Er bestaat een medische tracking code voor mensen die de COVID vaccinatie weigeren

Met deze medische diagnosecode is men in staat om vaccinweigeraars op te sporen. De niet-gevaccineerden wordt hun eigen code gegeven: ICD 10-code: Z28.20

Het is een codeaanduiding voor degenen aan wie het vaccin is aangeboden en die daarop Nee hebben gezegd, zodat ze ‘in de toekomst kunnen worden aangepakt’. Dit is een enorme ontwikkeling.

2022 ICD-10-CM  Diagnosecode Z28. 20
Betekenis code: Vaccinatie, ook wel ‘immunisatie’ genoemd, niet uitgevoerd vanwege beslissing van de patiënt om niet-gespecificeerde reden.

Maar wacht, er is meer…

Ze hebben ook een ‘.21’, waar men zich zorgen om zou kunnen maken, namelijk:

Diagnosecode Z28. 21
Betekenis code: Vaccinatie niet uitgevoerd wegens weigering patiënt.

Het meest bijzondere aan deze codes is, dat ze bedoeld zijn voor facturering. Dus als een patiënt de vaccinatie weigert, kan er geen facturatie voor het vaccin zijn. Dus waarom de noodzaak van een code als er geen facturering kan zijn? Ik zal u vertellen waarom…

Ze zijn bezig om alles op een rijtje te krijgen

Deze code fungeert als een ‘markering’, een signaal, een rood licht in uw medische dossiers. Zodra u een dokterspraktijk of ziekenhuis binnengaat, zal deze code uw medische dossiers ‘markeren’ en om aandacht vragen.

Zoekopdracht

Bovendien is dit hoe zij een zoekopdracht kunnen uitvoeren naar alle mensen, die geen vaccinatie hebben gehad, en vervolgens een hele lijst van die specifieke zoekopdracht kunnen genereren.

Waar zouden ze in vredesnaam een ​​lijst voor willen maken en gebruiken?

Het doel is, weten we al, kwaadaardig. En hier ga ik lijnrecht in tegen Hall Turner en Vrijmetselaar Alex Jones, die het bericht ook oppikte, door te zeggen: wees juist niet net zo kwaadaardig met er tegenin te gaan. Dat is nu precies wat de god van deze wereld, satan, verlangt: dat u zo spoedig mogelijk met geweld in opstand komt, zodat er chaos kan heersen. De Nieuwe Wereldorde die uit chaos moet voortkomen, is het uiteindelijke doel van de geheime religie binnen de Vrijmetselarij!

Houd er rekening mee dat Hal Turner een FBI informant was, en wellicht veel meer weet dan hij doet blijken. Zeker is, dat hij de nodige connecties heeft.

Uiteraard wordt dit monitoren, dit controleren allemaal met een reden gedaan.
En de reden is niet in ons voordeel!

 

Note: Eindtijdnieuws is niet bedoeld om angst aan te jagen, zoals Vrijmetselaars Alex Jones of Hal Turner dat doen, maar om vele ogen te openen en voorbereid te zijn.

 

Don’t be scared, be prepared

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=fema

 

Bron:

https://www.icd10data.com/ICD10CM/Codes/Z00-Z99/Z20-Z29/Z28-/Z28.20

You may also like