Schokkende analyse van levend bloed en bloedcellen kort na vaccinatie

Dit is geen grap; dit is ernstig. De beelden onder de microscoop van het bloed en bloedcellen van mensen, kort nadat ze gevaccineerd zijn, spreken voor zich.

Het werd gepost op een social mediasite om alarm te slaan.

We verwachten, dat er meer Donkerveld Microscoopbeelden zullen worden geplaatst, die de catastrofale veranderingen in het bloed van mensen laten zien, die de dodelijke injectie hebben genomen.

 

Het volgende werd bij de afbeeldingen gepost:

‘Ik heb een vriendin die voedingsmicroscopist is. Ze is een expert in haar vakgebied en heeft me enorm geholpen. Ze heeft veel klanten, die de zogenaamde vax hebben genomen, en hen toen hebben gevraagd om gratis bloedonderzoek te laten doen. Dit is wat ze zag… horror!’

‘De bovenste afbeelding is van volledig gezond bloed en bloedcellen van vóór de ‘vax’ injectie’:

healthy blood under microscope

 

‘De dagen daarna zijn de bloedcellen drastisch veranderd’:

blood under microscope stage 1 after Covid jab

 

‘De derde afbeelding toont talloze vreemde nanodeeltjes als witte stippen, die kort na de injectie in je bloed verschijnen’:

blood under microscope stage 2 after Covid jab

 

‘Je lichaam kan hier nooit van ontgiften, en uiteindelijk zullen die nanodeeltjes elke cel in je lichaam binnendringen.’

Wat dit in het kort betekent, is dat je nooit meer dezelfde zult zijn, want je gezondheid zal de rest van je leven ernstig worden beïnvloed, hoe kort of hoe lang dat ook mag zijn. Dit is zonder twijfel een misdaad van massale genocide tegen de mensheid!

 

‘De bloedcellen zijn nu bedekt met knobbels en uitsteeksels’:

blood under microscope stage 3 after Covid jab

Let eens op de laatste en vierde afbeelding hierboven: die laat zien dat de bloedcellen van de gevaccineerde persoon niet langer glad en symmetrisch zijn. Ze zijn nu bedekt met knobbels en uitsteeksels. Dit is geen toeval; dit is opzet en zorgvuldig gepland.

 

Levensverwachting na vaccinatie

Zoals dr. Sherri Tenpenny en dr. Luc Montagnier en anderen zeggen, zullen de injecties dodelijk zijn en zullen ze nooit stoppen met doden. Dr. Montagnier, misschien wel ’s werelds beste viroloog, voorspelt dat de levensverwachting van iedereen, die de killshot-injectie heeft genomen, mogelijk slechts twee jaar is. En dan te weten, dat je leven met elke extra ‘vaccin booster’ nog meer ingekort wordt.

Vergeet niet dat alle toppolitici en de zeer invloedrijken, zoals Biden en Fauci, een blanco injectie met zoutoplossing hebben kregen vóór de camera, en niet de echte prik. Fauci wist de volgende dag niet eens meer in welke arm hij de injectie had gekregen.

 

Bron:

https://rense.com/general96/shocking-live-blood-analysis-after-vax.php

You may also like