BANNED: Zwarte laag van Grafeen – Chemtrail overblijfselen overal boven op het strandzand | Magneet test

Miljoenen grafeen deeltjes gevonden op het strand, hetzelfde grafeen dat aanwezig is in de het vaccin en vele andere producten.

De volgende video is het onweerlegbare bewijs, dat enorme hoeveelheden grafeen en derivaten ervan in het wereldwijde milieu worden gedumpt. De enige manier waarop zoveel grafeen op stranden over de hele wereld verschijnt, is door middel van chemische geoengineering.

‘De eerste video die we op het internet zagen verschijnen, van de twee dames in Australië die op 9 oktober 2021 de magneet test lieten zien, inspireerde ons om erop uit te gaan en een video te maken, die ons strand hier in Los Angeles laat zien, zodat de mensen wereldwijd kunnen zien dat het bestaat:’

 

BANNED: Black powder layer – Graphene – Chemtrail residue on top of beach sand everywhere – Magnetic

Of bekijk de video hier.

 

Waarom verbergt YouTube deze video?

https://youtu.be/QIunO1BloTw

‘YouTube heeft bovenstaande video met de twee dames spoedig verwijderd. Vraag jezelf eens af waarom ze die video nu willen verbergen. Want wat maakt het hen uit wanneer het niet echt zou zijn? Ik zal u dit vertellen.

Deze zwarte laag bovenop al het zand had ik tot het afgelopen jaar nog niet gezien. Ik kom hier al 10 jaar! De meisjes in de video weten ook dat dit nieuw is. Iedereen die oplettend is, moet weten dat het nieuw is! Ik weet nog toen ik het voor de eerste keer zag, dat ik dacht dat dit niet normaal is. Het viel me meteen op dat dit vreemd is.’

De zogenaamde FactCheckers blijven echter stug volhouden, dat grafeen geen ingrediënt van het Covid-19 vaccin is en dat het ook niet wordt gevonden op strandzand.

 

Welke producten bevatten grafeenoxide?

Naast zakken met een zoutoplossingen, de Covid vaccins en de griepprik, mondkapjes, PCR tests, kleding, verzorgingsproducten, schoonmaakproducten… is grafeen ook gevonden in ons drinken en voedsel, zoals bijvoorbeeld vlees, thee, ontbijtgranen, kamille, lactosevrije melk, koekjes en cacao. Sommige van deze producten, zoals zakken met zoutoplossing, hebben patenten op de lijst met grafeenoxide. Grafeen wordt ook gebruikt bij waterzuivering.

Belangrijk te beseffen is, wanneer smart dust eenmaal is verspreid of alomtegenwoordig is in het milieu, dan is het in wezen onmogelijk om hiervan te herstellen.

 

Bron:

https://www.youtube.com/watch?v=ICiihEF2xP4

You may also like