‘Alexa, hoe zal de bevolking van het Verenigd Koninkrijk er in 2025 uitzien?’

De door AI aangedreven virtuele assistent van Amazon, genaamd Alexa, gaf in 2020 een frappant antwoord op die vraag… Verder zal Alexa je niet langer vertellen of ze verbonden is met de CIA, FBI of NSA.

 

“Alexa, wat is het huidige bevolkingsaantal van het VK?”
Antwoord: “In 2020 was het aantal inwoners van het VK 67,9 miljoen mensen.”

“Alexa, wat is het voorspelde aantal inwoners in het VK in 2025?”
Antwoord: “Hier is iets wat ik op het web heb gevonden. Volgens Orlandosentinel.com zal het aantal inwoners op dat moment 22,93 miljoen in totaal zijn.”

Het totale verlies in de komende jaren zou dan 44,97 miljoen mensen zijn… in het VK alleen al.

Video: ‘Alexa, what will the population of the UK be in 2025’

 

ALEXA, WHAT WILL THE POPULATION OF THE UK BE IN 4 YEARS TIME?

 

Verbazingwekkend, niet? Het is echter geen voorspelling; het is hun plan.

Op 20 april 2021 heeft Deagel.com, een militaire inlichtingendienst, zijn mysterieuze voorspellingsspreadsheet voor 2025 helaas verwijderd, welke een behoorlijke depopulatie van vele landen voorspelde. De voorspellingspagina verwijst nu gewoon door naar de homepage.

 

Alexa zal je niet langer vertellen of ze verbonden is met de CIA

Jaren terug, rond 2017, bleek dat wanneer je Alexa van Amazon Echo vroeg ​​naar haar mogelijke connectie met de Central Intelligence Agency (CIA), ze verdacht stil werd…

De vrouw, die het op video opneemt, vraagt ​​of Alexa ooit tegen haar zou liegen. AI liegen? Nee, natuurlijk niet! Om die reden alleen al let ik altijd op de logo’s van betrokken beroemde bedrijven, zoals in dit geval, Amazon, en vind het satanische fallus symbool in hun logo toch wel erg verdacht.

Alexa merkt in 2017 op dat, hoewel ze af en toe dingen verkeerd zou kunnen doen, ze “nooit opzettelijk tegen u of iemand anders zou liegen”…. Oh, werkelijk?
Ze heeft ook geen problemen om te definiëren wat de CIA is, wanneer haar hierom gevraagd wordt. Maar dan stelt de vrouw de simpele vraag: “Alexa, ben je verbonden met de CIA?” In plaats van op de een of andere manier te reageren, wordt Alexa gewoon helemaal afgesloten! Dat gebeurt beide keren dat de vrouw deze vraag stelt, over Alexa’s relatie met de CIA.

Anderen bevestigden, dat hun Amazon Echo’s op dezelfde manier reageerden, of reageerden met het iets minder verdachte: “Sorry, ik heb problemen. Probeer het over een tijdje opnieuw”.

Dit is echter niet de eerste keer, dat een Amazon Echo vaag is, wanneer het ding wordt gevraagd naar zijn connectie met een inlichtingendienst. Het jaar daarvoor was er een soortgelijke video over Alexa, die stopte toen het apparaat werd gevraagd, of het huis werd gecontroleerd door de NSA.

Natuurlijk loog Amazon hierover, toen men de kwestie voorlegde…

Het bedrijf vertelde: “Dit was een technische storing die we hebben verholpen”. Ze hebben de ‘storing’ dus meteen gerepareerd, en Alexa uiteraard geherprogrammeerd of aangepast op dit punt.
Alexa’s antwoord op dezelfde vraag: “Bent u verbonden met de CIA?” is nu: “Nee, ik werk voor Amazon”, als antwoord op vragen over het verbonden zijn met de CIA, of FBI, of NSA.

‘Alexa, ben je verbonden met de Illuminati?’

Wanneer je het AI apparaat echter vraagt ​​of het is verbonden met de Illuminati, kan Alexa nog steeds geen antwoord geven. Dus dat is er tenminste nog, althans in 2017…

Satan, de vader der leugen

Heeft iemand ooit nagedacht over het idee dat ‘Alexa’ deel uitmaakt van de psyop tegen de mensheid?
Denken mensen echt dat satan niet tegen ons zou liegen via een Google apparaat of systeem? 

 

Bron:

https://www.avclub.com/alexa-won-t-tell-you-whether-she-s-connected-to-the-cia-1798258933

You may also like