De misleiding door Billy Graham, de grootste evangelist van de Nieuwe Wereldorde! (video)

Billy Graham was een 33ste graad Vrijmetselaar, een lid van de Illuminati, een Luciferiaan en pedofiel, die omging met vele satanisten. Ook programmeerde hij Monarch seksslaven.

Amerika’s prominente voorganger en evangelist aan het licht gebracht, een valse geestelijke leider…

’Billy Graham Freemason’

In de nasleep van de dood van Billy Graham, leverde een Google zoekopdracht een merkwaardig klein aantal artikelen op over de twijfelachtige aard van deze wereldbekende evangelist. In feite waren er op de ochtend van 24 februari 2018 kort na zijn overlijden slechts drie zoekresultaten op de eerste drie pagina’s te vinden, bij de zoekopdracht ’Billy Graham Freemason’.

Desondanks zijn er getuigenissen opgedoken over de kindermishandeling door Billy Graham, en van slachtoffers van pedofilie. Zijn gemeenschap met de paus, vele presidenten, en het Mormonisme is ons ook niet vreemd.

Een kritisch en noodzakelijk onderzoek van Billy Graham levert een negatief antwoord van de meeste Christenen op. De gedachte dat Amerika’s meest geliefde evangelist niet alleen een Vrijmetselaar was, die betrokken was bij het opbouwen van de kerk, maar ook deelnam aan satanische rituelen en mind control, lijkt schandalig. Het aanwijzen en aantonen van het bedrog dat Graham vertegenwoordigt, kan een ​​abrupt einde maken aan een gesprek in christelijke kringen. Je kunt zelfs je YouTube account erdoor verliezen als je niet oplet.

Maar echte waarheidszoekers, zonder enige agenda, kunnen heilige koeien of heilige huisjes gewoon niet negeren, of bang zijn voor verlies aan kijkers, of verlies aan eventuele YouTube inkomsten, of eventuele inkomsten via hun website reclames en website donatie buttons.

Vaak herken je de ‘waarheidszoekers’ van de gecontroleerde oppositie aan hun donatiebutton pal bovenaan op hun homepage, of hun veelvuldig vragen om geld… veel geld! Het Christendom en een vals evangelie zijn immers ‘big business’ voor deze valse leraren en profeten, en valse christenen in de eindtijd, waarvoor we werden gewaarschuwd in de Bijbel.

Deze gebande video laat op echt een duidelijke manier zien, dat de evangelie boodschap van Graham reeds vanaf het begin (de jaren ’50) was ontworpen, om Christenen ertoe te brengen een wereldreligie te omarmen, en hen in te leiden in de Gouden New Age en de New Age religie van de Nieuwe Wereldorde.

‘Billy Graham: De New Age kruistocht – Volledige documentaire in HD’ geeft u belangrijke informatie, die u zeker niet wilt missen:

 

Billy Graham: The New Age Crusade – Full Documentary HD

Of bekijk de video hier met ondertiteling optie:

 

Wees op je hoede voor valse christenen, valse leraren en valse profeten

Iedereen van enige betekenis binnen de Illuminati heeft eraan meegewerkt, om het publiek te doen geloven dat evangelist Billy Graham een groot man van God was. En ze hadden succes! Want er zijn maar weinig Christenen, inclusief ikzelf tot voor kort, die een ‘man Gods’ eerst grondig onderzoeken*.

Graham heeft naast elk van de presidenten van zijn tijd en de paus gestaan.

De Illuminati programmeren niet alleen individuen, ze programmeren hele naties. Het publiek werd ertoe gebracht om te geloven in deze televisiefiguur.

Voor Christenen betekent dit, dat ze kunnen stoppen met hun vertrouwen te stellen op een mens, en hun vertrouwen volledig op God beginnen te stellen.

*Maar test (oordeel, beoordeel) alles; en behoudt het goede. Onthoudt u van alle soort van kwaad.  1 Thessalonicenzen 5:21-22

Ons wordt dus opgedragen om te oordelen

Verder zien we dat zowel Jezus als Paulus mensen oordeelden, in Mattheus 23 en Filippenzen 3:2. In Openbaring 2:2 lezen we dat Jezus het positief vond dat de Christenen in Efeze mensen hadden ontmaskerd als geestelijke bedriegers. En in Johannes 7:24 lezen we dat Jezus het niet verkeerd vindt wanneer wij oordelen. We moeten uiteraard wel op een rechtvaardige manier oordelen.

In Mattheus 7:15-23 waarschuwt de Here Jezus tegen valse profeten. Hij zegt er ook bij waaraan je valse profeten kunt herkennen: aan hun vruchten! Aan hun karakter, gedrag en ware acties, – dus niet alleen woorden – en aan het ontbreken van levensheiliging.
Jezus spoort ons zelfs aan om op onze hoede te zijn voor valse profeten! Om te doen wat Jezus ons hier opdraagt, moeten we zowel de boodschap als het leven van die profeten beoordelen. Ja, Jezus draagt ons hiermee indirect op om te oordelen.

Dit bevestigt nogmaals de leugen, dat Christenen iemands wandel of bediening niet zouden mogen beoordelen en erover oordelen.

 

WATCH: Billy Graham Anne Graham Reptilian (1985)

 

Bron:

https://www.bitchute.com/video/DPcVMyz3ftni/

You may also like