Belangrijk! De PCR test aan het licht gebracht

Naomi Seibt, 20 jaar oud, volgde haar opleiding in Münster, en won een wedstrijd op het gebied van natuurkunde in de jeugdonderzoekswedstrijd. Ze behaalde een tweede plaats op het gebied van wiskunde en informatica.

Ze is jong, heeft een IQ van 157 en gaat de strijd aan met de Corona leugens, onder andere.
Haar politiek activisme startte naar eigen zeggen enkele jaren geleden, toen ze op school vragen begon te stellen over het migratiebeleid van Duitsland. De kritiek die ze daarop kreeg van leraren en andere leerlingen, deed haar scepticisme over het mainstream denken in Duitsland groeien.

Waar staat ze nog meer voor?

Naomi Seibt wordt een klimaatontkenner genoemd, maar verkiest zelf de term ‘klimaatrealist’. Ze zou er bijvoorbeeld niet aan twijfelen dat broeikasgassen onze planeet opwarmen, maar vindt wel dat veel wetenschappers en activisten de impact overdrijven. Ook de impact van de mens. Hoewel heel wat wetenschappelijke studies iets anders zeggen. Ze wijst naar andere factoren, zoals zonne-energie, als drijvende krachten voor de opwarming van de aarde. Ze waarschuwt voor de verraderlijke agenda van de ‘klimaathysterie’: Stop the Climate panic.

Naomi Seibt truths

Naomi heeft presentaties gegeven in heel Europa en is op meerdere nieuwskanalen verschenen.

Gesprekken met Naomi zijn inspirerend en hoopvol, en de wereld heeft meer individuen nodig zoals zij, een pittige, politiek bewuste, Duitse jongedame, die haar boodschap op verschillende sociale mediaplatforms overbrengt! Nog maar in haar tienerjaren heeft Naomi de interesse van de wereld gewekt, nadat ze haar zorgen begon uit te spreken over de toekomst van onze planeet. Naomi spreekt onberispelijk Engels, ondanks dat ze Duits als haar moedertaal spreekt…

 

Naomi Seibt legt uit waarom de PCR test niet betrouwbaar is!  (DUTCH subtitles)

 

De Coronatest blijkt dus erg onbetrouwbaar te zijn.

“Tot wel 94 procent van de testuitslagen is fout-positief, de rest is fout-negatief”, zei Elke de Klerk, die in België werkzaam is geweest als huisarts. “Ze testen niet op COVID-19.” Zij is een van de vele artsen, die opkomen voor de waarheid.

 

Bronnen:

https://naomiseibt.com/

https://www.bitchute.com/video/LlI60BL1mTXO/

You may also like