Wanneer The X-Files de waarheid als een bom laat vallen…

The X-Files’ voorspellend programmeren onderzocht. Sommigen herinneren zich misschien de televisieserie The X-Files. Het duurde 202 afleveringen, startte in 1993 en eindigde in 2002.

De verhaallijn volgde twee FBI-agenten, die het vreemde en onverklaarbare onderzochten, terwijl verborgen krachten hun inspanningen probeerden te belemmeren.

Deep State plan voor de mensheid

Op een manier waarop het leven wordt nagebootst, dekt onderstaande clip een behoorlijk groot deel van het Deep State plan voor de mensheid. De scenarioschrijver credits voor deze show in alle afleveringen gaan naar nogal wat verschillende mensen.

Waren deze uitzendingen een wake-up call, een belediging recht in het gezicht, of het op de hoogte brengen van de overigen van de elites? Of alles bij elkaar?
The X-Files slaat de spijker in ieder geval op z’n kop!

 

Wat werd de kijkers rond het jaar 2000 verteld?

*De regering verbergt en vergaart al 70 jaar lang ‘buitenaardse’ technologie, ten koste van het menselijk leven en de toekomst van onze planeet.

*Het plan wordt niet alleen gedreven door kapitalistische gierigaards, maar ook door een duisterdere doelstelling.

*Namelijk, eerst de overname van Amerika, en daarna die van de wereld zelf.

*Op alle mogelijke manieren, of dit nu door geweld, wreedheid of efficiëntie is.

*Door ernstige droogte, problemen door weather wars (weeroorlogen).

*In het geheim gebruiken ze daarbij ook verontreinigingen in de atmosfeer en elektromagnetische golven tegen de mensen en al wat leeft.

*Ze zetten daarnaast continue oorlogen voort, en veroorzaken zo ‘probleem – reactie – oplossing’-scenario’s.

*Ze werken om de burgers thuis af te leiden, woedend te maken en tot slaaf te maken, met middelen als de Patriot Act en de National Defense Authorization Act, om de grondwet te doorbreken, allemaal in naam van de ‘nationale veiligheid’.

*Ze hebben politiediensten in het hele land gemilitariseerd.

*Ze hebben FEMA strafkampen gebouwd, zonder een duidelijk doel openbaar te maken.

*Er is een bedrijfsovername van voedsel en landbouw, medicatie en gezondheidszorg.

*Ze hebben een agenda om de burgers aan te moedigen ongezond, vet, dik- en ziekmakend voedsel te kopen.

*De overheid tapt straffeloos je telefoon af, verzamelt je gegevens, en bewaakt je verblijfplaatsen.

*De overheid is in staat die gegevens tegen je te gebruiken, wanneer het toeslaat en de definitieve overname begint.

*Gepleegd door een goed geoliede en goed bewapende multinationale groep elites, die koelbloedig zullen moorden en onderwerpen:

 

When the X-files drops the truth | Predictive programming HD

Of bekijk de video hier.

 

De globalisten planden ver vooruit, terwijl wij onwetend bleven…

De NWO van de dood en de revolutie komt eraan! Het zal eruitzien als een natuurlijke gebeurtenis: de verovering van de wereld. En dit is hun methode: de tweekoppige adelaar uit de Vrijmetselarij. Het betekent dat alle twee-tegenovergestelde krachten in de wereld altijd één buik voeden. De twee koppen dienen altijd hetzelfde Maçonnieke Beest!

‘Ordo Abchao’ betekent orde uit chaos. Het is het ultieme doel om hun sinistere doelen te bereiken, terwijl zij er als helden uitzien. Met één hand creëren ze mooie en nobele dingen; met de verborgen hand vernietigen en verdraaien zij.
Dan komt de helpende hand, om de dingen te redden of weer op te lossen, afwisselend van het een naar het ander. Dezelfde hand die je redt, is dezelfde hand die je in de eerste plaats vernietigde!
De overheid creëert een probleem. Vervolgens geven ze er anderen de schuld van. De bevolking reageert, en vraagt ​​om bescherming en hulp, om het probleem op te lossen. En de overheid biedt de oplossing, die door hen was gepland, lang voordat de crisis zich zelfs maar voordeed. Dit is hoe de grote revolutie zal beginnen.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/altiyan-childs-de-mensheid-wordt-gevangen-gehouden-door-een-satanische-sekte-vrijmetselarij/

You may also like