Tekenen van de Opname | Het komt zeer spoedig

Ben je klaar voor de Opname? Je kunt er maar beter zeker van zijn! Omdat je de Opname van de gelovigen in Jezus Christus niet wilt missen.

Wat er ook voor nodig is, maak je klaar, want het komt eraan en het komt zeer spoedig.

‘Ik, Tony Lamb, kreeg deze dromen en visioenen van de Heilige Geest, juist voor deze tijd, en toen gebood de Heilige Geest mij:

‘Wakker worden, en vertel het de mensen.’

En dat is wat ik sindsdien heb getracht te doen.
God heeft me alleen al gezegend door je te sturen om deze video te bekijken. Ik bid dat je deze waarschuwing ter harte neemt, en als je niet gered bent, smeek ik je om berouw te hebben van zonde. Bid en nodig Jezus uit in je hart als je Heer en Verlosser.
God zegene je, en God beware u en de uwen!

Dit is niet de tijd om een prediker, een leraar, een profeet, een kerk of zelfs maar een religie te volgen, – zelfs mij niet, maar Jezus Christus en Zijn woord alleen… voor de Engelstaligen in de King James Bijbel. Omdat geen andere naam in hemel of op aarde, jou, mij of wie dan ook, kan redden van wat komen gaat. En de dingen worden alleen maar veel erger! Ik weet het, want ik heb het gezien.’

Wachter Tony Lamb

 

Rapture Signs

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Tekenen van de Rapture, de Opname

‘Graag wil ik je eraan herinneren dat er overal tekenen zijn, en het lijkt op dit moment alsof de tekenen intenser worden. We zien tekenen in alles en overal. Het wijst allemaal naar de spoedige Opname van de trouwe volgelingen van Jezus Christus. Er zijn tekenen in de maan, in de zon en in de sterren, en op aarde zijn er tekens in de samenleving, tekenen van de profeten, tekenen van de wachters, tekenen van oorlogen, plagen, pestilentiën, hongersnood, droogte, overstromingen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen…

Economische ineenstortingen komen eraan, asteroïde inslagen komen eraan, tsunami’s komen eraan. En nu zeggen ze zelfs, dat een gammastraaluitbarsting rechtstreeks naar de aarde komt vanuit de ruimte. Er bestaat zelfs een DNA-veranderende injectie. Dat is ook een teken dat onze tijd erg kort is.

Vandaag wil ik je een teken laten zien, dat je niet kunt ontkennen, omdat het midden in je gezicht gebeurt. Je hebt er dagelijks mee te maken:

Een paar dagen geleden ging ik naar Walmart…

En ik kocht zes blikjes met een dubbele portie ham; het waren de laatste zes blikken, die op de plank stonden. Ik vond het een beetje ongewoon. Bovendien ging de prijs maar liefst 30 cent per blikje omhoog in één week tijd. Ook kocht ik vier grote blikken chili, en het waren de laatste vier blikken, die ze op de plank hadden staan. De prijs was 15 cent omhoog gegaan. Ik kocht zes blikjes cornedbeef… de laatste zes, en met 11 cent in prijs gestegen. Ik kocht zes blikken hachee van cornedbeef, ook in prijs gestegen. Maar ik liet toen vier blikken op de plank staan.

Dit gebeurt niet alleen met deze dingen, maar met heel veel artikelen.
De prijzen stijgen nu maandelijks, zelfs wekelijks! En de artikelen in de winkelrekken verdwijnen steeds sneller. Wanneer je later op de dag naar de winkel gaat, vind je misschien niet wat je zoekt. Zie je hier een trend?

Dit gebeurt over de hele wereld!

En het heeft het Verenigd Koninkrijk bijzonder hard getroffen. Hun winkelschappen zijn leeg. Deze trend suggereert, dat we maar beter voorraden kunnen inslaan. Want hongersnood komt eraan.
Nu weet ik dat velen van jullie zullen zeggen: “Ik vertrouw op de Heer”. Maar God houdt van een verstandig mens, die het gevaar ziet en die het vermijdt, of zich erop voorbereidt.

Ben je bereid om terug te keren naar het dragen van mondkapjes?

Want dat komt er ook weer aan, en strikte lockdowns, met name als je het vaccin en de PCR test niet hebt genomen.

En ja, ik geloof vast in de Opname vóór de Verdrukking.

Maar de Here God zal van ons eisen, dat we ons geloof in Hem bewijzen, voordat we worden opgenomen.

Dat is de grote vraag!

Want elke dag krijg ik vragen van mensen, die mij vragen of we moeilijkheden zullen meemaken, moeilijke tijden en vervolging, voordat Jezus terugkeert en ons wegneemt, om deze stervende wereld daarna te stoppen. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik elke dag aan Mattheüs 24:22 word herinnerd:

En als die dagen niet ingekort werden, zou er geen vlees behouden worden; maar ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen ingekort worden.

Dus mijn antwoord is Ja, we kunnen enige vervolging zien, en je kunt je baan verliezen, je vrijheid… Ja, veel slechte dingen kunnen gebeuren, maar God zal die dagen verkorten.

Wat er ook gebeurt…

Blijf alsjeblieft geworteld en standvastig in het woord van God.
Sta sterk in het geloof! Met dit alles: waar sta jij met God?
Zullen we vastberaden en trouw zijn aan God?
Zullen we vechten tegen reuzen met Gods goddelijke hulp?
In deze laatste dagen wil God graag soldaten hebben, bereid om op te staan en te vechten voor Hem, mensen die op de beloften van God staan.

En als je wordt opgenomen, eerder dan verwacht…

en je je voorbereidingen niet nodig hebt, dan blijven er altijd familieleden achter, die je voorbereidingen hard nodig zullen hebben, die je voor hen hebt achtergelaten, met een waterfilter voor zuiver water, en het zuivere woord van God, gevonden in de zijkant van elke filter. En ik verstuur nog steeds gratis waterfilters voor de behoeftigen (binnen de VS alleen).

De tekenen zijn overal

Tekenen van de spoedige terugkeer van Jezus, om ons van deze stervende wereld af te halen. Nu is de tijd om de volledige wapenrusting van God aan te doen, om op te staan voor God, en om in de bres te gaan staan!

Timing van de Rapture

Mij zijn veel dingen getoond, maar mij werd nooit precies getoond wanneer de Opname zou gaan plaatsvinden. Wel ontving ik allerlei aanwijzingen, namelijk dat de Opname zou gaan plaatsvinden in de volgende lockdown. Nu, de volgende lockdown komt eraan en zeer spoedig. Maar, zal de Opname plaatsvinden enkele dagen na het begin van de nieuwe lockdown, of misschien weken, of kan het zelfs nog maanden duren? Dus je kunt maar beter voorbereid zijn.

Vervolging

Voor degenen die de gruwel, het ‘vaccin’, niet nemen, hun lockdown zal zelfs harder zijn. En ze zullen je vervolgen. Je zult zelfs nergens heen mogen gaan, dus je kunt niet kopen, niet verkopen. Klinkt je dit bekend in de oren? Dat zou wel zo moeten zijn. Het komt eraan; het is tijd om je voor te bereiden!

Gods zegen en God behoede je in Zijn liefdevolle armen, net zoals Hij mij vasthield.
Bobbie en ik bidden voor jullie allemaal. We bidden echter vooral voor de verlorenen, omdat ze geen idee hebben wat er op hen afkomt!

De tijd om je te bekeren van zonde is nu.

De tijd om in de wil en genade van Jezus Christus te komen, is nu.
De tijd om onder het bloed van Jezus te komen, is nu.
Er is geen redding behalve door Jezus Christus! Niets anders kan je redden, niets anders zal je redden, zelfs je schuilplaats of toevluchtsoord in Nieuw-Zeeland zal je niet redden! Je ondergrondse bunker zal je niet redden! Je zeven jaar voedsel- en watervoorraad, je wapens of geweren, je munitie… alles… zal je niet redden! Je miljoenen dollars aan goud en zilver zal je ook niet redden!

Alleen Jezus Christus kan ieder van ons redden!
Nu is het de tijd om de rug toe te keren naar de zonde, en in de wil en genade van de Here Jezus te komen, en je Bijbel overal mee naartoe te nemen. Zeg de zegen over elke maaltijd, alles wat je eet en drinkt. Bekeer je van zonde, elke keer dat je bidt. Misschien zouden we dat allemaal moeten doen, omdat we zo dicht bij naar huis gaan zijn.

Dit is een gebeurtenis, die je niet wilt missen.
De Opname kan op elk moment plaatsvinden, want dit is Gods voorrecht en Gods beslissing.

God zegene u en de uwen machtig!

Bobbie en ik, we houden van u en de uwen in onze gebeden,
met veel liefde,
en meer genade van boven,’

Tony Lamb

 

You may also like