Klokkenluider en voormalig Pfizer-medewerker bevestigt Grafeenoxide in het ‘Coronavaccin’

Exclusief: Karen Kingston, voormalig medewerker bij Pfizer, bevestigt gif in COVID ‘Kill shots’. ‘Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden’, onthulde ze.

In een interview met Stew Peters zei Karen Kingston, een voormalig Pfizer-medewerker en huidig analist voor de farmaceutische en medische apparatuur industrie, dat dit een test is en dat er constante booster injecties nodig zullen zijn, om de ‘proefkonijnen’ te doden of onder controle te houden.

 

Belangrijkste gesprekspunten:

*Alle COVID-19 ‘vaccins’ zijn biowapens!

*Er zitten 4 gePEGyleerde lipide nanodeeltjes in de COVID-19 vaccins (PEG = polyethyleenglycol):

1  een cholesterollipide zorgt ervoor, dat de ingrediënten van het vaccin door het bloed kunnen worden getransporteerd;
2  het fossiele lipide hecht zich aan het celmembraan, om het doorlaatbaar te maken;
3  een ioniseerbare lipide zorgt voor een positieve ionische lading, zodat het mRNA de cel kan binnendringen;
4  een gePEGyleerd lipide, dat is gemaakt door SINOPEG, een Chinees bedrijf.

*mRNA is erg onstabiel, dus het heeft een ‘biosfeer’ nodig om het te beschermen, totdat het de cel kan binnendringen. Dit wordt geleverd door de lipide nanodeeltjes en grafeenoxide, dat 4.000 keer sterker is dan titanium, bestand is tegen temperaturen van 925 graden Celsius, een uitstekende geleider is van elektriciteit, en een magnetisch veld kan bevatten of vertonen.

*grafeenoxide wordt niet vermeld in de patent aanvragen, omdat:

a  het giftig is voor mensen, en
b  dit het belangrijkste ingrediënt is in hydrogel, dat kan worden gebruikt om een ​​hersencomputerinterface en een medicijnafgiftesysteem te creëren. Hoewel Kingston opmerkt, dat dit niet mogelijk is ‘met deze ronde van vaccins’, omdat ‘ze dit ding zeer snel naar buiten hebben gebracht’ en ‘ze gewoon kijken hoeveel ze ervan in mensen kunnen stoppen voordat ze… sterven’. Simpel gezegd: je kan het dus aansluiten op het internet.

*het grafeenoxide in de vaccins is neutraal geladen (inactief), maar zodra het positief geladen wordt, zoals door elektromagnetische straling (radiofrequentie, draadloze apparaten, draadloze netwerken, zoals o.a. 5G, 6G, etc.), zal het alles vernietigen waar het mee in contact komt, en kan daarom grote schade en de dood veroorzaken, afhankelijk van hoeveel ervan in het lichaam aanwezig is en waar het zich bevindt.

*meerdere COVID-19 ‘vaccins’ en booster injecties kunnen de hoeveelheid grafeenoxide in het lichaam verhogen.

*het onderzoek naar het COVID-19 ‘vaccin’ had moeten worden stopgezet, toen tijdens een onderzoek met muizen 80% binnen 24 uur stierf en de rest binnen enkele dagen stierf.

 

DEADLY SHOTS! Former Pfizer Employee Confirms Poison in COVID ‘Vaccine’


Of bekijk de video hier.

 

Naïef?

Wat mij opviel, was dat Karen de overtuiging heeft dat presidenten, zoals Trump, niet op de hoogte zijn van de geplande genocide door middel van vaccins. Nu, ik denk dat ze hier wel degelijk van op de hoogte waren!

De inentingen, die ‘COVID-vaccins’ worden genoemd, zijn een giftig doodvonnis, en niemand zou zichzelf aan de injecties moeten onderwerpen. Op de vraag van Stew Peters of er grafeenoxide in de ‘vaccins’ zit, antwoordde Karen: “100 procent, het is onweerlegbaar!”

 

Bron:

https://fos-sa.org/2021/07/29/pfizer-whistleblower-karen-kingston-vaccine-ingredients/

You may also like