Waarom wordt het ontspoorde trein incident in East Palestine, Ohio, vergeleken met ‘Tsjernobyl’?

Meer vragen die rijzen: ‘De grootste milieuramp in de Amerikaanse geschiedenis?’ en ‘Waar is het video materiaal van al die dode dieren?’

Eindtijdnieuws.com
15 februari 2023

 

Is dit onderdeel van de continue bangmakerij door de mainstream media?

PalestineOhio = 888

Van een trein van de Norfolk-Southern Railroad, die ontspoorde en verbrandde in East Palestine, Ohio, was te zien dat één wagon met zijn assen in brand stond, minstens 40 minuten vóórdat de trein ontspoorde.

Pittsburgh Post Gazette = 111

Op een video, die door de Pittsburgh Post Gazette is verkregen, is duidelijk te zien dat de assen van één wagon actief in brand staan. Volgens de krant bewijst de locatie van deze trein ten opzichte van de ontsporing, dat de wagon al 40 minuten vóór de ontsporing in brand stond.

‘Hot boxes’ = 33, 36

Volgens de krant zijn er op het spoor de zogezegde ‘hot boxes’, die de temperatuur van de wielen en/of assen van de trein controleren. Deze waarschuwen de spoorweg, wanneer een wagon oververhit raakt, om precies dit soort latere ontsporingen te voorkomen! Als een dergelijk alarm was gegenereerd, had het treinpersoneel de trein onmiddellijk tot stilstand moeten brengen. Dus wat is hier aan de hand, alweer een hoax, of misschien gescript nieuws gemengd met leugens?
Trouwens, ‘hot box detector’ = 66, een term die werd gebruikt in een van de nieuwsberichten.

PittsburghPG = 322 (zoals Skull and Bones = 322)

Pittsburgh Post-Gazette = 111

De video hieronder toont de brandende assen na ongeveer 20 seconden: 

 

 

Vinyl-chloride = 66

Nadat de primaire brand van de ontsporing was geblust, stelden ambtenaren naar verluidt vast, dat een ‘gecontroleerde verbranding’ van andere wagons met de chemische stof ‘vinylchloride’ de veiligste manier was, om een ongecontroleerd vrijkomen van dergelijke chemicaliën, of een ongecontroleerde explosie, te voorkomen.

Phosgene gas = 232

Het probleem is, dat wanneer vinylchloride brandt, het andere, dodelijke chemicaliën afgeeft: voornamelijk waterstofchloride en… fosgeen gas. Als die laatste chemische naam een belletje doet rinkelen……?

Fosgeen gas: chemisch wapen, gebruikt tijdens de Eerste Wereldoorlog

Fosgeen gas is een chemisch wapen, gebruikt in de Eerste Wereldoorlog, waarbij troepen op de slagvelden in Europa stikten.

Nu melden mensen in en rond East Palestine, Ohio, ernstige ademhalingsproblemen. Of dit waar of niet waar is, kunnen we natuurlijk niet bewijzen, omdat we inmiddels weten dat de elite veelvuldig gebruikmaakt van acteurs en/of nep footage. Vissen in nabijgelegen kreken en rivieren drijven dood in het water. Boerderijen met kippen melden, dat alle kippen dood zijn. Autobezitters zien chemische etsen op hun autolak en ruiten, wanneer ze door regen of plassen regen rijden in het gebied, vertelt mainstream media ons.

Chernobyl = 33, 44

Mensen praten nu openlijk dat East Palestine misschien permanent geëvacueerd moet worden. Ze gebruiken ook de term ‘Tsjernobyl’, om de uitsluitingszone te beschrijven, die misschien moet worden gecreëerd. Erger nog, de kreken en rivieren monden uit in andere, grotere rivieren, en uiteindelijk in de Mississippi. Als die lokale wateren (werkelijk) zo vervuild zijn, dat de vissen sterven, wat zal dat dan doen met de vissen in de grotere rivieren? Bovendien komt het drinkwater voor miljoenen mensen stroomafwaarts uit die rivieren. Dit kan de grootste milieuramp in de Amerikaanse geschiedenis betekenen, schrijft een Vrijmetselaar. En het had allemaal voorkomen kunnen worden, wanneer de trein op tijd was gestopt.

Tussen haakjes, East Palestine, OH, waar de explosie plaatsvond, is een vreemde naam voor een Amerikaanse stad, niet?

Merk op, je hoeft alleen maar te kijken wie hierover berichten en/of het nieuws uitzenden, en hun ‘namen’ en ‘codewoorden en -zinnen’, tussen aanhalingstekens geplaatst, in de bekende calculator te stoppen, om te zien dat hier een ‘luchtje’ aan zit, dat is… op z’n minst.

 

Bronnen:

Diverse Vrijmetselaarsbronnen

Footage showing a fiery axle 20 miles before East Palestine train derailment raises questions about alert timing

You may also like