China verzamelt elk stukje DNA en werkt aan het creëren van supersoldaten

Een nieuw gebied van oorlogvoering: China probeert een militaire macht van bovenmenselijke soldaten genetisch te manipuleren. Bovendien kocht ze de grootste DNA-banken in de Verenigde Staten op.

Jarenlang hebben inlichtingenfunctionarissen en leden van beide partijen gewaarschuwd, dat China de ernstigste wereldwijde bedreiging voor Amerika is. Toch zijn we China blijven toestaan om ​​Amerikaanse bedrijven te kopen, die over gevoelige gegevens beschikken en andere bedrijven leiden, die deze gegevens verzamelen. Nu komt het bericht dat China probeert een militaire macht van bovenmenselijke soldaten genetisch te manipuleren.

Menselijke robotsoldaten?

Kan de volgende oorlog of het volgende conflict worden uitgevochten met menselijke robotsoldaten, die zijn geprogrammeerd met verbeterde biologische capaciteiten? Of erger nog, kan uw DNA worden verzameld, opgeslagen en gebruikt voor een aantal experimenten en het verzamelen van allerlei gegevens?

Als u uw DNA hebt afgestaan…

Als het klinkt als sciencefiction, houd u er dan wel rekening mee dat beide scenario’s al in de maak zijn! En China is niet alleen baanbrekend in deze experimenten, maar loopt ook nog eens ver voor!
Als u uw DNA aan iemand hebt afgestaan, inclusief voorouder databases, heeft China het wellicht al in haar bezit! Ze hebben menselijk DNA plus de databases verzameld en opgekocht. En niet alleen dat, ze kochten ook de grootste DNA-banken in de Verenigde Staten van Amerika. Ja, China is de eigenaar! En ze komen er ook nog mee weg, omdat er geen wet is die het hun verbiedt.

 

Congreslid Scott Perry uit Pennsylvania heeft gekeken naar de Chinese dreiging…

Sharyl: Er is gemeld dat China tests heeft uitgevoerd op soldaten, om soldaten te ontwikkelen met een soort van verbeterde biologische capaciteiten. Wat weet u daarvan?

Scott Perry: Laat me duidelijk zijn. Het is vanwege de dingen die ze zeggen en doen, die ons ertoe brengen het te geloven, omdat ze het zeggen: dat ze letterlijk supersoldaten willen creëren en bijna van het bovenmenselijke ras houden. Ze beschouwen het als een nieuw gebied van oorlogvoering, en het Amerikaanse volk moet – en beleidsmakers moeten – deze doctrine van ‘onbeperkte oorlogsvoering’ begrijpen. Alles ligt op tafel. Ze hebben letterlijk gezegd: “Wij als China zouden ons niet moeten houden aan verdragen en al deze internationale doctrines, die dit soort dingen verbieden.” We hebben het over bovenmenselijke soldaten en iets anders dat erg huiveringwekkend is, vooral tijdens deze pandemie, waarin ze letterlijk etnische Ethno-biowapens zouden creëren. Nietwaar? Woordelijk spreken we hier over het opruimen van iedereen over het hele continent van de Verenigde Staten, die niet van Chinese of Aziatische afkomst is, met de mogelijkheid om dat ook te doen.

Sharyl: Verzamelt China DNA?

Perry: Ja.

Sharyl: In massahoeveelheden?

Perry: China verzamelt elk stukje DNA over de hele wereld. Bijvoorbeeld, ik geloof dat het Marokko is. Ze verstrekken de vaccinaties tegen het COVID virus aan Marokko. In ruil daarvoor moeten Marokkanen hun DNA afgeven. Het is eenrichtingsverkeer. Ze doen niet alleen dat soort dingen, maar ze kochten ook de grootste DNA-banken in de Verenigde Staten van Amerika op! China bezit ze!

Sharyl: Wat zijn de Amerikaanse DNA genetische banken, of DNA-banken, en hoe werd hen toegestaan om die te kopen?

Perry: Nu, er is geen verbod. De meeste van deze banken zijn genetische banken. En ik wil bepaalde bedrijven niet noemen.

Sharyl: Heb je het over populaire websites, waar mensen hun genen laten analyseren?

Perry: Zeker! Die staan ​​open voor aankoop, omdat ze… U gaf uw DNA vrijelijk, op voorwaarde om uw afkomst te willen weten, of u gaf het op een andere manier. En nu is het hun eigendom. En zij kunnen die informatie verkopen, en zij hebben dat gedaan… dat hebben ze gedaan! En China heeft het gekocht. Daar is geen verbod op.

Sharyl: Zijn er goede diplomatieke redenen, waarom we China niet zo hard willen aanpakken? Is er angst, dat de dingen harder tegen ons kunnen terugkomen? Is dat het argument?

Perry: Het argument lijkt te zijn, dat we economisch te nauw verbonden zijn en dat je helemaal niet kunt ontkoppelen, zelfs niet een beetje. Eerlijk gezegd komt dat argument alleen overeen met hebzucht. Nietwaar? We gebruiken… Letterlijk, de zonnepanelen op uw huis, of het huis van uw buren, zijn waarschijnlijk gemaakt door slavenarbeid en kinderarbeid, hetzij in China, hetzij door mijnbouw van de materialen door slavenkinderen in Afrika, via China. De Chinese Communistische Partij is gekomen tot wat wij momenteel zouden omschrijven als concentratiekampen. Ze plegen ook ongeoorloofde orgaanoogst. Dit zijn gruwelijke dingen, en we doen zaken met hen! We zeggen dat het diplomatiek moeilijk is om los te koppelen, omdat er te veel geld mee gemoeid is.

Sharyl: Dan weet ik niet of je hiervan op de hoogte bent, maar het viel me op dat president Trump het over TikTok heeft gehad.

Perry: Juist.

Sharyl: Dat is eigendom van China.

Perry: Klopt.

Sharyl: En wat te koop was.

Perry: Ja.

Sharyl: Wat is daar mee gebeurd?

Perry: Er was een deal die werd gemaakt, en ik denk dat die door zou gaan… waarin wij, of sommige Westerse mogendheden, controle zouden hebben over de gegevens, enzovoort. Nu, ik weet zeker dat China dat niet leuk vond. Ze bleven het uitspelen, en voor zover ik nu begrijp, is die deal voorbij en zal TikTok in de Verenigde Staten blijven voor het verkrijgen van uw gezichtsherkenningsinformatie, om daarna te worden gebruikt op een sociale kredietsysteem, dat China in China gebruikt, en dat vervolgens weer in de Verenigde Staten in beweging zal worden gezet. Niet per se door de overheid, maar door grote bedrijven zoals de grote technologiebedrijven, of luchtvaartmaatschappijen, of wie dan ook maar, die zegt: “U kunt niet vliegen, tenzij u zich hier aan houdt op deze manier.” Het hoeft niet per se de overheid te zijn, maar het kunnen pseudo-zaken zijn, die worden gesteund door de overheid, die op die manier integraal deel uitmaken van de samenleving. Het pakt absoluut onze vrijheid van ons af, en we staan ​​toe dat het (gezichtsherkenningsinformatie) in TikTok zit dat hier gevestigd is.

Sharyl eindigt met: “Perry heeft een wetgeving ingevoerd om de Chinese Communistische Partij te bestempelen als een transnationale criminele organisatie. Er is geen actie op ondernomen.”

 

Bronnen:

Chinese Government Is Working on Creating Super Soldiers

https://fullmeasure.news/news/one-on-one-interviews/super-soldiers

You may also like