Rapture dromen en visioenen: ‘jongeren zullen visioenen zien en uw ouderen dromen dromen’ | Gebed

Enkele aangrijpende video’s die over de Rapture gaan, de Opname, en die ik graag met jullie wil delen. Het lijkt erop dat de frequentie, waarin dit soort dromen en visioenen ontvangen wordt, toeneemt.

Beoordeel het zelf; breng het altijd in gebed, en laat de Heer zelf u overtuigen.
Niet iedere gelovige ontvangt dromen van de Heer, en ook niet-gelovigen ontvangen dromen of visioenen om hen wakker te schudden…
U kunt de vertaalknop van YouTube gebruiken.

 

Video: een 10-jarige jongen had een visioen van Jezus:

‘Ik zag Jezus komen voor Zijn Bruid. De Opname is dichtbij!’:

 

I SAW JESUS COMING FOR HIS BRIDE ! THE RAPTURE IS NEAR !

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

En het zal zijn in de laatste dagen, zegt God, dat Ik zal uitstorten van mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, en uw jongelingen zullen gezichten zien, en uw ouderen zullen dromen dromen…  Handelingen 2:17

 

WATCH: HEAVEN IS REAL ! I WENT TO HEAVEN / TALKED WITH JESUS – HE IS BEAUTIFUL !!!

 

WATCH: WARNING  My Major Dream Rapture Soon

‘Ik heb zojuist de meest betekenisvolle droom gehad, die ik in lange tijd niet heb gehad. En wat nog verbazingwekkender was, was het feit dat ik de Schrift kreeg bij deze droom. Als ik de Schrift krijg, is dat een bevestiging van de droom, en benadrukt het ook dat deze droom belangrijk is. Onze tijd is kort.’

 

WATCH: JESUS IS COMING BACK FOR HIS CHILDREN VERY VERY SOON – DREAM

 

WATCH: I GOT LEFT BEHIND ! RAPTURE DREAM

 

Een gebed om u voor te bereiden op de Opname

Blijf niet achter!

“Here Jezus, ik ben hier om Uw aangezicht te zoeken in de belangrijkste beslissing van mijn leven, en dat is mijn voorbereiding op Uw heerlijke Koninkrijk. Ik begrijp dat de weg naar eeuwig leven smal is, en dat het pad waar ik hiervoor op wandelde breed is…
Ik kan alleen heilig zijn met Uw hulp, Here Jezus, en ik kom nu naar U toe in oprechtheid.

Hemelse Vader, wilt U vandaag mijn hart doorzoeken, en zien of er nog iets in mijn leven is waar U niet blij mee bent? Wilt U mijn leven schoon boenen van elke verslaving van mijn lichaam of mijn geest? Wilt U mij persoonlijk helpen met het verwijderen van struikelblokken, die zouden kunnen voorkomen dat ik meegenomen wordt in Uw grote vergadering met de Opname?

Ik begrijp de enorme prijs, die U, Heer Jezus, op Golgotha heeft betaald, en ik begrijp dat dat de grootste prijs van alles was. Onzelfzuchtig kwam U van Uw troon af, voor mij en mijn hele familie. U kwam onzelfzuchtig van Uw troon af voor de gehele mensheid, en U betaalde persoonlijk de prijs voor ieder van ons, om vrij te zijn van de gebondenheid aan zonde.

Lieve Vader, ik erken ook de aanwezigheid van leugengeesten in de wereld. Ik ben het er volledig mee eens dat er leugengeesten zijn, die Uw kinderen misschien vertellen, dat het goed is met hen en met hun geestelijke houding naar U toe, wanneer er in feite dingen zijn, die onmiddellijk moeten worden opgelost. Ik vraag U de kettingen van de lauwwarme gemeente in uw kinderen te verbreken, zelfs in mij als die aanwezig zijn! Alstublieft, hemelse Vader, bevrijd mij! Ik bid dit uit het diepst van mijn hart, opdat ik niet achter zal worden gelaten om het ergste, wat de aarde ooit heeft gekend, mee te hoeven maken.

Hoewel wij de dag noch het uur weten, weten wij dat Uw komst nabij is. Als een dief in de nacht zou U onverwachts kunnen komen, wanneer we niet klaar zijn voor Uw komst. Daarna worden de kansen alleen maar kleiner voor mij om met U naar huis te gaan, wanneer de vijand mensen zal dwingen om zijn merkteken te ontvangen, het getal van zijn naam, 666!

Help mij alstublieft om nu te overwinnen, Here Jezus, zodat ik op deze geweldige dag bij U zal zijn.

In oprechtheid,

Uw geliefde kind”

 

You may also like