De volgende generatie psychologische operaties | AI-Kunst nu bekendgemaakt aan het publiek

Mediabeïnvloeding met AI sinds 1956. Dus stel u eens voor wat men nu kan doen met de technologie, die ze zo lang hadden verborgen! 

Eindtijdnieuws.com
17 januari 2023

 

Kunstmatige intelligentie werd als academisch vakgebied opgericht in 1956.
Tussen haakjes, wist u dat in datzelfde jaar, 1956, ook het televisienetwerk definitief werd ingevoerd? Television, oftewel Tell-Lie-Vision, u weet wel, dat zwarte kastje met het geheim, om de gemiddelde mens alles te laten geloven wat men maar wil. Zij controleren gewoon de televisie, zetten iets op tv, en het wordt werkelijkheid! En als de wereld buiten het tv-toestel de beelden tegenspreekt, zullen deze mensen proberen de wereld te veranderen, zodat die gaat lijken op de beelden van het tv-toestel!

Waarom zouden ze miljarden, zo niet meer geldmiddelen, stoppen in Kunstmatige Intelligentie (AI) vandaag de dag, denkt u?

AI-Kunstgeneratie loopt uit de hand

Wij zien slechts hoe AI-Kunstgeneratoren voor snode doeleinden gebruikt kunnen worden:

 

Next Generation Psychological Operations | AI Art

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Belang van psychologische operaties

“Psychologische operaties (PsyOps) zijn altijd al belangrijk geweest in de geschiedenis van oorlogsvoering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van berichtgeving [in zowel de mainstream als alternatieve media] en fysieke waarnemingen, om zo het gedrag van buitenlandse doelgroepen te veranderen, teneinde een militair doel te bereiken. En terwijl wij proberen hetzelfde doel van gedragsverandering te gebruiken, zijn er andere aspecten, die zich aan het ontwikkelen zijn.”

De volgende foto’s zijn 100% met AI gemaakt…

k ga je nu vier foto’s laten zien. Daarna vertel ik je wat ze zijn, nadat je ze dus gezien hebt. Die foto’s zien er behoorlijk realistisch uit, nietwaar? Nu, ze zijn compleet het tegenovergestelde! Die foto’s zijn 100% door AI gegenereerd. Behoorlijk bizar, hè? Nu, dit is nog maar het begin.

Hier hebben we drie AI gegenereerde foto’s van CONVID-19 in China

Ik weet dat ze niet echt realistisch zijn, maar deze werden in twee minuten gegenereerd. Dus stel je eens voor wat zij kunnen doen met de technologie, die ze hebben verborgen! En zoals we allemaal weten, is dit geen nieuwe technologie; voor ons, de publieke menigte, is het echter nieuw.

Hier hebben we vier AI gegenereerde beelden, die de oorlog in Oekraïne uitbeelden

Ik heb deze zelf gegenereerd in waarschijnlijk minder dan een minuut: met DALL·E 2. Nogmaals, ik weet dat deze niet zo realistisch zijn. Maar, stel je voor wat zij (daar achter de schermen) kunnen doen; denk daar eens over na!

Hier hebben we twee AI gegenereerde post-apocalyptische foto’s

De ingeving, die ik intypte, was: post-apocalyptisch verlaten ziekenhuis.

AI heeft reeds prijzen gewonnen

Kunstmatige intelligentie heeft zelfs prijzen gewonnen voor beste kunst in kunstwedstrijden. Echt één grote grap! Dus met dit alles, zouden de PsyOps gewoon krankzinnig worden. Alles zou letterlijk gewoon verzonnen kunnen worden in een AI-Kunstgenerator. En om eerlijk te zijn, ze doen dit waarschijnlijk al jaren… vele jaren!
Bedankt voor het kijken.

 

Wat zegt de elite’s WikipediA over AI?

Kunstmatige intelligentie (AI) is intelligentie – informatie waarnemen, combineren, mixen en afleiden – aangetoond door machines, in tegenstelling tot de intelligentie van niet-menselijke dieren en mensen. Voorbeelden van taken waarbij dit gebeurt, zijn spraakherkenning, computer vision, vertalingen tussen (natuurlijke) talen, en andere planningen, technieken, of ontwerpen van inputs.

Wat is Computer Vision?

Computer vision is een gebied van kunstmatige intelligentie (AI), dat computers en systemen in staat stelt om (voor de elite) zinvolle informatie af te leiden uit (o.a. onze) digitale beelden, video’s en andere visuele input (die voor hen goud waard zijn), en op basis daarvan acties te ondernemen, of aanbevelingen te doen. Als AI de computers in staat stelt om te denken, dan stelt computer vision de computers in staat om te zien, te observeren en te begrijpen.

Ziet u nu waarom uw en mijn gegevens, inclusief zichtbare input, zo belangrijk zijn voor de heersende elite?
En zo kan ‘Kunst’, of beter gezegd, ‘misleidende beelden en afbeeldingen’ gemaakt met kunstmatige intelligentie, beangstigend en fascinerend tegelijk zijn! U angstig maken door middel van AI is één ding, u verslaafd maken aan deze onwerkelijke AI fascinatie, is een ander doel van de elite voor totale controle.

 

Bron:

WikipediA: Artificial intelligence

You may also like