Droogte en Primair water | Klimaatengineering operaties snijden de vochtstroom af

Technieken om het klimaat te besturen, houden niet op bij de VS. En velen beseffen niet dat er toegang is tot primair water; voor locators en boorbedrijven, zie de link beneden.

Het inzetten van technieken om het klimaat kunstmatig te besturen…

Hoe lang kunnen ze in Californië bijvoorbeeld nog zonder regen?

Waterreservoirs staan op het punt droog te staan

Lake Shasta in Noord-Californië is daarvan een goed voorbeeld (zie de videobeelden). Hoewel er nog maar heel weinig water in het meer over is, en er een record aan bosbranden zijn in de regio’s rond Lake Shasta, gaat het te water laten en recreëren met de boot onverminderd door.

Hoe verwoestend en ernstig de aantasting van het milieu ook is geworden, er zijn velen die de instorting van de biosfeer lijken te negeren. Alles is nodig in de strijd om de mensen wakker te schudden voor wat komen gaat. Deel geloofwaardige gegevens uit een geloofwaardige bron. Laat uw stem horen! Onze hoop en ons doel is dat deze video wijdverspreid wordt doorgestuurd, zegt Dane Wigington:

 

California Drought, How To Party On The Titanic

Of bekijk de video hier.

Kunstmatige droogtes vormen de spil in de klimaatagenda en de overname van ons voedsel door de elite, wereldwijd.

 

Leer meer over water!

‘Houd er aub rekening mee dat niet alle boorbedrijven weten, hoe ze primair water moeten lokaliseren. Wij bieden deze primaire waterbedrijven aan, die u kunnen helpen om water op uw land te lokaliseren en te openen.

Het is aan u om met deze organisaties te praten, en uw eigen beslissingen te nemen over hoe u het beste verder kunt gaan met de hulp, die u misschien nodig hebt.’ – Ted Moore en Mike Page 

Primary water - Planet Earth is NOT out of water - what they don't want you to know

Primaire waterbronnen; men wil niet dat u dit weet:

Primary Water – Locators and Drilling Companies

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=primair+water

 

You may also like