Waarschuwing COVID-19 vaccin: onmiddellijk gevaar voor je leven

UPDATE 10-03-2023  In zeer duidelijke taal legt New Ager en Poortwachter Dr. Carrie Madej in deze onthullende video uit, hoe het Coronavaccin, waarmee ze ieder mens op deze aardbol willen gaan behandelen, nu precies werkt in het menselijk lichaam, en wat het voor gevolgen heeft. Let op: veel waarheden, maar alweer gemengd met leugens; ook hier kwam ik pas later achter:

Onderstaande video geeft nieuwe, recentere informatie weer, die je niet mag missen. Graag had ik het gedeeltelijk voor u ondertiteld via YouTube ondertiteling, maar na al 2 views, was de video van YouTube verwijderd. Dr. Carrie Madej wordt gevraagd om een duidelijke uitleg te geven, in een taal die iedereen begrijpt.

 

De vaccinatie producenten, zoals Moderna, willen het vaccin graag op iedereen gebruiken.

Het bedrijf Moderna is gefundeerd op het modificeren ofwel het veranderen van de cel, en het in iets totaal anders te veranderen dan dat het in het begin was. Ze maken hierbij gebruik van RNA, boodschapper-RNA.

Hoe gaan ze deze vaccinatie doen?

Ze zouden een verband, bandage, kunnen gebruiken, wat ze je zouden kunnen toezenden via de post. Je doet dit verband dan rond je pols, op de manier zoals ze het voorschrijven. Daarna trek je het er weer af, en voilà, je bent gevaccineerd! Op dat verband zitten namelijk hele kleine naaldjes, ontworpen naar het idee van de slang: de slangenbeet. Er zullen dan kleine slangenbeetjes in je huid zitten als het ware! Ze zijn hier erg trots op.

Deze ‘slangenbeten’ zijn gemaakt uit hydrogel, een glucose-achtige substantie.

En deze extreem kleine naaldjes, die nu in je huid steken, worden geaccepteerd door het lichaam; ze kunnen niet afgestoten worden. Je kunt ze niet zien of voelen. Maar als ze eenmaal in je zitten, dragen deze hydrogel naaldjes verschillende dingen:

1  De vaccin zelf, dat je RNA of je DNA verandert. Het vaccin kan in de cel komen, in de kern van je cel, je DNA opnemen, en daadwerkelijk méér van het virus in je lichaam produceren. Want je cel zal dan de taak overnemen om dit virus te maken. Je cel is nu immers opgenomen in je genoom. Het genoom is de complete verzameling erfelijk materiaal van een cel. Met andere woorden: jijzelf produceert nu deze stukjes van het virus! In plaats van een dood virus in je lichaam te krijgen van een regulier vaccin, is dit een totaal andersoortig vaccin!

2  Via deze kleine naaldjes kunnen ze je ook de mogelijkheid geven een digitale ID te ontvangen, genaamd ‘Luciferase’. Ze hebben het genoemd naar Lucifer, omdat het oplicht. Dit verschijnsel heet bioluminescentie. Bioluminescentie vindt plaats door een chemische reactie, die lichtenergie produceert in het lichaam van een organisme; denk aan vuurvliegjes en glimwormen. Om een ​​reactie te laten plaatsvinden, moet het een soort luciferine bevatten, een molecuul dat, wanneer het reageert met zuurstof, licht produceert. Nu is het niet zo, dat je dan met een gloeiend licht op je rondloopt. Nee, je hebt daarvoor bijvoorbeeld een smartphone nodig, die je in de buurt brengt, en dan zou het kunnen oplichten. Deze naaldjes zouden je dan je unieke identificatie ID geven, of wat ook maar.

3  Het vaccin bevat een soort hydrogel, dus hydrogel draagt het vaccin, het draagt het Luciferase ID, en het is samengesteld uit nanotechnologie. Nanotechnologie mag zeer sci-fi klinken, maar vandaag de dag hebben we het overal. En het is zo klein, dat je er een speciale microscoop voor nodig hebt om het te kunnen bekijken. Het zijn microscopisch-kleine robots, die zichzelf kunnen samenvoegen in verschillende dingen, zichzelf demonteren en zichzelf weer samenvoegen, in ontelbare keren. En wie weet voor hoelang? 

 

Waarom willen ze deze vaccinaties doen?

Nu, ze zeggen dat ze ons niet vertrouwen: ons woord, dat we het vaccin namen. Ze vertrouwen het medische systeem, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat je bent gevaccineerd! En nu kunnen ze al je vaccinatie informatie bekijken, je medische geschiedenis, etc., etc.

Ze scheppen op over het feit dat ze deze technologie voor heel veel verschillende dingen gebruiken, want het komt samen in het menselijk lichaam.

Bijvoorbeeld, ze praten erover om een lamp te gebruiken, of een andersoortige frequentie te gebruiken via zoiets als je smartphone. En laten we zeggen dat je bijvoorbeeld aspirine wilt hebben. Nu, je kunt een frequentie van je telefoon gebruiken, die naar de nanotechnologie in je lichaam gaat, en zij kunnen die aspirine dan voor je maken en het in je lichaam verdelen! En nu komt het: ze kunnen op dezelfde manier een ander vaccin voor je maken en het in je lichaam verdelen, en dit alles gebeurt slechts door een signaal, dat van je mobieltje afkomt!

Inname van een tablet zal geschiedenis zijn.

Bill Gates spreekt hierover, het bedrijf Moderna, Premier Boris Johnson… er zijn zoveel mensen, die hier nu over praten en opscheppen. De dagen dat je gewoon was om een tablet via je mond in te nemen, is dan geschiedenis! Denk daar eens over na. Wie zal dat gaan controleren? En wie zou dat nu heel graag willen controleren?

Serieuze gevolgen

Denk daarbij aan de gevolgen! Wat als blijkt dat je ‘geen goed mens’ bent, als blijkt dat je ‘teveel uitspreekt’ en ‘opkomt voor de waarheid’? Wat zou er gebeuren als ze dan ‘hun spullen’ in je lichaam doen, of wellicht iets ergers? Hoe zou je kunnen weten, wat ze je hebben gegeven? Nu, je zult dit niet kunnen weten! Dus deze mensen praten er openlijk over.

Hydrogel verzamelt alle gegevens over je lichaam!

Wanneer je dit substraat, deze hydrogel, eenmaal in je hebt, kunnen ze heel veel dingen met je doen. Hydrogel is in staat om data, gegevens van je lichaam verzamelen: alles over je ademhaling, je seksuele activiteiten, de keren dat je je tanden hebt gepoetst, de medicijnen in je lichaam, je gedachten… Ja, lieve mensen, ze kunnen je gedachten dan in de gaten houden en al die data over jou verzamelen. Dus het zit dan in je, en het is bijna alsof je jouw mobieltje in je verankerd, ingebed, hebt! Je bent nu een wandelende ‘cyborg’, want je kunt nu communiceren met andere slimme apparaten. Vraag je je eens af: wie krijgt al die informatie?

Waarschuwing voor Neurolink

Ik waarschuw de mensen daarom, dat al jouw gegevens eruit gaan, maar dat allerlei data ook weer naar je teruggestuurd wordt. Bijvoorbeeld: jouw emoties kunnen uitgezonden worden, maar andersom kan iemand anders ook emoties in jouw brein plaatsen. Dit is in feite Neurolink.
Neurolink is een techniek die het autonome zenuwstelsel van je hersenen gebruikt (zonder röntgenfoto’s of bloedonderzoeken, enz.), om te bepalen, waarom je gezondheidssymptomen hebt. De arts kan Neurolink gebruiken, om te bepalen wat je hersenen weten over je klacht, om vervolgens informatie terug te sturen, zodat je hersenen de correctie kunnen uitvoeren. Elon Musk werkt hier al geruime tijd aan! Binnen DARPA en DHS wordt hierover gesproken. Deze techniek kan worden gebruikt voor Neurolink: ze kunnen nieuwe herinneringen invoeren in je lichaam.
Ze scheppen erover op en vertellen je heel eenzijdig, dat je hiermee bijvoorbeeld de Italiaanse taal kunt beheersen: de herinnering hiervan wordt eenvoudig in je gebracht, en je kunt het daarna gewoon spreken. En zo proberen ze deze technologie aan de man te brengen.

 

Als ze eenmaal dat spul in je gebracht hebben, wie weet dan wat hun grens is?

Dit is serieus, mensen. We hebben hier te maken met minstens drie technologieën. Je verbergen is niet meer mogelijk; al je gedachten zullen bekend zijn, 24/7.

 

Warning COVID-19 vaccine: imminent danger to your life

 

Nu zul je beter begrijpen, waarom de elite dit vaccin wil gaan verplichten wereldwijd, geen land uitgezonderd, zodat ze ons volledig kunnen controleren. Doe ook zelf onderzoek, en ontdek dat deze woorden uit hun eigen mond komen.
Deze goed opgeleide arts, die ons waarschuwt, krijgt haar informatie via deze bedrijven zelf. Maar velen weten nog steeds niet wat er werkelijk in deze vaccins zit, zelfs de Food and Drug Administration (FDA) weet niet wat er in zit! Alleen de Department of Defense (DoD) is op de hoogte. Maar gelukkig worden er meer en meer mensen wakker.

Psychologische hersenspoeling

Eén van de tactieken van de overheid is om eerst het ene te zeggen, en daarna precies het tegenovergestelde te zeggen binnen een kort termijn; of het ene te zeggen, en het tegenovergestelde te doen. Deze bewuste tactiek is altijd bedoeld om je te verwarren, zodat je daarna domweg accepteert wat je wordt aangereikt.

Als je deze kennis hebt, dan is het bijna je plicht om het te delen met andere mensen, vrienden en familie…

Misschien luisteren ze in het begin niet, maar je plant een zaadje. En de derde of vierde keer zal het uitwerken.

 

You may also like