Begrafenisondernemer: ‘Als er een dodelijke pandemie zou zijn, zou ik de eerste zijn die dat moet weten’

Een eerlijke begrafenisondernemer in het Verenigd Koninkrijk bevestigt onze vermoedens. Het dodental was erg laag, en zelfs iets lager dan het in 2019 was. Raad eens wanneer de ‘pandemie’ echt begon… 

John is een begrafenisondernemer uit het VK met 15 jaar ervaring in het vak.
Hij doet verschillende interessante onthullingen die u misschien niet wilt missen.

Een Brits ziekenhuis liet in november 2019 weten, dat er ‘iets smerigs’ onderweg was…

Hij mocht het lichaam in dit ziekenhuis alleen in een isolatietent bekijken.
En ondertussen werd in Frankrijk rond januari 2020 Hydroxychloroquine opnieuw geclassificeerd, om buiten het bereik van het publiek te worden gebracht.

Het sterftecijfer is niet hoger geweest dan in enig ander jaar!

En het sterftecijfer vóór 2020 was in feite iets lager dan vóór 2019.
De sterftecijfers zijn van nature hoger in de winter, weten we, met seizoensgebonden ademhalingsstoornissen. En de sterftecijfers kunnen in de zomer ook oplopen, wanneer het extreem warm weer is. Maar het sterftecijfer was juist erg laag, zoals bleek uit de beschikbaarheid van reserveringen, die op elke crematoriumwebsite kunnen worden bekeken.

Het dodenaantal steeg echter enorm in januari, februari en maart 2021, toen ze begonnen met vaccineren!

November en december van 2020 waren een extreem rustige tijd voor sterfgevallen, in die mate dat uitvaartcentra in verschillende aangrenzende regio’s hun koelkasten tot begin januari uitschakelden.
Iedereen kan bij de plaatselijke gezondheidsautoriteit achterhalen, wat het aantal begrafenissen en crematies is. En deze gegevens zullen u laten zien, dat het sterftecijfer in de afgelopen 14-15 maanden niet hoger is geweest dan normaal.

De vaccinaties begonnen op 6 januari van dit jaar:

“Ik heb in 15 jaar nog nooit zo’n sterftecijfer gekend.”

Is dat toeval? Behalve in januari, februari en maart van dit jaar (2021), wijst niets erop dat er een pandemie heeft plaatsgevonden. De echte ‘pandemie’, of het begin ervan, was dus de eerste 3 maanden van dit jaar.

Raak de vaccins niet aan!

De directeur van het uitvaartcentrum werd persoonlijk gebeld via een gecodeerd kanaal door een ‘senior gezondheidswerker’, een NHS-consulent, die tevens een cliënt was. Deze vertelde hem, dat hij de vaccins ‘onder geen omstandigheden’ mag aanraken! Het adviesteam van de overheid, waar deze gezondheidswerker deel van uitmaakte, vertelde de overheid om de vaccins niet te gebruiken, vanwege de risico’s.

John krijgt één keer per week een telefoontje van een ‘pandemie man’…

Zijn taak is, om alle begrafenisondernemers te bellen en hen te ondervragen over het aantal en het soort sterfgevallen, dat ze de afgelopen week hebben gehad. Hij probeert daarbij duidelijk te laten lijken alsof de dood aan Covid te wijten is, zelfs als de dood waarschijnlijk te wijten is aan ouderdom. Ze blazen de cijfers opzettelijk op! Deze man gaf echter toe aan de begrafenisondernemer:

“Ik weet niet waarom ik dit werk doe, want er zijn geen Covid sterfgevallen.”

 

John heeft verhalen gehoord over premies, die aan de gezondheidsautoriteiten worden betaald voor elk Covid sterfgeval. Hij heeft persoonlijke ervaringen met boze familieleden, waarvan de geliefde is overleden aan kanker of een beroerte, maar bij wie ‘Covid’ op de overlijdensakte werd gezet.

Begrafenisondernemers hebben onder deze omstandigheden de vrijheid om een ​​lichaam niet te wassen en aan te kleden om het te bekijken, zoals ze normaal zouden doen, ‘vanwege Covid’, maar toch krijgen ze hetzelfde betaald. Onder deze omstandigheden kunnen ze gewoon wegkomen met het lijk in een lijkzak te stoppen.

Griep totaal verdwenen

Elk jaar zijn er sterfgevallen als gevolg van de griep, maar interessant genoeg zijn er dit jaar geen sterfgevallen ten gevolge van griep. De stijging van het aantal sterfgevallen begon dus met de introductie van het dodelijk vaccin. En u en ik zullen er straks van beschuldigd worden, dat het dodental enorm gestegen is dit jaar, omdat we het vaccin niet hebben genomen.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/4-tot-14-maanden-voordat-we-de-volledige-ravage-zien-van-wat-er-gebeurt-met-mensen-die-zijn-gevaccineerd/

 

Bron en audio opname:

https://muse.ai/v/q2BzX6S-Funeral-Director-speaks-out-rise-in-deaths-starts-with-the-vaccine-roll-out

You may also like