Schandalige slinksheid achter Corona-vaccintesten om het vaccin er doorheen te drukken

Het farmaceutische bedrijf AstraZeneca, onder andere, moest stoppen met het testen van het Coronavaccin, vanwege zeer ernstige bijwerkingen. Schokkend is ook dat de testcriteria vreemd zijn aan de praktijk, namelijk, om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk ernstige bijwerkingen aan het licht komen!

AtraZeneca wil zo positief mogelijk uit de testfase komen, maar hoe dan?

Als je kijkt naar de selectiecriteria voor de testpersonen van de Corona-vaccinatietesten, krijgt men de indruk dat men zo positief mogelijk uit de testfase wil komen.

 

Want alleen diegene komt in aanmerking, die:

– zich onthoudt of anticonceptie gebruikt gedurende ten minste 30 dagen vóór en tot 60 dagen na de laatste vaccinatie

– die als vrouw in de vruchtbare leeftijd een huidige negatieve zwangerschapstest kan voorleggen

– die geen bloed- of spermadonor is, en

– die volledig gezond is

 

Redenen voor uitsluiting deelname aan de tests van het omstreden vaccin zijn o.a.:

– het nemen van medicatie, zelfs van bloedverdunners of aspirine

– luchtwegaandoeningen, of contact met personen die besmet zijn met het Coronavirus SARS-CoV-2

– migraine in de afgelopen 5 jaar

– auto-immuunziekten

– chronische leverziekten, ook leververvetting

– een overgevoeligheid of een allergische reactie op een eerdere vaccinatie

– alcoholgebruik in de laatste 6 maanden, voorafgaand aan de eerste toediening van het vaccin

 

Dergelijke criteria zorgen ervoor, dat er bij de tests zo min mogelijk bijwerkingen zichtbaar worden!

Bovendien, de korte observatieperiode van enkele weken na de test is verre van voldoende, om latere effecten uit te sluiten. Om het even heel duidelijk te stellen: de tests houden geen rekening met hoe het vaccin zich gedraagt bij bijvoorbeeld het gebruik van medicatie, of alcohol, welke complicaties kunnen veroorzaken bij eerdere ziekten, of eerdere intolerantie voor vaccinatie, of hoe de vaccinatie een bestaande zwangerschap en het ongeboren kind beïnvloedt. Laat dit geen schandalige slinksheid zien? Toch bestaan er blijkbaar geen bedenkingen om na de marktintroductie iedereen te vaccineren, indirect verplicht of spoedig ook verplicht. Nogmaals, de elite zal het leven van mensen zo zuur maken, totdat ze uiteindelijk het vaccin accepteren! Dit heet: indirecte verplichting.

Laat me u herinneren aan twee grote medische schandalen:

Alleen al door de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep, kregen 1.300 mensen last van de slaapziekte Narcolepsie. Gelukkig lieten zich toen maar weinig mensen vaccineren.
Ook werd bijvoorbeeld Softenon eind jaren ‘50 als bijzonder veilig beschouwd. Het nemen ervan tijdens bepaalde weken van de zwangerschap leidde echter tot ernstige misvormingen bij de ongeboren kinderen. Ook toen werd er lange tijd niet geluisterd naar kritische stemmen over de risico’s. Pas na duizenden ernstig gehandicapte kinderen en doodgeborenen kwam er een einde aan deze waanzin.

Coronavaccinatie grijpt ook in op uw DNA.

Maar een heel ander ernstige ‘bijwerking’ zal ook spoedig duidelijk worden, namelijk de geestelijke bijwerking ervan: door de vaccinatie(plicht) zal onze samenleving nog dieper worden verdeeld. Want degenen die verbonden zijn met de door de Big Pharma industrie geleide politici en media zullen een enorme druk op u gaan uitoefenen, wanneer u weigert gevaccineerd te worden. Denk daarbij ook aan uw eigen familie…

Informeer uw vrienden, kennissen en familie, dat de geplande Coronavaccinaties enorme risico’s met zich meebrengen, om zo de dreigende schade af te wenden. Verspreid deze video verder in de social media o.a., zodat iedereen voor zichzelf een beeld kan vormen.

Verenigd Koninkrijk als eerste aan de beurt!

De eerste vaccinaties (inclusief hun bijwerkingen) worden deze week al uitgerold in het VK. Zij die daar tijd voor hebben, houd de social media goed in de gaten.
Ouderen en hun zorgpersoneel, en zij die ziek zijn, komen het eerst aan bod. Wees gewaarschuwd!

 

De schandalige slinksheid achter de Corona-vaccintesten

 

Bron:

https://www.kla.tv/17659

You may also like