Waar rook is, is ook vuur | PCR-tests en het Genoom beest

Meer bewijzen dat de zogenaamde COVID-testen duidelijk een ander doel hebben, namelijk het decoderen en lezen van uw DNA-gegevens, bestemd voor innovatieve technologieën. En hiervoor moet uw DNA eerst verzameld worden.

De meeste mensen geloven dat de PCR-test een eenvoudige test is, om vast te stellen of COVID-19 bij een persoon aanwezig is. Sommigen die beter geïnformeerd zijn, weten wellicht dat de PCR-test geen goede reputatie heeft op het gebied van nauwkeurigheid van de resultaten, en zelfs totaal foutieve meetresultaten geeft.

Desondanks is de PCR-test door de overheden met veel ijver gepromoot bij het niets vermoedende volk.
“Iedereen zou regelmatig PCR-getest moeten worden”, is de constante roep.

PCR-test of decoderen van DNA-gegevens?

Is de drive voor COVID-testen slechts een rookgordijn?
Het antwoord op deze vraag is een duidelijk Ja. Want in werkelijkheid hebben de PCR-tests nog een veel belangrijkere rol, en dat is het verzamelen en bemonsteren van DNA-gegevens om genoomsequencing te vergemakkelijken. Wat is dat? Het is een mooie naam voor het lezen van de genetische code voor de samenstelling van het menselijk lichaam.

Verzamelen van uw DNA voor genoomsequencing

Vóór COVID was de DNA-monstername industrie beperkt tot het werken aan de medische monsters, waartoe men toegang kon krijgen, samen met vrijwillige DNA-monsters, die een persoon zou kunnen aanbieden als ze een monster zouden doorgeven aan een genealogische website, om bijvoorbeeld hun familiegeschiedenis te bepalen.
COVID-19 PCR-tests, uitgevoerd door miljoenen mensen, hebben dit gebrek aan DNA-gegevens veranderd in een stortvloed aan gegevens! En die gegevens zijn geld waard, veel geld.

Genoomsequencing: een beest van enorme omvang

Brian Gerrish besprak met Debi Evans haar onderzoek naar het hele onderwerp van genoomsequencing, en waar het toe leidt.
De genoomsequencing industrie, verborgen in het volle zicht, is een beest van enorme omvang. Wereldwijd is deze industrie al triljoenen ponden waard. Verwacht wordt, dat ze snel zal groeien vanuit deze toch al immense financiële basis. Alleen al de top tien bedrijven voor genoomsequencing hadden in 2020 een waarde van meer dan £ 635.000.000.000.000!

Duistere vijver van genoomsequencing

Debi’s interesse in de PCR-test begon toen ze ontdekte, dat illumina het bedrijf was, dat verantwoordelijk was voor COVID-19 PCR-tests. Snel werd duidelijk, dat illumina veel meer was dan het lijkt. Zoals illumina van zichzelf zegt:

‘Bij illumina is ons doel om innovatieve technologieën toe te passen bij de analyse van genetische variatie en functie, waardoor studies mogelijk worden, die een paar jaar geleden nog niet eens voor te stellen waren. Het is voor ons van cruciaal belang om innovatieve, flexibele en schaalbare oplossingen te leveren, om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als een wereldwijd bedrijf, dat veel waarde hecht aan samenwerkingsinteracties, snelle levering van oplossingen, en het leveren van het hoogste kwaliteitsniveau, streven we ernaar om deze uitdaging aan te gaan. De innovatieve sequencing- en arraytechnologieën van illumina zorgen voor baanbrekende vooruitgang in biowetenschappelijk onderzoek, translationele en consumenten genomics en moleculaire diagnostiek.’

Maar illumina bleek slechts één van de vele bedrijven te zijn…

Het pad leidde naar een zeer grote en duistere vijver van genoomsequencing en aanverwante bedrijven, zoals Grail, het Wellcome Sanger Institute, UK Biobank, TwinsUK, Amgen, de Mayo Clinic en Genomics England – allemaal overlappend met genbewerkingstechnologie, zoals CRISPR. Overheden en het leger komen óók in beeld, samen met ARIA en ARPA in het VK en DARPA in de VS. En de Britse academische wereld blijkt ook goed verankerd te zijn in het systeem, met Oxford University en Imperial College London als slechts twee van de vele instellingen op de voorgrond.

Vreemd stilzwijgen over vaccinbijwerkingen gegevens

Te midden van bovenstaande mix leek het Britse Regelgevend Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (MHRA) vreemd stil te zijn over het onderwerp vaccingegevens. Het verzamelde immers Gele Kaart gegevens over de bijwerkingen van dat vaccin, maar publiceerde geen details over een veiligheidsanalyse van de gegevens, die het had verzameld. Dus waar gaan al die gegevens over vaccinbijwerkingen dan naartoe?

Hetzelfde geldt voor de National Health Service (NHS): een voorname verzamelaar van DNA-gegevens, maar ze produceert weinig publieke uitleg over waar die gegevens naartoe zijn gegaan, en waarom.

Enkele uitspraken van betrokkenen op het genoomsequencing spoor:

‘Genomics is niet morgen. Het is hier vandaag.’

‘Nu moeten we het genomische tijdperk verwelkomen en de genomische droom waarmaken!’

 En Dominic Cummings, voormalig hoofdadviseur van de premier, spreekt in zijn persoonlijke blog duidelijk over het idee, dat mensen kunnen en zullen worden veranderd, opnieuw ontworpen en ‘verbeterd’. In de wereld van Cummings is geen plaats voor de zwakken en kwetsbaren. En als mensen kunnen worden geïntegreerd met computers en AI, des te beter!

Uiteindelijk raakt het onderzoek nog bredere plannen aan voor de zogenaamde ‘voordelen’ van genoomsequencing en -bewerking, namelijk: gedragsinzichten, waardoor mensen opnieuw kunnen worden ‘ontworpen’, om de juiste gedachten, emoties en gedragingen te hebben, inclusief hun politieke afstemming op deze gebieden.

 

Bron:

https://www.ukcolumn.org/video/pcr-testing-and-the-genome-beast

You may also like