De nieuwste Planeet X foto’s | Dode astronomen en Planeet X (reposted)

Velen zijn overtuigd van de komst van de vreemde bruine dwergplaneet, ook wel Nibiru, Hercolubus, Planet Nine, Tyche, Nemesis, Wormwood genoemd.

Of zoals een wetenschapper bij NASA, Ray T. Reynolds, het ooit uitdrukte:
‘Astronomen zijn zo zeker van de 10de planeet; ze denken dat er niets anders overblijft dan om het te benoemen’.

 

‘Tweede Zon’

Bovendien zijn er te veel getuigen geweest, die dit verschijnsel met eigen ogen hebben gezien.
Een opname van deze ‘tweede zon’ wordt regelmatig uit de lucht gehaald, met name van YouTube. De filmopnames gaan echter gewoon door…

De jacht op verborgen planeten in het zonnestelsel heeft een lange geschiedenis en is niet zonder succesverhalen.
De Amerikaanse astronoom Percival Lowell ging in 1906 op zoek naar deze mysterieuze Planeet X. Hij begon een zoektocht, die nog steeds voortduurt, lang na zijn dood. Uiteindelijk vond Clyde Tombaugh in 1930 een object in de buurt van de verwachte positie van Planeet X, waarvan sommige wetenschappers aanvankelijk dachten, dat het zo massief zou zijn als de aarde.

Wat is hier aan de hand? Kijk zelf en vooral, oordeel zelf:

 

Space X Satellites Destroyed by Solar Storm, Dr. Albers returns, and the Latest Planet X Photos

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Natuurkundige, Dr. Claudia Albers, daagde NASA uit om het tegendeel te bewijzen…

Deze wetenschapper gelooft dat de Nibiru doemsdag theorie wel degelijk bestaat. Ze heeft NASA daarom uitgedaagd om te bewijzen dat deze niet bestaat en geen bedreiging vormt voor de aarde.

De Planeet X theorie is dat een mini zonnestelsel, bestaande uit een zon, planeten en manen op de loer ligt aan de rand van ons zonnestelsel met een enorme baan van de zon.

Zij is ervan overtuigd, dat dit Planeet X systeem zijn weg baant van het buitenste zonnestelsel naar binnen, waar het verwoesting zal aanrichten op aarde, wanneer het op ongeveer vier miljoen mijl afstand passeert, en ervoor zorgt dat de polen omschakelen, en grote aardbevingen en vulkaanuitbarstingen teweegbrengt.

Ondanks dat NASA een officiële verklaring aflegde, dat er geen mini zonnestelsel in een baan om onze zon draait, daagde ze de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie uit om het te bewijzen.

Ze zei: “Het lijkt erop dat het object hier is en dat het niet het enige is, omdat er aanwijzingen zijn dat er veel van deze objecten in het binnenste zonnestelsel zijn en dat ze al vele jaren in de richting van de zon komen”.

Ze zei verder, dat de interstellaire lichamen magnetische verbindingen maken met de zon en coronale gaten creëren. Erger nog, ze beweerde dat dit de zon zou verzwakken en meer zonnestormen zou veroorzaken, die de aarde zullen treffen.

Zij beweert dat de aarde gevaar loopt door vulkanen en verhoogde seismische activiteit van Nibiru, en voegde eraan toe: “De stellaire kernen van het Planeet X systeem zullen een negatieve invloed hebben op het leven op aarde, en daarom raad ik aan om onze Schepper, Jezus, te leren kennen als de enige manier om de vrede en veiligheid te vinden die we allemaal zo hard nodig hebben”.

 

Dode astronomen en de Planeet Nibiru (Planeet X)

Het lijkt erop dat astronomen, die zich bezighouden met de zoektocht naar Planeet X aka Nibiru, vaak niet zo oud worden. Al deze doden zouden aanwijzingen zijn dat men iets voor ons te verbergen heeft, iets dat wij absoluut niet mogen weten.
Iemand die absoluut overtuigd was van het bestaan van de planeet Nibiru was de voormalige hoofdastronoom van NASA, Dr. Robert Harrington.

Harrington stond op ’t punt zijn ontdekking wereldkundig te maken
In 1991 vertrok Harrington met een telescoop naar Nieuw Zeeland, om van daaruit de naderende planeet Nibiru vast te leggen. Hij verbleef daar in totaal bijna twee jaar, en alles wat hij aan beeldmateriaal produceerde, werd doorgestuurd naar Washington. Volgens mensen die hem kenden, stond Harrington in januari 1993 op het punt wereldkundig te maken, wat hij had ontdekt…

Binnen enkele dagen was hij echter dood
Hoewel Harrington tot dan toe niets gemankeerd had, werd bij hem een zeldzame vorm van slokdarmkanker geconstateerd, en was hij vreemd genoeg binnen enkele dagen dood. Wat zijn de kansen dat een gezonde man, die in Nieuw Zeeland fysiek vrij zwaar werk verrichtte, binnen enkele dagen overlijdt aan kanker? De vrouw van Harrington, Betty, is er heilig van overtuigd dat haar man werd vermoord! Direct na de dood van Harrington werd de telescoop snel weggehaald, of, zoals een collega het omschreef, ‘almost before he was cold’. Zijn assistent heeft nooit iets gezegd over de planeet, ondanks dat hij de aantekeningen in handen kreeg, luid en duidelijk…

Foto’s van Nibiru voldoende voor moord
Ook was er in diezelfde periode een radiopresentator in Houston, Chuck Shramek, die beweerde dat hij foto’s had van Nibiru. Vreemd genoeg stierf ook hij aan diezelfde vorm van kanker, en ook nog eens op ongeveer dezelfde manier als Robert Harrington.

Laboratorium van astronoom brandt tot de grond toe af
Iemand, die veelvuldig contact had met Robert Harrington was de geoloog en astronoom Eugene Shoemaker. Naar hem is vernoemd de komeet die hij ontdekte: de Schoemaker-Levy9. Ook hij was naar het Zuidelijk halfrond vertrokken om onderzoek te doen, en ook hij stierf onder vreemde omstandigheden in 1997. In het geval van Schoemaker was het geen kanker, maar een auto ongeluk. De enige informatie die beschikbaar kwam, was het gegeven dat het om een Jeep ongeluk ging, en er werd geen lijkschouwing gedaan. Naar verluidt brandde het laboratorium van Shoemaker de dag na het ongeluk tot de grond toe af.

Er zijn nog meer dode astronomen die onderzoek deden
Dode astronomen kunnen geen verhalen meer vertellen, en in dat kader zijn er nog meer dode astronomen te betreuren. Allen hadden direct of indirect iets te maken met een ‘onbekende planeet’. Zo kwamen er twintig mensen om het leven in 1999, toen ze met een kabelbaan onderweg waren naar een observatorium. De kabel brak en iedereen kwam om het leven. Onder de doden bevond zich een aantal astronomen die banden hadden met het Vaticaan, en die met hun infrarode schotels onderweg waren om onderzoek te doen naar Nibiru.

Na het lekken van Nibiru foto’s stort busje in ravijn
In 2004 stortte een busje in een ravijn bij het Mount Wilson observatorium in Californië. Zes mensen kwamen om het leven. Dat zelfde observatorium had zojuist enkele onthullende foto’s gemaakt van de planeet Nibiru, die naar de pers waren gelekt…

Talloze ‘ongelukken’ of ‘zeldzame ziekten’
Er zijn nog talloze andere namen te noemen van astronomen die door ‘ongelukken’ of plotselinge ‘zeldzame ziekten’ om het leven zijn gekomen, zoals Marc Aronson, Kevin Beurle, Dr. Richard Crowe, Walter Steiger, Brian Geoffrey Marsden en Allan Rex Sandage. De laatste twee stierven kort na elkaar, woonden duizenden kilometers bij elkaar vandaan, en stierven beiden aan een acute en zeer zeldzame ziekte.

Ook in 2012 een aantal verdachte doden onder astronomen…

Zoals in mei 2012 in Chili: de Japanse professor Koh-Ichiro Morita. Hij zou het slachtoffer van een roofmoord zijn geweest. Hij werd bewusteloos gevonden buiten zijn appartement, werd naar het ziekenhuis vervoerd, en stierf zes uur later. De officiële verklaring was een klap tegen het hoofd, en dat terwijl omstanders verklaarden dat er geen enkele verwonding te zien was.

In januari 2012 stierf onverwachts de Britse astrofysicus Steven Rawlings van de Universiteit in Oxford. Zijn lichaam werd gevonden bij een bungalow in het plaatsje Southmoor, in de buurt van Oxford. Er werd iemand gearresteerd, maar later op borgtocht weer vrijgelaten.

Toeval?

Alles wijst zeer overtuigend in de richting van het feit dat wij, de bevolking, onder geen beding mogen weten dat Planeet X zich binnen ons zonnestelsel bevindt.

 

Bron:

Eindtijdnieuws.blogspot.com

You may also like