Waarom we meer van deze paarsblauwe straatlantaarns zien verschijnen | Een belangrijke droom

In sommige steden zitten nu zwarte lichten in straatverlichting. De Heer onthulde iets over Tony’s ‘mistige droom’, die het geheel belangrijk maakt.

De aderen en de injectieplek van de gevaccineerde worden zichtbaar onder zwart UV licht.
Waar zullen ze de paarsblauwe straatverlichting nog meer voor nodig hebben? Waarom zien we steeds meer van dit soort straatlantaarns? Wellicht om iets op of in een persoon te kunnen detecteren?

UV straatlantaarns

Een paar dagen geleden kwam ik deze video tegen, en wist nog niet goed wat ervan te maken en wat het doel ervan is, totdat Tony een droom met ons deelde. De fakestream media zegt dat het kapotte lichten zijn, maar daar geloof ik eerlijk gezegd niets van. Hier vind je een van de video’s over de UV straatlantaarns, die aan de oost- en westkust van de VS onder andere worden geïnstalleerd:

 

PEOPLE NOTICING THE NEW BLUE BLACK PURPLE STREET LIGHTS… TO DETECT SOMETHING ON OR IN SOMEONE?

Videolink Telegram

Videolink Facebook

 

Satan maakt zich op…

voor zijn grote show na de Opname, voor degenen die achterblijven. Alleen dan zullen ze de dwaasheid van hun wegen inzien. De Bijbel voorzegt dat er in die tijd veel geweeklaag, gehuil en tandengeknars zijn zal:

 

MY DREAM (Black lights, injections, black helmets, FEMA camps)

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Vrij vertaald vanaf:

‘…Terwijl we alle gebeurtenissen zien samenkomen, heeft God een ‘afspraak’ met de gelovigen, een belofte, en dat is om Zijn getrouwen van deze stervende wereld op te nemen. Zie hiervoor onder andere Mattheüs 24.

Ik had een droom een paar nachten geleden…

Het gebeurde ’s nachts, het was mistig en het was rokerig. Ik kon gewoon niet veel zien in mijn droom. De Heer bewoog me, en Hij onthulde later iets over mijn ‘mistige droom’, die het geheel belangrijk maakte.

Wat ik in het begin zag, was een ongeorganiseerde groep mensen.

Sommigen waren gekleed in badjassen, sommigen hadden korte broeken aan of pyjama’s. Sommige anderen hadden een spijkerbroek aan, dat soort dingen. Het leek er op, dat ze ergens heen gedreven werden als een kudde dieren. Veel kon ik niet zien, maar ik hoorde stemmen, gillen en schreeuwen.

Er waren mannen in zwarte uniformen.

Ze droegen zwarte laarzen, zwarte helmen, en zwarte schermen over hun gezicht, zodat je hun gezicht niet kon zien. Ik zag slechts een glimp van deze mannen in zwarte uniformen, en ze leken de mensen op te drijven en te drijven naar een bepaald gebied. Er waren ook zwarte uniform mannen op motorfietsen, en sommigen zelfs te paard.

De enige wapens die ik zag, leken op lange stroomstootwapens op een stok.

En het zou iedereen, die ermee werd geraakt, een vervelende brandwond bezorgen. Het zou de mensen tijdelijk uitschakelijken. Sommigen zouden proberen te rennen en te vluchten, maar de mannen in zwarte uniformen zouden achter hen aankomen.

Ik redeneerde dat, omdat hun gezichtsschermen zwart waren, ze een soort technologie hadden, waarmee ze ons door hun gezichtsschermen konden zien. Want omdat het zo donker was, en met een zwart gelaatsscherm op, leek het me gewoon niet logisch. Ze konden echter prima zien!

Ik herinner mij ook een paar vreemde verlichtingen in de verte.

Ze waren niet erg helder van wat ik me ervan kon herinneren in die droom…’

 

Totdat ik twee video’s zag die iemand me toestuurde…

‘Ze toonden zwarte lichten, of om meer precies te zijn: ultraviolette lichten, UV lichten, die werden geïnstalleerd in straatlantaarnarmatuur aan de oostkust en aan de westkust. UV licht is wat ze gebruiken om te kunnen zien of je de injectie hebt gehad of niet.

Toen ik deze video’s zag, kwam het allemaal terug in mijn gedachten. Plotseling kon ik het me weer herinneren. Het is grappig hoe God werkt… God geeft je een ‘mistige droom’, en dan twee dagen later geeft Hij je het ontbrekende stukje, om de puzzel te voltooien.

Pas toen herinnerde ik me, dat ze deze mensen midden in de nacht hadden opgehaald vanuit hun huis.

Ze hadden hen naar een veld gedreven, waar ze hun armen konden inspecteren, om te zien of ze de injectie hadden genomen of niet. Ze hadden een klembord, en als jouw naam op het klembord stond, stopten ze je in een vrachtwagen, om weggevoerd te worden en nooit meer gezien te worden. Ze noemden dit: ‘Speciale behandeling’.

De rest werd in vrachtwagens of treinwagons gestopt, en op een bepaald moment naar FEMA kampen gebracht.

Men geloofde, dat ze alleen de ongewensten zouden oppakken, maar nu beschouwden de mannen in het zwart iedereen als ongewenst. Ze namen iedereen mee.

Toch inspecteerden ze de armen van mensen op de injectie, onder deze speciale UV straatverlichting.

Wanneer je de injectie niet had gehad, zetten ze je in de rij, en dwongen iedereen om de prik te nemen. Ze leken erg vastbesloten hierover, dat iedereen de injectie moest krijgen! Nadat iedereen zijn of haar injectie had gekregen, laadden ze iedereen op wachtende vrachtwagens of treinwagons, en stuurden hen naar FEMA kampen. Maar meestal was de voorkeursmethode: vervoer per treinwagon, omdat ze je in de treinwagon zouden boeien, de wagon volstouwen, en de deur daarna sluiten.

Gek genoeg heb ik deze speciale treinwagons gezien.

Ik heb de wagons in het echt gezien, want ik was toen wakker. Ik zag ze over het spoor rijden. Het leek zó uit het oude Nazi draaiboek te komen, met het vee en de veewagens en alles!

Er waren meerderen in de droom die de injectie weigerden.

En ze werden meteen meegenomen en op de vrachtwagens of treinwagons met de mensen voor ‘speciale behandeling’ gezet. Geen van deze mensen werd ooit teruggezien.

De elite werkt aan hun Nieuwe Wereldorde (NWO), hun grootse utopie.
Maar u en ik zijn niet uitgenodigd. Dus je moet verdwijnen, en verdwijnen zal je, wanneer je een FEMA kamp binnengaat.’

 

Aan de mannen in zwarte uniformen

‘Ik heb een boodschap voor de mannen in zwarte uniformen, die mensen oppakken en bijeendrijven als vee. Nadat jullie alle mensen hebben opgepakt, zullen ze de volgende keer komen om jullie op te pakken, omdat ook jullie geen deel zullen hebben aan hun utopische wereld. Houd dat in gedachten als je de mensen oppakt.

Het echte, verborgen doel van de injectie is niet om je te beschermen tegen een of ander virus, maar om je onherstelbaar proberen te maken voor God. Ze willen niet dat de mensen in deze laatste dagen berouw hebben van zonde, alleen al omdat ze een samenkomen van de tekenen zien, of zien dat deze wereld uit elkaar valt en letterlijk voor hun ogen sterft. Of, als je midden in de nacht uit je huis wordt weggerukt en naar een FEMA kamp wordt gestuurd, dan kun je niet op het laatste moment je tot Jezus Christus bekeren; de injectie zal die mogelijkheid proberen te stoppen. Dit is een satanische agenda, om iedereen werkelijk onherstelbaar te maken voor God.’

Vrij vertaald tot 7:00 minuten; desondanks sterk aanbevolen om te luisteren tot het einde, met of zonder ondertiteling.

 

Zie ook:

FEMA ORDERED 102,000 Boxcars With Shackles!

 

You may also like