Beveiliger Tweede Kamer doet schokkende onthulling op de Nederlandse Radio

Klokkenluider of politiek spel? Beveiliger Tweede Kamer onthult op de radio: ‘Als die camera uit is, staan ze nog net niet met elkaar te dansen’.

De best wel ontmaskerende videolink kreeg ik gisteren toegezonden van één van onze bezoekers.
Is het een handige zet van de elite en de mainstream media, om het volk in opstand te doen komen en zo chaos te genereren? U beslist.

De Nederlandse Radio 538 DJ, Igmar Felicia, riep zijn luisteraars afgelopen donderdagavond op om hun geheimen met hem te delen. Ene ‘Koen’ belde met de studio. Ik weet niet of dit zijn echte naam is, of dat het zelfs maar een AI-stem is geweest… want alles is mogelijk tegenwoordig.

Koen zei, dat hij een onthulling wilde doen voor de radio. Van tevoren wilde hij echter nog niet vertellen waar het precies over ging:

“Ik ben beveiliger en kom veel bij de Tweede Kamer om de camerasystemen in de gaten te houden. Dat met dat mondmasker en dat handen schudden, dat is allemaal één grote flauwekul op de tv.”

“Op tv doen ze alles, maar bijvoorbeeld als de persconferentie afgelopen is, dan wordt er gewoon handen geschud met elkaar, en de mondkapjes worden binnen ook gewoon afgezet. Tijdens het lopen door de gangen ook.”

“Er worden helemaal geen mondmaskers gedragen.”

Dat is wat Koen benadrukte.
Felicia vroeg hem vervolgens: “Ook door de mensen, die tegen ons zeggen dat we mondkapjes moeten dragen en onze handen stuk moeten wassen?”

“Exact!” antwoordde de beveiliger.

“Nee, joh!” reageerde de DJ verbaasd.

“Iedereen doet er een beetje lacherig over achter de schermen. Tijdens de persconferentie worden mondmaskers opgezet en wordt er netjes anderhalve meter afstand gehouden, maar op het moment dat die camera uit is, dan staan ze nog net niet met elkaar te dansen”, zei Koen.

Felicia: “Worden achter de schermen ook weleens borrels gehouden en dingen die helemaal niet mogen?”

“Tuurlijk”, was het antwoord. “Ik maak me heel erg boos over de hele situatie,” zei Koen.

Felicia: “Dat de mensen, die ons dit allemaal opdragen achter de schermen, de sh*t gewoon aan hun laars lappen, dat is natuurlijk helemaal bizar”.

“Zo zijn er een hele hoop maatregelen, die eigenlijk niet kloppen”, aldus de beveiliger.

“En bij de Tweede Kamer wordt dus vrolijk geknuffeld en gaan de mondkapjes af, zodra de camera’s uit zijn”, concludeerde de DJ.

“Exact”.

“Hier gaan we niet meer overheen komen, denk ik”, besloot Felicia.

 

Beveiliger 2de Kamer doet onthulling op de radio over hoe men daar omgaat met de Coronamaatregelen

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

  

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/zeven-redenen-waarom-ministers-van-volksgezondheid-hun-kinderen-niet-vaccineren/

https://eindtijdnieuws.com/na-deze-speech-was-hugo-de-jonge-als-een-losgelaten-ballon-het-raam-uitgevlogen-op-zijn-schoenen-na/

 

Bron: 

Radio 538

You may also like