hart).

Jarenlange experimenten!

Wat dit ons vertelt is cruciaal om te begrijpen: vaccinwetenschappers experimenteren dus al vele jaren met magnetische nanodeeltjes. Zij hebben reeds technieken ontwikkeld met vaccin injecties, om nanodeeltjes in de hersenen af te leveren, waardoor deze kunnen worden gecontroleerd en gestuurd door externe magnetische velden.

Op dit moment worden de foto’s en video’s, die tonen dat de injectieplek plotseling magnetisch is geworden, door de zogenaamde FactCheckers afgedaan met nonsens. Zeer benieuwd hoelang ze dat kunnen blijven volhouden.

 

Note: De website PubMed lijkt op 10 juli 2021 of eerder offline te zijn gehaald!

 

Zie ook:

https://scitechdaily.com/magnetic-particles-deliver-drugs-with-pinpoint-targeting/

 

Bron:

Vrijmetselaar Mike Adams

You may also like