Nieuwe generatie geldautomaten voor het Merkteken van het Beest systeem al in gebruik

Dit is een teken van het Merkteken van het Beest systeem, dat eraan komt. In Virginia, VS, zijn de nieuwe geldautomaten al in gebruik, gemaakt door Hyosung (666), wereldleider op de markt van geldautomaten.

Dit is een teken van het aanstaande wereldwijde Merkteken van het Beest systeem, dat je nodig zult hebben om te kunnen kopen en verkopen.

666 in het Hyosung logo

Het logo van Hyosung heeft veel gelijkenis met de waw, wav, of waaw, de zesde letter uit het Hebreeuws alfabet. Wist je dat de letters van het Hebreeuws alfabet ook overeenkomen met cijfers? De waw is de Hebreeuwse zes… drie maal waw in het logo is, je raadt het al: 666.
Het logo van het ‘Monster’ energiedrankje bijvoorbeeld heeft een zelfde soort symbool in hun logo, namelijk 666.

Het Alziend Oog

Opvallend is ook, dat deze ATM machine ook logo’s laat zien met het alziend oog in het midden.

Hyosung’s biometrische authenticatietechnologie

De nieuwe generatie, ultramoderne geldautomaten van Hyosung met Fujitsu PalmSecure-technologie zorgt voor een revolutie in de bankindustrie. Hyosung werkt samen met Fujitsu, om de biometrische authenticatietechnologie in haar geldautomaten te integreren. Fujitsu’s PalmSecure biometrische authenticatietechnologie is een contactloze, hygiënische vorm van biometrische beveiliging, die gebruiksvriendelijk en uiterst nauwkeurig is. Het kan personen nauwkeurig identificeren en verifiëren.

 

NEW ATM MACHINES WITH MARK OF THE BEAST SCANNER

Of bekijk de video hier.

 

Het lijkt erop dat je met deze versie nog meerdere dingen kunt scannen:

Een scan voor je kenteken of rijbewijs, een scan voor je identiteitsbewijs of legitimatie, nog een scan voor mogelijk je vaccinatiebewijs of vaccinatiekaart, en tot slot een scan waar je de palm van je hand voor kunt plaatsen, mogelijk voor de RFID microchip.

Dus wat ze van plan zijn te doen, is dat ze verplichte vaccinaties gaan eisen voor alle Amerikanen en al je kinderen. En als je hun verplichtingen niet nakomt, dan zullen ze je kinderen van je afnemen. Verder zul je dan geen toegang meer hebben tot je geld, onder andere. Maar ze zullen je in eerste instantie wel toestaan, om hier niet voor te kiezen, een vrije keuze of wil om de RFID-chip te kiezen of te weigeren. Het is een eigen keuze.

Wees voorbereid, allemaal!

Het Beest systeem staat klaar; ben jij er klaar voor om Nee te zeggen tegen het Merkteken van het Beest, 666?

En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.  Openbaring 13:16-18

Het is nu tijd om Jezus aan te roepen als je Heer en Redder.
Deze wereld gaat voorbij. Vraag Hem om vergeving van je zonden, en vraag Jezus ook om je te leiden in alle dingen. Je eeuwige leven hangt ervan af, van je relatie met Jezus Christus. Hij wil niet alleen je Redder zijn, maar ook je Heer. Hij is de enige weg! De prijs is betaald.

 

Zie ook:

https://www.nowtheendbegins.com/big-pharma-microsoft-silicon-valley-id2020-alliance-combine-vaccinations-with-implantable-microchip-digital-id-mark-beast/

You may also like