Quarantaine kampen in China en geautomatiseerde Robo Covid-testen

Gedwongen geautomatiseerde Covid-testen? Binnenkort ook naar Chinamerika en de rest van de wereld?

Of gewoon kampen en huisarrest voor degenen, die op de ouderwetse manier wat ‘heropvoeding’ nodig hebben volgens het regime? We zijn hier wel dichter bij dan je denkt, aldus China ongecensureerd. Jawel, ongecensureerd op YouTube…

We kunnen veel ‘leren’ van de reactie van China op het Coronavirus…

En met leren van China bedoelen we: leren wat we niet moeten doen. China heeft burgers gedwongen om zich te laten testen op Covid, met behulp van twijfelachtige praktijken. China heeft geïnfecteerde burgers in duistere quarantainekampen geplaatst, waarbij een gevangenis nog een betere optie lijkt. Bekijk de beelden in deze samengestelde video over China, beelden van akelige kampen voor degenen die ‘positief getest’ of besmet zijn, en beelden van mensen met huisarrest:

 

Footage China’s Quarantine Camps and Forced Robo Covid Testing HD

Of bekijk de video hier.

 

Enorm quarantainekamp binnen een week van de grond!

Ongelooflijke time-lapse beelden aan het eind van de video tonen Chinese arbeiders, die dag en nacht zwoegen om een ​​enorm quarantainekamp te bouwen met meer dan 4.000 isolatiecellen… om het ‘virus’ te bestrijden. Chinese arbeiders hebben binnen 138 uur honderden eenheden verzameld in een enorm quarantainecentrum in de provincie Hebei, China. Naar verwachting worden hier duizenden mensen opgevangen. Het blijft echter onduidelijk hoeveel mensen precies zullen worden opgesloten in het Zhengding-kamp.

 

Geautomatiseerde Covid screening: rolmodel voor de rest van de wereld?

Digitale gezondheidstechnologieën in een tertiair ziekenhuis in China reageren op de COVID-19 pandemie, en doen onderzoek naar ontwikkeling en bruikbaarheid.

PubMed’s conclusies

Het op het web gebaseerde COVID-19 serviceplatform, dat werd geïmplementeerd in een tertiair ziekenhuis in China, blijkt een rolmodel te zijn voor het gebruik van digitale gezondheidstechnologieën, in reactie op de COVID-19 pandemie. De digitale oplossingen van geautomatiseerde COVID-19 screening, dagelijkse symptoombewaking, webgebaseerde zorg en kennisverspreiding zijn aannemelijk en haalbaar, als aanvulling op offline ziekenhuisdiensten en het vergemakkelijken van ziektebestrijding en -preventie!

 

Bron:

Incredible time-lapse footage shows Chinese workers toiling day and night to build a massive quarantine camp

You may also like