Vaccinschandaal in Slovenië: Flacons hebben code #’s voor placebo, mRNA vaccin of killshot

Hoofdverpleegkundige doet een boekje open over de diverse codes op de vacinflacons, en is getuige geweest van het vaccineren van belangrijke figuren.

Uit Slovenië komt een bericht dat, als het geverifieerd wordt, een onvoorstelbare reactie zal veroorzaken in de wereld.

Op zaterdag 20 november zegde de hoofdverpleegkundige van het Universitair Medisch Centrum, het Ljubljana Clinical Center, haar baan op. Ze houdt zich bezig met de administratie van vaccinflacons en beheert en regelt alles. Wat zij deed, was voor de tv camera’s gaan staan en de glazen vaccinflacons tevoorschijn halen…

Ze liet de journalisten, die zich verzameld hadden, de codes op de flacons zien, elk met het laatste nummer 1, 2 of 3 in de code. Vervolgens legde ze de betekenis van deze nummers uit:

Nummer 1 is een placebo, een zoutoplossing.

Nummer 2 is het klassieke mRNA ‘vaccin’.

Nummer 3 is een RNA stukje met daarin het oncogen, verwant aan het Adenovirus, dat onder andere bijdraagt aan het ontstaan van kanker.

 

Wat is een ONC-gen of oncogen?

Een oncogen kan een normaal gen zijn, dat een mutatie ondergaan heeft; het kan een normaal gen zijn waarvan de genexpressie abnormaal is, of kan een gen zijn dat afkomstig is van een virus dat kanker kan veroorzaken (oncogeen virus).

Voor degenen die worden geïnjecteerd uit een flacon, waarvan de code eindigt op het nummertje 3, zegt ze, dat mensen die deze vaccins hebben gekregen, binnen 2 jaar weke delen kanker zullen hebben.

Wat is weke delen kanker?
Weke delen tumoren zijn zeldzame tumoren, die ontstaan in de weke delen van het lichaam. Dit zijn weefsels die zich onder de huid, rondom de organen en botten, of in de ruimtes daartussen bevinden, bijvoorbeeld de spieren, pezen en gewrichtskapsels, en ook alle ondersteunende vet- en bindweefsel.

De hoofdverpleegster vertelde zelfs, dat ze persoonlijk getuige is geweest van de vaccinaties van alle politici, topfiguren en invloedrijke personen, en dat ze allemaal het mengsel nummer 1 kregen… de zoutoplossing.

De MSM ofwel fakestream media werd gezegd om dit verhaal absoluut te begraven. Er zijn op dit moment felle pogingen aan de gang om deze informatie in te dammen, aldus Hall Turner.

Note: Nummer 2 en 3 hebben beide grote gevolgen en zijn beide zeer gevaarlijk en dodelijk op de korte of langere termijn.

Meer details als ze misschien beschikbaar komen.

 

Bron:

Neo-nazi en Vrijmetselaar Hal Turner

You may also like