Schaakrobot houdt niet van haast, en breekt vinger van 7-jarige tegenstander in Rusland

In Moskou brak een Schess robot de vinger van een jongetje tijdens een schaakwedstrijd toernooi.

Eindtijdnieuws.com
27 juli 2022

 

Een schaakspelende robot brak de vinger van zijn jonge tegenstander tijdens een wedstrijd in Rusland. De jongen, Christopher geheten, stond tegenover de robot, en deed naar verluidt zijn volgende zet op het schaakbord, nog vóórdat de robot – een grote, geautomatiseerde arm aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI) – ‘tijd had om te herberekenen’.

De fakestream media verklaren het incident als volgt:

“Het kind deed een zet. En daarna moeten we de robot de tijd geven om te antwoorden, maar de jongen ‘haastte zich’ en de robot greep hem.”

Hij greep de wijsvinger van de jongen en kneep er hard in

Op beelden van het incident is te zien hoe de mechanische arm enkele seconden op de vinger van de jongen klikt, voordat er volwassenen ingrijpen en de ijzersterke robot van zijn hand weten af te wrikken:

 

Chess-playing robot breaks 7-year-old opponent’s finger in Russia

Of bekijk de video hier.

 

De breuk kon niet worden vermeden

De jonge schaker keerde de volgende dag terug naar het toernooi, en eindigde zijn partijen met een gipsverband om zijn vinger.

‘Chessrobot’ hield niet van zo’n haast

Een Chess robot (Schaakrobot) is speciaal gemaakt voor het schaken. Volgens de makers is het uitgerust met kunstmatige intelligentie; het kan om die reden drie games tegelijk spelen en heeft niet veel tijd nodig om ‘na te denken’.

De robot nam het stuk van de jongen op, en zette zijn eigen stuk op zijn plaats, maar Christopher haastte zich een beetje en maakte al een teruggaande beweging. De robot hield niet van zo’n haast.

Of de robot hierna in slaap werd gebracht, is niet bekend.
Hier kunt u de Russische versie lezen.

De robot had hem net zo gemakkelijk kunnen doden. Ik haat deze gevallen engelen AI technologie. Vermoedelijk heeft de robot de schaakwedstrijd ook gewonnen.

 

Bron:

https://t.me/bazabazon/12441

You may also like