In het VK worden momenteel enorme heropvoedingskampen of gevangenissteden gebouwd!

Nieuwe mega gevangenissen of gevangenissteden worden nu gebouwd in het VK, om de ‘bewoners’ opnieuw op te leiden, zodat ze weer in de samenleving kunnen worden vrijgelaten.

Gevangenen in de privé mega gevangenis zullen eerder ‘bewoners’ dan gevangenen worden genoemd, terwijl ze zich voor kunnen bereiden op vrijlating.

Aan het eind van de video kun je echter een terrein met crematorium zien liggen, verdacht dicht bij de mega gevangenis.

 

Eerste mega gevangenis

HMP Five Wells is de eerste gevangenis in het VK, die speciaal wordt gebouwd als een ‘herhuisvesting’-gevangenis, zoals ze het noemen. De particuliere faciliteit is gericht op ‘revalidatie’, en zal beschikken over 16 klaslokalen, 24 werkplaatsen, en cellen zonder tralies voor de ramen.

De meerderheid van de gevangenen zal worden overgebracht naar HMP Five Wells.

Sommige cellen, die worden omschreven als ‘kamers’, hebben uitzicht over de rivier de Nene, terwijl degenen die buiten hun tijd doorbrengen, gebruik kunnen maken van vier voetbalvelden om te sporten, een tuingedeelte en een hellend auditorium.

De geheel mannelijke gevangenis van categorie C, die de grootste in Engeland zal worden, zal ook speciale klaslokalen en workshops hebben voor ‘hoogwaardig academisch en beroepsonderwijs’. Een centraal knooppunt zal worden gebruikt voor zowel het onderwijs, het beroepsonderwijs als de sociale activiteiten.

Het doel is dat alle bewoners, zoals ze worden genoemd, een kwalificatie hebben tegen de tijd dat ze de poorten mogen verlaten!

 

HMP Five Wells (afbeelding) naar verwachting open in januari 2022

De gevangenis van £ 253 miljoen, gerund door beveiligingsbedrijf G4S, weerspiegelt veranderingen in het bredere gevangenisbezit in de afgelopen vijf jaar.
In 2018 werd gemeld, dat HMP Warren Hill in Suffolk ook de term ‘bewoners’ gebruikte en cellen als ‘kamers’ beschreef. Het jaar daarop bevestigde de gevangenisdienst, dat er geen tralies meer op cel ramen zouden worden geplaatst, omdat de functie dateerde uit de tijd dat glas ofwel te kwetsbaar was voor het doel, of helemaal niet was gebruikt. Gehard glas in een verzegeld ontwerp is veiliger dan de traditionele benadering, zeiden ambtenaren.

Soortgelijke nieuwe ‘mega gevangenissen’ worden momenteel gebouwd in het VK.
En op zondag 28 juni 2020 heeft de Britse regering plannen aangekondigd, om nog 4 nieuwe mega gevangenissen of gevangenissteden te bouwen, goedgekeurd in het VK.

 

Huge re-education camps or Prison towns are being constructed in the UK right now!

Of bekijk de video hier.

 

Het eerste deel van de video toont een ‘Quarantaine Hotel’, zoals ze het noemen.
Schokkend is om erachter te komen, dat de verplichte ‘quarantainehotels’ op Britse luchthaven Heathrow eigenlijk COVID-gevangeniskampen zijn.

“Om eerlijk te zijn, het is net het hotel uit de hel”, zei een vrouw.

“Je wordt naar buiten begeleid. Er is beveiliging op elke verdieping”, legt een man uit.

Op beelden, die buiten de Britse luchthaven Heathrow zijn gemaakt, kon men zien hoe mensen, die gedwongen worden om in een ‘quarantainehotel’ te verblijven, als gevangenen worden behandeld.

Buiten de camera was een vrouw te horen, die zegt:

“Het is net een gevangenkamp. Hier oefenen ze. Dat is gestoord. Ze kunnen niet weg!”

 

Bronnen:

https://metro.co.uk/2021/06/03/inmates-at-new-mega-jail-called-residents-rather-than-prisoners-14710105/

https://corporatewatch.org/newprisons/

You may also like