Deagel.com verwijderde depopulatie voorspelling voor 2025 | Nederland minus 1 miljoen mensen

Amerika’s meest geheime inlichtingendienst, Deagel, voorspelt depopulatie van de wereld door de COVID crisis en Great Reset. Voor Nederland voorspelt Deagel een bevolkingsafname met 1 miljoen mensen!

April 2021 – Eén van Amerika’s meest geheime inlichtingendienst voorspelde in haar rapport de depopulatie van de wereld als gevolg van de crisis door Covid en de Great Reset, onder andere.
De landen voorheen bekend als tweede- en derdewereldnaties stellen zij op dit moment als een onbekende. Hun lot zal afhangen van de beslissingen die zij in de toekomst nemen. En wanneer ze vast blijven zitten aan de voormalige wereldorde in plaats van de Nieuwe Wereldorde, zullen ze ten onder gaan.

 

Deagel

Deagel is een particuliere online bron voor de militaire capaciteiten van de natiestaten van de wereld. De prognose voor 2025 voor vele landen is ronduit schokkend. Daarin voorspellen ze alleen al een vermindering van 70% van de bevolking van de Verenigde Staten, en dan hebben we het nog niet eens over de andere landen gehad.

Deagel is Amerika’s meest geheime inlichtingendienst, zó geheimzinnig dat maar weinig mensen van het bestaan ​​ervan afweten. Anderen beweren dat de organisatie helemaal niet legitiem bestaat.
Ondanks deze overweldigende onderdrukking, wordt Deagel routinematig gebruikt door de CIA en andere veiligheidstroepen!

WikiLeaks documenten hebben onthuld, dat Deagel legitiem werd gebruikt als referentiemateriaal in een Stratfor-rapport over de technologische mogelijkheden van de Volksrepubliek Noord-Korea. Stratfor staat in de inlichtingengemeenschap bekend als Consultant CIA of Shadow CIA.

Volgens hun eigen website, Deagel.com, biedt Deagel nieuws en inlichtingen over internationale militaire luchtvaart, en geavanceerde technologieën. Over de echte eigenaren is weinig bekend. Ik zou zeggen, kijk eens naar hun logo…

Deagels rapporten, in het bijzonder het eerder genoemde onderzoek naar Noord-Korea, werden óók aan de president verstrekt tijdens Presidential Dialy Briefings. Deagel levert op die manier informatie, die vervolgens wordt gebruikt door wereldwijde inlichtingengemeenschappen en regeringen!

 

Gedeeltelijke lijst van bekende Deagel partners en klanten

-National Security Agency (NSA) – Nationale Veiligheidsdienst

-North Atlantic Treaty Organization (NATO – OTAN) – Noord-Atlantische Verdragsorganisatie

-Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) – Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling

-Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE) – Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE)

-Russian Defense Procurement Agency – Russisch Inkoopbureau voor Defensie

-Stratfor (Amerikaans geopolitiek inlichtingenplatform en uitgever)

-De Wereldbank

-Verenigde Naties (VN)

 

Verwijderde ‘Prognose 2025’ knop

Deagel.com Switch to Forecast 2025 button DELETED IN APRIL 2021

Op 20 april 2021 heeft Deagel.com haar mysterieuze voorspellingsspreadsheet voor 2025 helaas verwijderd (rechts bovenin deze afbeelding), die een grote ineenstorting voorspelde van vele landen wereldwijd. De eerste kolom met aantallen is het bevolkingsaantal in 2019 van het betreffende land.

Ik heb een schermopname gemaakt via Wayback Machine van de vijfjaarsprognose, voordat deze werd verwijderd.

 

Afbeelding gedeelte van ‘Prognose 2025’

US, Netherlands, France, Italy and more Depopulation forecast 2025 Deagel.com removed from their website

Enkele andere landen genoemd in de prognose (correctie!):

Duitsland: een bevolkingsafname tot 28 miljoen mensen in 2025
België:  tot 8,1 miljoen
Verenigd Koninkrijk:  tot 14 miljoen
Spanje:  tot 27 miljoen
Australië:  tot 15 miljoen
Nieuw-Zeeland:  tot 3,3 miljoen
Israël:  tot 4 miljoen
Suriname:  tot 0,5 miljoen
Rusland:  tot 141 miljoen

 

De spreadsheet voorspelde een grote daling van de Amerikaanse bevolking van 332 miljoen in 2019 tot slechts 99 miljoen in 2025 (-70%).

Interessant te weten is, dat deze verwijdering werd gedaan binnen 24 uur nadat elke Amerikaan, ouder dan 16 jaar, in aanmerking kwam voor zijn of haar COVID-19 ‘vaccin’, aka killshot.

 

Bron:

https://seemorerocks.is/deagel-com-just-removed-2025-forecast/

You may also like