World Economic Forum heeft een psychologisch plan om ‘aarzeling over vaccins’ te overwinnen

Het aanbod van vaccins is groter dan de vraag. Daarom heeft het WEF 3 psychologische tactieken bedacht om de aarzelaars, uitstellers, afwijzers, angsthazen, weigeraars, en anti-vaxxers over de brug te krijgen.

Het WEF stelt het volgende voor op haar website voor psychologische oorlogsvoering:

– Ambtenaren van de volksgezondheid zouden reclame theorie kunnen gaan gebruiken.

– Pogingen om vaccinaties aan te moedigen, door het aanpakken van hoe mensen denken en voelen over het krijgen van het ‘vaccin’. Ook sceptici zouden hierdoor overtuigd kunnen worden.

– Gemeenschapsleiders en lokale gezondheidswerkers kunnen een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van angst voor en ‘verkeerde informatie’ over de injectie. En stimulerende middelen van de centrale overheid, steden en werkgevers kunnen helpen om sceptici door de deur van de plaatselijke vaccinatiecentra te krijgen!

 

Inzetten van psychologie om de injecties te promoten

Geleerden willen psychologie gaan gebruiken, om de ‘vaccins’ aka killshots te promoten, waarbij ze kijken hoe klanten beslissingen nemen in hun proces van a. denken, b. voelen en c. actie ondernemen. Dit hele proces zal worden gekopieerd, wanneer een persoon moet beslissen om een ​​COVID-19 injectie te krijgen. Let op, de nadruk zal liggen op c. ‘actie ondernemen’, om de injectie ook daadwerkelijk te ontvangen. Ze betreurden het dat er nog veel werk aan de winkel was, om de mensen zover te krijgen.

Om deze sector van de bevolking te overtuigen, ‘moeten we ons concentreren op de ‘denk’- en ‘voel’-fasen van de besluitvorming’, verklaarden marketingexperts.

 

3 aanbevelingen om de ‘vaccin aarzeling’ uit te roeien

1  Kennis vermeerderen en ‘verkeerde informatie’ overwinnen

Ten eerste concentreren zij zich op de a. ‘denk’-fase. Zij die aarzelen kunnen worden aangepakt door plaatselijke leiders, die proactief contact zoeken met de sceptici, en hen opleiden (lees: hersenspoelen) via media, zoals telefoongesprekken, rechtstreeks emailen, televisie, reclameborden en digitale kanalen.

Een landelijke parochie in de Amerikaanse staat Louisiana, bijvoorbeeld, schakelde predikers en lokale leiders in, om leden van hun gemeenschap rechtstreeks te bellen. Dit leidde tot een stijging van 9% in de vaccinatiegraad van de parochie binnen één week, schrijft het WEF. Het is triest, maar waar dat meer en meer kerken en gemeenten het vaccin al geruime tijd promoten.

Op social media is er echter meer actie van aanpak nodig!
Uit eerder onderzoek blijkt, dat het bijzonder effectief is als ‘medische’ bronnen ‘onnauwkeurige’ beweringen online direct weerleggen, ofwel totaal ontkrachten. Er is training en financiering nodig om medische, volksgezondheids- en non-profitorganisaties te helpen actief te reageren op deze ‘verkeerde informatie’, met wetenschappelijk onderbouwd bewijs, stellen zij. Dus wees op uw hoede, beste mensen!

 

2  Verbeter gevoelens door emails, telefoontjes, discussies en social media-apps

De bevolking die nog aarzelt over het vaccin, heeft er sterke gevoelens tegen ontwikkeld. Uiteraard! Dus het gebruik van informatiebronnen, die door deze mensen worden vertrouwd, zou hun gevoelens over het vaccin kunnen verbeteren ofwel veranderen. Mensen die het vaccin echt afwijzen, zijn eerder geneigd om op hun vrienden en familie of omgeving te vertrouwen dan op de gevestigde medische orde. Om te bewerkstelligen dat laatstgenoemde meer in actie komt, moet er gezorgd worden voor training en financiering, om medische professionals, of non-profit organisaties, te helpen met hun informatiebronnen omtrent het ‘vaccin’.

Een verpleegster in Louisiana gebruikte een bijzonder effectieve tactiek! Ze belde haar patiënten, die aarzelden om te worden gevaccineerd, door hen te vertellen hoe zijzelf ook een vaccinscepticus was geweest, maar van gedachten veranderde, nadat haar man was overleden als gevolg van COVID-19. Herkent u de sluwe en gemene tactiek?

Een andere manier om de gevoelens van vaccinsceptici te manipuleren, want dat is het, is door in te spelen op de angst om iets te missen (Fear Of Missing Out – FOMO), zowel sociaal als economisch. Dit is simpelweg emotionele angstzaaierij.

 

3  Vergemakkelijk de actie, het doen

Plaatsen voor massale vaccinatie zijn van cruciaal belang om mensen gevaccineerd te krijgen!

Mensen aansporen is één tactiek. Verschillende Amerikaanse staten en steden bieden geldelijke stimulansen aan, gratis vervoer, of creëren loterijen, of grote buurtfeesten, om vaccinaties te stimuleren. Bedrijven moeten ook worden aangemoedigd om bij te dragen, door betaalde vrije tijd, gratis producten en weggeefacties in de loterij aan te bieden.

Het vergroten van het gemak van het krijgen van een vaccinatie is een andere handige tactiek, namelijk: het vaccin naar de mensen toe brengen. Bereid je daarom misschien voor op pop-upklinieken, of mobiele gezondheidszorg units, of vaccinatieteams, of zelfs het leger van deur tot deur in uw omgeving.

 

Het WEF is tot slot van mening…

Wij zijn van mening dat het toepassen van de patiëntgerichte benadering van het COVID-19 vaccincommunicatieprobleem, door het toepassen van de ‘denk- voel- doe’-aanpak, de inspanningen om de wereldwijde kudde-immuniteit te versnellen, zal verbeteren.

Het verzekeren van een veilige economische heropening, maakt het WEF u wijs, en herstel en het overwinnen van deze belangrijke gezondheids- en economische uitdaging, kan afhangen van dergelijke tactieken.

En hiermee negeren zij totaal de het extreem hoge aantal getroffenen en dodelijk aflopen van de ontvangers van het ‘vaccin’. En dat terwijl het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de overheid met de cijfers blijft rommelen.

 

Bron:

https://www.weforum.org/agenda/2021/06/3-tactics-to-overcome-covid-19-vaccine-hesitancy/

You may also like