Zionisme is het Trojaanse paard van de globalisten

Voor wie is oorlog met Iran van belang? Waarom al die steun voor Israël? Welke verborgen krachten hebben het Zionisme gecreëerd?

Eindtijdnieuws.com
16 april 2024

 

‘Het buitenlands beleid van de Verenigde Staten wordt geleid door Luciferiaanse globalisten. De push, de drang naar een oorlog met Iran is in het belang van…. raad eens wie?…. de Luciferiaanse globalisten.

Waarom al die steun voor Israël?

Het is de agenda van de Luciferiaanse globalisten.

Christenen, die dit steunen, steunen de Luciferiaanse agenda van de Antichristelijke wereldmacht!
Word, alsjeblieft wakker, mijn Christelijke broers en zussen. Bewijs de arrogante Luciferiaanse globalisten, dat jullie niet het onwetende, gemakkelijk te misleiden, ‘ongedierte’ zijn, wiens domheid de globalisten alleen maar bewijst dat zij inderdaad superieur aan jullie zijn, en daarom het recht hebben om over jullie te heersen. Zij spugen op Jezus Christus. Zionisme is het Trojaanse paard van de globalisten, om jullie in te palmen!

Er wordt een hoop religieuze haat rondgeslingerd sinds 11 september 2001

En er wijzen een hoop Zionistische vingers naar hun vijand, terwijl ze zeggen: “Hij ging die kant op!… Laten we hem pakken!” Maar onthoud, als je zelfs maar stopt om een Zionist te ondervragen over zijn of haar motieven, dan zul je een Jodenhater genoemd worden, zelfs als je een Jood bent. Iets is hier niet Koosjer. Dat komt, omdat Zionisme niet Koosjer is. Zoals ik al zei, Zionisme is het Trojaanse paard van de globalisten, en de globalisten zijn Luciferiaans.
Het maakt niet uit of je in Lucifer als de boze Satan gelooft, of niet. Zij doen dat wel!

En raad eens wie er echt achter 9/11 zit?

PS  Lang voordat ik Christen werd, was ik een Luciferiaanse globalist.’ – Wijlen Carolyn Hamlett

 

Weet wie Gods uitverkoren volk werkelijk is

Ken de ware occulte oorsprong en betekenis van de ‘Davidster’.
Niet alle Joden zijn uitverkorenen van God, wanneer ze nooit gaan geloven dat Jezus Heer is en Hem volgen.

Wist je dat Donald Trump samenwerkt met Zionisten?

Wist je dat zijn scriptschrijver een toegewijde zionist is?
Trump sprong aan boord; ze beloofden hem geweldige dingen, vooral voor zijn gezin, wanneer hij al deze dingen zou opvolgen en gewoon het script zou blijven volgen! Hij heeft echter wat speelruimte. Hij heeft de ruimte om veel dingen te zeggen, die hij wil zeggen. Hij heeft er veel plezier in om dit te doen. Maar hij heeft zijn scriptschrijvers! Eén van hen is Steven Miller. Het is belangrijk om dit te noemen. Welnu, hij maakt hier een groot deel van uit. Hij schrijft ook veel van de tweets van Trump. Steven Miller speelt hierin een grote rol. Hij is een toegewijde Zionist, en heeft er veel mee te maken!

 

Wanneer vond het eerste Zionistische Congres plaats?

Met een staande ovatie, die 15 minuten aanhield, werd Theodor Herzl bij de opening van het Eerste Zionistische Congres in Zwitserland door de ca. 200 delegaties uit 15 verschillende landen begroet.

Bovenstaande afbeelding portretteert afgevaardigden op het Eerste Zionistische Congres, gehouden in Bazel, Zwitserland (1897).

Het Eerste Zionistische Congres was het openingscongres van de Zionistische Organisatie (ZO).
De afgevaardigden en 26 [of 2×6 = 66] perscorrespondenten woonden het evenement bij. Het werd bijeengeroepen en voorgezeten door Theodor Herzl, de stichter van de Moderne Zionistische Beweging.

De besprekingen werden in het Duits gevoerd!
69 van de afgevaardigden waren van verschillende Zionistische genootschappen; de overigen waren individuele genodigden. Ook 69 is een zeer belangrijk en geliefd nummer voor de globalisten:

New World Order = 69
The World Powers = 69
The Jesuit Order = 69

De nummers 69 en 96 worden ook gezien op de Maconnieke Royal Arch (Koninklijke Boog).

Meer dan de helft van de afgevaardigden kwam uit Oost-Europa, waarvan, interessant genoeg, bijna een kwart uit Rusland.

 

Romeinen 9:6b-8

Want niet allen, die van Israël afstammen, zijn Israël, en zij zijn ook niet allen kinderen, omdat zij nageslacht van Abraham zijn, maar: Door Isaak zal men van nageslacht van u spreken. Dat wil zeggen: niet de kinderen van het vlees zijn kinderen Gods, maar de kinderen der belofte worden beschouwd als nageslacht.

 

Bronnen:

Carolyn Hamlett

First Zionist Congress

You may also like