Individuele klachten en gedragsverandering na installatie 5G

Wetenschappers bevestigen dat 5G een groot gevaar voor de volksgezondheid kan betekenen. Dat de nieuwe mobiele frequenties ook gebruikt kunnen worden om onze gedachten te beïnvloeden en zelfs te controleren, blijkt uit een al in 2002 aangemeld patent voor deze technologie: men wil, via microgolf frequenties, gedachten en zelfs muziek in de hoofden van mensen kunnen projecteren.

Is 5G meer dan alleen de volgende generatie mobiele communicatie?
In ieder geval is microgolfstraling niet geheel ongevaarlijk, maar het is ook geen wapen in de publiek besproken context. De patent aanvraag voor de ‘overdracht van gedachten’ ligt sinds 2002 bij het octrooibureau in München. Het werd onder de naam ‘Thought Transfer’ gepubliceerd en beschrijft de geschiktheid van microgolven voor wapens.

Schade aan mens, flora en fauna

Wetenschappers bewezen al, dat de biologische effecten van straling, schade kunnen toebrengen aan mens, flora en fauna. Deze conclusies worden bewust en zeer zorgvuldig buiten het debat gehouden, en tellen niet mee om een goede afweging te kunnen maken voor de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP), Gezondheidsraad Nederland en het Kennisplatform Elektromagnetische Velden en Gezondheid.

Al zeker honderd jaar worden mensen blootgesteld aan elektromagnetische straling.

Het begon met radio en tv, en breidde zich gestaag uit met GSM, draadloze verbindingen van hulpdiensten (C2000), radar (onder meer van adaptieve cruise control van auto’s), WiFi, Bluetooth, DECT-telefoons, 2G, 3G, 4G en straks 5G.

Aanvankelijk zal 5G gaan draaien met de nieuwe frequenties van onder meer 700 megahertz (MHz) en 3,5 gigahertz (GHz). Maar op den duur zal 5G alle bestaande frequenties voor mobiele signaaloverdracht overnemen. In drukke stadscentra en woonwijken zullen de lantaarnpalen straks worden voorzien van 5G-antennes, die werken met een frequentie van 26 GHz. WiFi in huis is dan niet meer nodig.

De realiteit

De realiteit is echter wel dat er mensen zijn, die reageren op de elektromagnetische straling van alle draadloze communicatie en zendmasten. 5 tot 8% reageerden al bij de uitrol van 2, 3 en 4G, en met de uitrol van het 5G-netwerk krijgen veel kinderen en volwassenen klachten, die er nog niet eerder waren! Alle zendmasten voor mobiele telefonie geven biologische klachten. Bij 2, 3 en 4G-netwerken was het vaak de pech, dat de zendmast dichtbij de woning geplaatst was; de mensen die het trof, werden vaak niet serieus genomen en belachelijk gemaakt. De nieuwste generatie voor de mobiele communicatie, 5G, vraagt om nog veel meer zendmasten, dus krijgen veel meer mensen te maken met deze straling.

Eind 2020 hebben meer dan 1 miljard mensen wereldwijd toegang tot 5G

Tegen het eind van dit jaar wonen naar verwachting meer dan een miljard mensen in het dekkingsgebied van een 5G-netwerk. Dat betekent echter nog niet, dat iedereen al kan ‘profiteren’ van het snellere 5G-netwerk. Er zijn namelijk nog veel mensen, die niet in het bezit zijn van een smartphone, die geschikt is voor 5G. De Verenigde Staten en China lopen op kop.

Krijgt dan iedereen klachten?

Worden onze hersenen en onze gezondheid aangetast door draadloze technologie? De belangrijke 3,5 GHz-frequentie is essentieel om landelijk snel 5G-internet aan te kunnen bieden. Blootstelling aan 5G kan ernstige gevolgen hebben. Alleen al na de activatie in 2020 van 5G in Nederland rijzen de klachten de pan uit!

 

Klachten, die voor kunnen komen:

duizeligheid

hartkloppingen, hartstoornissen

vermoeide, brandende ogen

wazig zien

trillingen voelen

koortsig gevoel (net of het bloed gaat koken)

druk op de borst

kortademigheid

nerveus gevoel

vorming van stresshormonen

onverklaarbare moeheid

burn-outklachten

rood worden van de huid

jeukende huid

hoofdpijn, migraine

oorsuizen

ADHD

slapeloosheid

maag-darmklachten

afwijkende bloedwaarden

melatoninetekort

veranderingen in het sperma, onvruchtbaarheid

een veranderend ecg

een veranderend eeg

grotere doorlaatbaarheid van de bloed-hersenbarrière

hersenbloedingen

veranderingen in de structuur van het zweetkanaal om de energieabsorptie door de huid te beïnvloeden

zombie gedrag

DNA-mutaties, DNA-schade

mitochondriale schade

verhoogd risico op hersentumoren, kanker

geheugen- en cognitieve problemen

neurologische aandoeningen en verminderd welbevinden

en zelfs overlijden

 

‘Zombie gedrag’

Er zijn steeds meer mensen in Nederland, met name jongeren, die een middagdip hebben, vaak moe en uitgeblust zijn. Steeds meer mensen worden verslaafd aan social media. Het aantal dagelijks actieve gebruikers van alle Facebook-diensten gecombineerd ligt inmiddels op 2,36 miljard. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Whatsapp en YouTube, onder andere. Duidelijk mag zijn dat mensen compleet overprikkeld raken door de hoeveelheid informatie die zij binnen krijgen. Mensen lopen hierdoor vast in het normale leven en vertonen een verandering in hun gedrag en moraal…

5G-straling veroorzaakt gedragsveranderingen bij mensen.

Het veroorzaakt neuropsychiatrische verschijnselen, wat kan leiden tot massale waanzin. Als je je afvraagt ​​waarom mensen die in 5G-uitrolgebieden wonen, gek lijken te worden, dan is dat geen verbeelding. 5G kan resulteren in gedrags- en persoonlijkheidsveranderingen bij degenen, die routinematig worden blootgesteld, aldus onderzoekers. Met andere woorden, 5G is een wapensysteem, dat ook dienst doet als telecommunicatie-infrastructuur. Maar de echte impact is het beschadigen van de menselijke hersenfunctie en het vernietigen van rationaliteit, rede en beleefdheid, vooral onder degenen die in dichtbevolkte steden wonen, waar zich  meer 5G-zendmasten bevinden.

Microgolfstraling kan o.a. hartstoornissen veroorzaken

Een 27-jarige werknemer hing dood aan een watertoren in juni dit jaar. Hij kreeg een hartaanval ten gevolge van microgolven. Twee anderen waren te zwak om naar beneden te klimmen en moesten worden gered.

27-Year-Old Worker Hangs Dead from Microwaved Water Tower with 5G

De arme mannen op deze watertoren waren er om de toren schoon te maken. Ze hadden waarschijnlijk geen idee, hoe gevaarlijk deze microgolfzenders zijn. De watertoren hangt er vol mee!
De mensen werden niet getroffen door het weer, zoals de media beweert. De anderen zullen zeker zeer ernstig ziek worden door blootstelling aan deze schadelijke energie.
Het is bekend dat microgolfstraling hartstoornissen veroorzaakt. Zelfs 10-jarige kinderen zijn door een hartstilstand om het leven gekomen in een Canadese school met WiFi. Twee anderen stortten ook in door een hartstilstand, maar kwamen er weer bovenop.

Het is buitengewoon pijnlijk om getuige te zijn van de afschuwelijkheid van wat er overal om ons heen gebeurt…

Iemand getuigde: “Deze zomer heb ik slechts ongeveer een dozijn vlinders en evenveel honingbijen gezien. Krekels zijn er meestal in overvloed in deze tijd van het jaar, en overspoelen mijn garage en kelder. Ik heb echter maar één krekel in mijn kelder gezien. Cicaden en spinnen zijn helaas ook verdwenen. Bloemen, planten en bomen hebben het erg moeilijk. Kittens bij mij in de buurt gaan dood, omdat ze geboren zijn met genetische afwijkingen, waardoor ze niet volwassen kunnen worden. Deze genetische afwijkingen zijn te wijten aan defecten in het sperma en/of eicellen van de ouders van de dieren, en worden ongetwijfeld veroorzaakt door de straling in de omgeving. Deze straling is afkomstig van de draadloze apparaten van iedereen, waaronder mobiele en draadloze telefoons, WiFi-routers, smart-tv’s, slimme apparaten, bluetooth-apparaten, babyfoons en meer. De straling komt ook van de telefoonlijnen af, die nu veel extra geplaatste apparaten op hun telefoonpalen hebben, die ons 24/7 bestralen. Alle levende wezens worden beïnvloed door deze straling.” 

 

Zie ook:

http://radiationdangers.com/wp-content/uploads/2020/02/Symptoms-Microwave-Illness.png

 

Bronnen:

https://www.rd.nl/artikel/788601-hoe-gevaarlijk-is-5g-dat-blijft-ongrijpbaar

https://www.epochtimes.de/wissen/mystery/mikrowellen-waffentechnik-getarnt-als-gedankenuebertragung-beim-patentamt-muenchen-angemeldet-a3062634.html

­https://stralingsleed.nl/blog/individuele-klachten-na-installatie-5g-en-een-maatschappelijke-verandering-door-huftergedrag/

https://radiation.news/2019-12-03-5g-radiation-causes-behavior-changes-in-humans-mass-insanity.html

http://radiationdangers.com/microwave-radiation/cell-tower-worker-hangs-dead-from-the-tower-after-heart-attack-two-others-were-too-weak-to-climb-down-and-needed-to-be-rescued/

You may also like