Wanneer de Apocalyps komt… meer details over een droom | Flakka de Zombie drug

‘In juni 2017 had ik een zeer levendige droom… Onlangs herinnerde de Heilige Geest mij aan deze droom, en voegde er meer details aan toe.’

Tony Lambs opdracht is om de mensen te waarschuwen… u bent gewaarschuwd.

‘Nu lijkt het erop dat mijn oude dromen terugkomen met meer details: meer om u voor te waarschuwen. En ik kan er niets aan veranderen. Dit is waarom ik ween om de verlorenen, omdat ze geen idee hebben van wat er op hen afkomt.’

Ik raad u aan om de video in zijn geheel te bekijken:

 

APOCALYPSE COMES

Of bekijk de video hier. 

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Transcript gedeeltelijk en vrij vertaald: 

‘In juni 2017 had ik een zeer levendige en meeslepende droom…
Onlangs herinnerde de Heilige Geest mij aan deze droom, en voegde er meer details aan toe.

In mijn droom stond ik in een veld…

Een engel kwam naar beneden naar me toe en zei: “Volg mij”. Hij nam me bij de hand, en onmiddellijk schoten we omhoog de ruimte in, hoog boven de aarde, totdat de aarde er als een globe, een draaiende wereldbol uitzag.

Ik was niet bang

Ik was kalm en in vrede, met deze engel die mijn hand vasthield, hoog boven de aarde. De aarde draaide langzaam onder ons, maar toen het Midden-Oosten in zicht kwam, begon de engel neer te dalen, zeer snel, en daarna crashte hij in de aarde en ging ondergronds. En al die tijd hield hij mijn hand vast. Ik had nog steeds vrede, en was niet bang. Toen stopte de engel…

Hij liet me al die grotten zien in alle verschillende richtingen

In de grotten was het bedekt met miljarden lege gevangeniscellen! Elke cel die ik zag, was leeg, en elke gevangenisdeur was wijd opengesprongen. Dus ik vroeg hem: “Wat is dit?” Toen werd mij verteld dat deze cellen de demonen vasthielden, die vrijgelaten waren op aarde in de verdrukking.

Toen werden mij deze vier beesten getoond, beter gezegd:

het waren gevallen engelen. Welnu, deze bevonden zich niet in gevangeniscellen. Deze beesten waren vastgeketend aan de muren. Eén in het bijzonder werd aan mij getoond, en dat was hun leider. En hij zou zich niet omdraaien om naar mij te kijken. Maar toen werd ik me ervan bewust gemaakt, dat het kijken in de ogen van het beest onmiddellijke dood zou betekenen, voor iedereen die in zijn ogen zou kijken. Ik was in ieder geval dankbaar dat het beest me niet aankeek, want ik wilde niet in de ogen van dit beest kijken.

Ik was echter niet bang voor het beest…

niet met deze engel naast mij, die nog steeds mijn hand vasthield. Deze beesten stonden nooit op, dus ik wist niet hoe groot ze waren. Ze lagen allemaal opgekruld en ze waren nog steeds enorm! En elke keer dat ze ademhaalden, kon je hun borst op en neer zien gaan. Je kon een hoop lucht in en uit horen ontsnappen, uit deze beesten. Elk van hen was zeer gespierd. Het volgende werd mij verteld:

Deze vier gevallen engelen zouden worden losgelaten op aarde gedurende de verdrukking

En ze zouden verantwoordelijk zijn voor het vernietigen van een groot deel van de mensheid. Ik voelde een woede van pure haat en van kwaad in deze beesten, en dat ze God haatten! Ze haatten ook alles van God, maar ze konden God niet raken.

Dus hun woede was gericht op dat waar God van hield: ons

We denken misschien dat we weten wat boosheid en woede is, maar onze woede is niets vergeleken bij de boosheid en woede van deze beesten! Ze waren vol woede! Je kon het van deze beesten af voelen komen. Je kon ook voelen, dat zij wachtten op deze tijd om losgelaten te worden op de aarde. Een woede die ons verstand of begrip te boven gaat, want God hield van hen, en omdat God ons liefhad boven hen.

Spoedig, zeer spoedig, weten zij, zullen ze worden losgelaten op aarde voor hun periode van vernietiging.

Toen werd ik wakker, en ik bad

Mij werd het volgende getoond: Openbaring 9, vers 14 en 15
… zeggende tot de zesde engel, die de bazuin had: Laat de vier engelen los, die bij de grote rivier, de Eufraat, gebonden zijn. En de vier engelen, die tegen het uur en de dag en de maand en het jaar waren gereed gehouden, werden losgelaten om het derde deel van de mensen te doden.

Maar u vraagt zich misschien af, ‘Hoe zit het met de miljarden demonen die op de aarde worden losgelaten?’

 

Flakka, de zogenaamde zombie drug

Heeft u die video’s gezien, waarin mensen aan de drugs waren: Flakka genoemd?
Dit is hoe velen, maar niet allemaal, zich als bezetenen zullen gedragen in de verdrukking. Bovendien zullen deze demonen hun gastheer onbeschrijfelijke dingen laten doen, zoals: andere mensen en dieren opeten, dood en levend. Bezeten vrouwen, – niet allemaal maar enkelen – zullen zich voorover buigen in het openbaar, en zichzelf aanbieden aan alles en iedereen in het openbaar, in het volle daglicht, voor iedereen om gebruikt te worden en zichtbaar voor iedereen.

Herinnert u zich waarom de gevallen engelen in de eerste plaats vielen?

Genesis 6:2-4
… zagen de zonen Gods, dat de dochters der mensen schoon waren, en zij namen zich daaruit vrouwen, wie zij maar verkozen. En de Here zeide: Mijn Geest zal niet altoos in de mens blijven, nu zij zich misgaan hebben; hij is vlees; zijn dagen zullen honderd twintig jaar zijn. De reuzen waren in die dagen op de aarde, en ook daarna, toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen, en zij hun kinderen baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd, mannen van naam.

Deze entiteiten hebben een overweldigende drang

En wanneer zij iemand bezetten, dan zetten zij hun gastheer aan tot onbeschrijfelijke dingen. Voorbeelden hiervan zijn er te over, wereldwijd! Het zal echter veel en veel erger worden. Hoe dichter we bij de verdrukking komen, hoe meer dit fenomeen zal gaan toenemen, en het is reeds begonnen. Ik heb verslagen gelezen, en er zijn video’s uitgebracht, die dit nu tonen, wat vandaag de dag gebeurt in de wereld.

Ja, God is een genadige, liefhebbende en vriendelijke God

Wanneer u niet wederom geboren bent, als u niet bent gered, als u niet bent gewassen in het kostbare bloed van Jezus Christus, dan is dit iets wat u te wachten staat in de verdrukking. En het spijt mij als dit u kwetst, maar de Heer maakte mij duidelijk dat het tijd was om dit naar buiten te brengen, op dit late uur, zodat de mensen weten wat er komen gaat. Dus u bent gewaarschuwd.

Vele kerken nu willen niemand voor het hoofd stoten, tot aan het punt om maar helemaal niets te vertellen, aan niemand niet, over wat komen gaat. Ik denk dat u de waarheid wilt weten, die de meeste kerken u niet vertellen. In de meeste kerken is de Heilige Geest en Jezus zelfs niet welkom, en daarom begint het oordeel in het huis Gods.

Nu is de tijd om u te vernederen in oprecht gebed, en u te bekeren van zonden, want er is geen overleving in de horror, dood en vernietiging die komen zal, behalve door hier niet meer te zijn en opgenomen te worden… de Opname.

God baande een weg voor Zijn getrouwen, om hier niet te zijn, en de dood en al de horrors te moeten doorstaan. God baant altijd een weg voor hen die getrouw zijn, Zijn overblijfsel, om aan Zijn toorn te ontsnappen. En de Opname is onze Redding.

God is een God van regels en wetten, en Hij kan Zijn eigen regels niet overtreden
Na de Opname neemt God Zijn bescherming volledig weg, en voor de mensen die achterblijven: zij zullen een hel op aarde zien.

Bobby en Tony bidden voor u

 

You may also like