Internetprovider klokkenluider waarschuwt dat de 26 GHz frequentie van het 5G-spectrum een risico voor de gezondheid is

In 2022 zal de verandering in verschillende landen over de hele wereld plaatsvinden, en gaan ze van 3,5 gigahertz naar 26 gigahertz met 5G.

Een klokkenluider van Telefónica (Internetprovider) waarschuwt, dat de bandbreedte in het 5G-spectrum zal stijgen van 3,6 GHz naar 26 GHz, en dat ‘het menselijk lichaam er niet op berekend is’.

Het is bevestigd door verschillende officiële bronnen, dat deze verandering zal plaatsvinden in verschillende landen over de hele wereld, te beginnen volgend jaar. Dit betekent dat er meer gevallen van acuut stralingssyndroom zullen zijn, en veel ernstiger dan we nu zien.

 

Telefónica whistleblower warns that 26 GHz band of 5G spectrum poses a health risk


Transcript gedeeltelijk en vrij vertaald:

Ricardo Delgado: La Moncloa, ‘Goedkeuring van de nieuwe nationale tabel voor de toewijzing van radiospectrum frequenties. De maatregel actualiseert de technische voorwaarden voor het gebruik van de 26 GHz-band’.

Op dit moment zitten we in 3,6 GHz.

‘Een van de prioritaire banden voor 5G technologie, waarvan de aanbesteding een van de maatregelen is die zijn opgenomen in het plan voor herstel, transformatie en veerkracht.’

Zo noemen ze het dus. Waarom hebben de regeringen van de wereld, vooral de mondiale, de invoering van 5G technologie op hun agenda staan? Ze hebben zelfs belastingvoordelen voor telefoon- en mediabedrijven. Waarom is dat? U weet al waarom. Omdat het deel uitmaakt van hun stappenplan in Agenda 2030.

Oké. Ik ga bovenstaand nieuws koppelen aan wat vertrouwelijke informatie, die met ons werd gedeeld. We hebben de stem van een medewerker van Telefónica vervormd…

Telefónica klokkenluider: Dit mag aan niemand worden getoond, oké? Kijk, dit hoort vertrouwelijke informatie te zijn. Laten we naar de interessante pagina gaan. Kijk, we zitten hier, in dit stadium. Ziet u? We zitten op 3,6 GHz.

Deze frequentie wordt alleen uitgezonden door de antennes op de gebouwen van de verpleeghuizen, en door sommige antennes die naar de wegen in de steden gaan.

Ricardo Delgado: De persoon zei, dat ze op sommige gebouwen van de bejaardentehuizen staan. Onthoud dat dit erg belangrijk is, want in de verpleeghuizen, weet u, zijn acht van de tien antennes geïnstalleerd. Dit is gezegd en bevestigd door de antenne operators zelf en de Gemeentelijke Regelgeving. Ze worden geplaatst in de buurt van verpleeg- of bejaardentehuizen. Waarom? Vreemd, niet?

Waar was de doelgroep van mensen, die vooral in de eerste en tot dusver enige grote golf viel? In verpleeghuizen, nietwaar? En dit was nog vóór de griepvaccinatie. We hebben het griepvaccin reeds geanalyseerd, dat, net als het Covid vaccin, dit radio moduleerbare gif bevat, met de frequentie die door deze zendmasten wordt uitgezonden.

Een behoorlijk groot complot, nietwaar?

Klokkenluider Telefónica: Toevallig raken er veel mensen van de weg en krijgen ongelukken. En tja, dat is weer een ander verhaal. Maar ik ga daar niet echt op in, want wat ik u nu ga vertellen, is hetgeen betrekking heeft op mijn gebied. Dit komt er in de toekomst. Ziet u? 26 GHz. Dat is meer dan 5 keer dit… 3,6 GHz! Het menselijk lichaam is hier niet op berekend. En dit komt eraan. Dit komt eraan.

Ricardo Delgado: Nu, ik weet niet of u het goed heeft gehoord? ‘Het menselijk lichaam is niet ontworpen om dit te weerstaan’. En dat is wat er aan komt. Dat is de volgende ‘variant’ na ‘Omicron’, die besmettelijker zou moeten zijn, maar niet dodelijker.

 

Wat vertelt de MSM over de 26 GHz frequentie in Nederland?

Zomer 2021: Ericsson en Vodafone hebben als eerste in Nederland een 5G-test uitgevoerd met de 26 GHz frequentie in een commercieel telecom-netwerk. Deze frequentie maakt het mogelijk grote hoeveelheden data tegelijk te verwerken. In de 5G Hub in Eindhoven werken Ericsson en Vodafone met andere organisaties samen aan innovatieve toepassingen, die grote capaciteit vragen. Hun eerste test met de 26 GHz frequentie vond plaats met Dutch Rose Media, expert in Augmented Reality-toepassingen.

 

Bronnen:

Telefónica whistleblower warns that 26 GHz band of 5G spectrum poses a health risk

https://brainporteindhoven.com/nl/nieuws/ericsson-en-vodafone-testen-de-26-ghz-frequentie-in-5g-hub

You may also like