Waarom overlijden mensen kort na het nemen van het vaccin?

Ierse Professor Dolores Cahill legt uit waarom mensen een paar maanden na ontvangst van het vaccin beginnen te sterven. De sterfgevallen zullen onder meer worden toegeschreven aan een ‘gemuteerd’ virus, in plaat van aan de vaccins!

Prof. Dr. Dolores Cahill is een wereldwijd bekende expert in proteomics technologie ontwikkeling en automatisering, biomedische toepassingen, inclusief in het ontdekken en diagnosticeren van biomarkers met meer dan 20 jaar expertise. Zoals met bijna elke vooraanstaande deskundige, die zich uitspreekt tegen het officiële pandemische verhaal, heeft professor Cahill professionele en persoonlijke vergelding ondergaan. In haar geval moest zij haar functie als vicevoorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het Innovative Medicines Initiative (IMI) neerleggen, een samenwerkingsverband tussen de Europese Commissie en de geneesmiddelenindustrie, om nieuwe geneesmiddelen te promoten.

Cahill legt uit waarom ze nooit een mRNA COVID vaccin zou nemen, en waarom miljoenen mensen maanden of zelfs al eerder na het ontvangen van deze inentingen zullen overlijden aan orgaanfalen, onder andere. De sterfgevallen zullen echter worden toegeschreven aan een ‘gemuteerd’ virus, in plaat van aan de vaccins!

 

Dolores Cahill waarschuwt…

Coronavirussen zijn RNA-virussen, en in de afgelopen 40-50 jaar is er nog nooit een vaccin tegen RNA-virussen goedgekeurd. Men probeert al tientallen jaren een vaccin tegen RNA-virussen, zoals het Coronavirus, te ontwikkelen.

Over de reden waarom zo’n vaccin nooit goedgekeurd werd, zei Cahill: “Deze vaccins lokken een immuunreactie uit, die ervoor zorgt dat mensen, die het vaccin krijgen, heel ziek worden of sterven.” Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden, waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf. Wat je nu ziet gebeuren, is dat vaccinontwikkelaars de dierstudies overslaan en het vaccin gelijk testen op mensen. Professor Cahill verwacht daarom dat veel mensen, die het vaccin nemen, last zullen krijgen van ernstige bijwerkingen, of mogelijk zelfs zullen sterven.

Cahill zegt dat een Coronavaccin inderdaad een immuunreactie uitlokt, maar dat het lichaam in de lente, wanneer het wordt geconfronteerd met het Coronavirus, nog veel heftiger kan reageren als gevolg van het vaccin! “Mensen kunnen dan heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven.”

In haar nieuwste video-interview doet de invloedrijke professor deze grimmige voorspelling, op basis van wat er al bekend was over de vaccins, hun snelle ontwikkeling, en de geheel nieuwe benadering met mRNA, in plaats van met conventionele antilichamen:

 

WATCH: Professor Dolores Cahill: Why People Will Start Dying A Few Months After The First mRNA Vaccination

Kijk en luister aandachtig vanaf 4 minuten, waar ze uitlegt hoe het lichaam van een persoon, die is gevaccineerd met mRNA-genen, reageert! De naam voor dit ding is een antilichaam-afhankelijkheidsreactie of cytokinesstorm of immuno-priming (aanzet tot immuunrespons) of immuno-superpriming.

Het kan een maand tot 1 of 2 jaar duren, en dan worden mensen erg ziek en zullen ze snel sterven. Veel kinderen die het SARS-vaccin kregen, 2 van de 35 kinderen, stierven. De conclusie was dat de ziekte werd versterkt door de eerdere vaccins!
Ook is bekend dat (de niet werkende) griepvaccins dit proces versterken.

 

Lees de volgende verklaring van Bill Gates:

“Ten eerste hebben we bevolking; de wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat gaat naar ongeveer negen miljard toe. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat verlagen met misschien 10 of 15 procent…”

 

Zie ook:  COVID vaccines: a deadly disaster at Auburn New York nursing home

 

Bronnen:

https://principia-scientific.com/professor-dolores-cahill-people-will-start-dying-after-covid-vaccine/

https://z3news.com/w/dolores-cahill-people-dying-months-receiving-vaccine/

You may also like