Bewijs dat Donald Trump is ingewijd in de Vrijmetselarij en trouw blijft aan de broederschap

Ik wil graag de volgende bemoedigende en bevestigende informatie met u delen. Velen zijn gedupeerd door Trump en zijn nep hart.

 

Beste …,

‘Heel erg bedankt voor je email. Ik ben enorm dankbaar dat je mijn presentatie, met veel moeite in elkaar gezet, hebt genomen en deze met meer leven hebt ondersteund op je prachtige website. Ik ben er zo erg van onder de indruk, vooral op het gebied van Donald Trump, aangezien de Vrijmetselarij zo velen heeft bedrogen door hem. Uw verdere inzicht dat u met anderen op uw site deelt, is echt geweldig. Ik ben zo blij te weten dat je deze wereld met mij deelt en de goede strijd strijdt in de machtige Naam van Jezus.

Voor het geval jij of je kijkers meer bewijs nodig hebben van zijn nep hart, wil ik graag enkele dingen met je delen, die je misschien op jouw beurt wilt doorgeven aan een ander…

Donald is ongetwijfeld ingewijd in de Vrijmetselarij

Hij blijft trouw aan de broederschap.

Hoe dit te zien…

Er zijn twee veelzeggende manieren om vol vertrouwen te speculeren over wie zich voordoet als, en wie inderdaad een ‘held’ van het volk is. Zie je, het is gemakkelijk voor Donald om in het openbaar te spreken over ‘duistere krachten’, ‘Satanisten’, ‘de elite’, ‘globalisten’ en ‘pedofielen’, etc., maar hoe zit het met het noemen van de ‘Vrijmetselaarsloge’, die we daadwerkelijk kunnen traceren, en waarbinnen het eigenlijke brein van deze kwaadaardige machine zich bevindt?
Nee, Donald Trump zal dat nooit doen. En de reden dat hij dat niet doet, is vanwege het volgende…

Donald Trump maakt deel uit van de broederschap van de Vrijmetselarij

De andere manier om te kunnen zien, of het echte helden zijn of verstrekte helden, is door te kijken of ze je al dan niet in de armen van de bovennatuurlijke Evangeliën leiden, of dat ze gewoon oppervlakkig ‘God’ en de ‘Bijbel’ noemen als zijnde ‘gelovigen’. Welnu, Donald is als ‘Christen’ aan ons verkocht, maar laten we het eens wat beter bekijken.

 

Bewijs dat Donald Trump geen Christen is

‘Heeft u God ooit om vergeving gevraagd?’ 

Toen Trump nog President was, werd hem ooit door een Christelijke interviewer gevraagd: “Heeft u God ooit om vergeving gevraagd?”
Zijn antwoord was in principe “Nee”.
Nu, vertel mij: wat voor soort discipel van Jezus Christus heeft Hem nooit om vergeving gevraagd? Wel, ik kan je vertellen welk type: een Maçonniek type.

Een puur gouden toiletbril

De tweede aanwijzing over Donald is enigszins anders, maar nog steeds erg relevant. In de badkamer van zijn penthouse in New York heeft Donald een toiletbril van puur goud. Een puur gouden toiletbril… voor zijn billen, terwijl 30.000 kinderen per dag van de honger sterven. Als we akelig eerlijk zijn, zou elke nederige Christen, die in nederigheid leeft, absoluut huiveren bij zo’n gedachte.

Donald Trump is not a Christian - his luxury and penthouse exposed

Donald’s penthouse          

 

‘Orde uit Chaos’

De façade is de niet-detecteerbare tactiek van hun ‘Orde uit Chaos’-methode. Tijdens een inauguratielunch liet Donald Trump de gasten zelfs opstaan ​​en een applaus geven aan Bill en Hillary Clinton, en zei dat hij “zeer, zeer vereerd” was om hen in de zaal te hebben. En zei toen dat hij “veel respect heeft voor die twee”, maar pas onlangs daarvoor vertelde hij de natie in een openbaar debat tegen Hillary gericht, dat ze een crimineel is, en dat als hij President zou worden, hij haar in gevangenis zou zetten, weet je nog?

Heeft Trump Hillary Clinton in de gevangenis gezet?

Nee, in plaats daarvan was hij “vereerd” dat ze de inauguratielunch bijwoonde, en vertelde hij iedereen dat hij “veel respect” voor haar heeft. Zie je het theater?

Politieke Vrijmetselarij = waar twee kanten worden gevormd in oppositie tot elkaar…

en het centrum groeit door die verschillen te bemiddelen. Ik ben zo trots op je dat je niet getrokken wordt in de linker- of rechtervleugels van dezelfde vogel, of een van de twee koppen van de tweekoppige adelaar, die beide dezelfde Maçonnieke buik voeden. 

 

Trump threatens to put Clinton in jail if he becomes president  [vóór zijn presidentschap]

Of bekijk de video hier.

 

Trump Full Speech at Inaugural Luncheon: ‘Honored’ by Hillary Clinton’s Attendance  [na zijn presidentschap]

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Waarom Trump opdracht gaf tot de heroprichting van het standbeeld van Albert Pike

Hoe zit het met hoe Donald persoonlijk opdracht gaf tot de heroprichting van het standbeeld van Albert Pike, nadat het was vernield door enkele echte Christenen en patriotten? Dit is dezelfde 33ste graad-Albert Pike uit mijn video, die schreef dat ‘Lucifer licht is’, en verlangt naar de dood van het Christendom en de vestiging van een Nieuwe Wereldorde! Deze zelfde Pike is degene, die de eigenlijke 33 graden van de Maçonnieke rituelen in de jaren 1800 heeft geconstrueerd. Donald had zijn omvergegooide standbeeld met rust moeten laten, tenslotte was Albert Pike een geconfedereerde soldaat, die vocht voor de handhaving van het instituut van de slavernij, en was hij een Luciferiaanse Vrijmetselaar.

Trump 'personally ordered the statue of Confederate soldier Albert Pike to be put back up' in DC after it was torn down by protesters on Juneteenth

 

Trump: ‘Het Christendom en de evangeliën zijn antisemitisch’

Ten slotte, en het meest verontrustende, vaardigde Donald Trump op 11 december 2019 een presidentieel besluit uit, met daarin de bewering dat het Christendom en de Evangeliën antisemitisch zijn. Hier is een voorbeeld, verwijzend naar het Christelijke Kruis (dit is nog niet in de wet opgenomen, maar dat zal gebeuren; je kunt erop rekenen). De volledige tekst van de ‘IHRA Working Definition of Antisemitism’ is online beschikbaar.

-> ‘Het gebruik van de symbolen en afbeeldingen, die geassocieerd worden met klassiek antisemitisme (bijv. beweringen dat Joden Jezus doden of bloedlaster) om Israël of Israëli’s te karakteriseren.’ <-

 

Zie je waar de ‘Christelijke’ Donald mee wegkomt, en in feite helpt met voorbereiden?

Er is maar één wapen dat we hebben, dat de vijand niet bezit. Het zijn geen profeten, bedieningen, bidden, kerk of heilige geschriften… De vijand heeft ook al deze wapens tot zijn beschikking. Maar de enige waar ze geen toegang toe hebben… is heiligheid.
Jezus zei: “Als je Mij liefhebt, onderhoud dan Mijn geboden”. Elk gebod heeft betrekking op heiligheid. En dat is de belangrijkste reden dat God wordt gehaat; omdat Hij zo Heilig is.

Probeer alstublieft de Evangeliën [de Schriften] te vertrouwen wanneer ze zeggen dat ‘Satan de hele wereld misleidt’.’

 

Ik heb een van de vele Bijbelverzen voor u gevonden, waarin staat dat Satan een bedrieger en een leugenaar is: 

En de grote draak werd op de aarde geworpen, de oude slang, die genaamd wordt duivel en de satan, die de gehele wereld verleidt…  Openbaring 12:9a

 

‘Nu,…., nogmaals bedankt voor je helpende hand en het vechten van de goede strijd met mij.’

GodLove, and JesusWins

 

Note: dit artikel kunt u hier vinden in het oorspronkelijke Engels. Please share!

 

Bronnen en afbeeldingen:

Trump ‘personally ordered the statue of Confederate soldier Albert Pike to be put back up’ in DC after it was torn down by protesters on Juneteenth

PICTURE EXCLUSIVE Inside Donald Trump’s $100 million penthouse: Gold-rimmed cups, a toy personalized Mercedes for his 10-year-old son, a $15,000 book and some VERY risqué statues

Link to a picture of Donald Trump with *copy*right*

You may also like