Mensen worden de plaag: Het vaccin dat ‘immuniteit’ verspreidt door zichzelf te verspreiden als een virus

Vaccineren was nog nooit zó gemakkelijk… wetenschappers onderzoeken het potentieel voor zelfverspreidende, naaldloze vaccinaties in de ‘nasleep van de Covid pandemie’.

Was vóór 2000 naaldloos vaccineren al veilig en bewezen effectief – volgens de Fakestream media, – sinds enkele jaren krijgt dit systeem een echte boost. Meer en meer beschikbare vaccins maken dat deze zogenaamde ‘dier- en mensvriendelijke methode’ snel aan terrein wint!

Aan Bill Gates gelinkt laboratorium ontwikkelt naaldloos vaccin

Een internationaal team van aan Bill Gates gelinkte wetenschappers heeft nu onthuld, dat ze een naaldloos vaccin aan het ontwikkelen zijn, dat zich kan verspreiden… als een virus. Want echt iedereen moet gevaccineerd worden.

De vraag is natuurlijk, of deze toepassingsmethode niet al in volle gang is tegen mensen of bevolkingsgroepen, die zich absoluut niet als ‘laboratoriumratten’ willen laten inenten via de naald of via een pil. Ooit zal de waarheid aan het licht komen.

Mensen kunnen het vaccin nu gewoon ‘oplopen’

Dus wat als er vaccins worden ontworpen, om zich van de ene persoon naar de andere te verspreiden – net als virussen zelf – in plaats van in elk individu te moeten worden geïnjecteerd?
Als dat mogelijk is, zou dit misschien betekenen dat slechts 5 procent van de bevolking ‘geïmmuniseerd’ hoeft te worden middels een injectie. Dit betekent, dat de mensen het vaccin zullen ‘oplopen’, zoals zij een verkoudheid of griepje zouden oplopen, zonder dat naalden en injecties nodig zijn!

Wie financiert zoiets?

Het onderzoek wordt gesubsidieerd door prominente financieringsorganisaties, waaronder de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), die langdurige financiële banden heeft met de Bill & Melinda Gates Foundation.

Zelfverspreidende vaccins… ‘minder dodelijk’?

Het beleidsdocument van de Department of Health and Social Care (DHSC) merkt op: ‘Zelfverspreidende vaccins zijn minder dodelijk, maar niet onschadelijk: ze kunnen nog steeds dodelijk zijn. Sommige mensen zullen sterven, die anders zouden hebben geleefd, hoewel er over het algemeen minder mensen sterven. Het andere probleem is, dat er geen toestemming (voor vaccinatie) is verkregen van de meerderheid van de patiënten.’

Niemand wordt gevraagd om toestemming!

Enkele ethische experts zeggen zelfs, dat er overeenkomsten zijn voor het ‘behandelen’ van de bevolkingsmassa voor volksgezondheidsproblemen, zonder eerst individuele toestemming te krijgen!

Bijvoorbeeld, de fluoridering van de centrale drinkwatervoorziening, om zogenaamd ‘tandbederf tegen  te gaan’, gebeurt bijvoorbeeld al in sommige delen van het VK. De regering overweegt dit uit te breiden naar heel het VK.

“Niemand wordt gevraagd of ze toestemming geven, ook niet aan degenen die het er niet mee eens zijn”, zegt professor Dominic Wilkinson, medisch-ethisch specialist aan de Universiteit van Oxford. “In plaats daarvan vertrouwen we gekozen functionarissen toe, om de waarschijnlijke gezondheidsvoordelen te onderzoeken en beslissingen te nemen op grond van het bewijs. Ik denk niet dat er iets wezenlijk anders is, wanneer het gaat om het idee van zelfverspreidende vaccins.”

Biowapens

Dr. Filippa Lentzos, hoofddocent wetenschap en internationale veiligheid aan King’s College London, waarschuwt voor het gevaar, dat de wetenschap achter zelfverspreidende vaccins kan worden gekaapt om biologische wapens te maken:

“Zo’n zelfverspreidend wapen kan oncontroleerbaar en onomkeerbaar blijken.”

 

Het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg vertelde Good Health, dat er geen vaccin-test voor een zelfverspreidend vaccin ‘zou plaatsvinden zonder strikte wettelijke en ethische goedkeuring’.

Oh, werkelijk?

Wel, we weten hoe het met de Covid injecties is gegaan, en alle mainstream leugens eromheen. Dus het verbaast mij niets wanneer ook dit soort vaccins er ‘probleemloos doorgedrukt’ worden bij de nietsvermoedende bevolking, of wellicht al lange tijd zijn uitgetest op proefpersonen… als biowapens.

“Als hij dit deed – ik betwijfel of dit waar is – zal ik zelf achter hem aan gaan”, schreef een lezer bij Newspunch, verwijzend naar Bill Gates.

“Ik twijfel hier helemaal niet aan”, antwoordde een ander. “Vergeet niet dat Gates iemand is, die ook ooit een grote fan was van massale depopulatie van de wereld.”

Iemand anders vroeg zich af met welk gemak globalisten als Gates gewoon doorgaan met het onthullen van doodsapparaat na doodsapparaat, allemaal verhuld als dingen die zogenaamd helpen om ‘levens te redden’.

God heeft het menselijk lichaam gemaakt met een geweldig, krachtig immuunsysteem, dat een harde noot is om te kraken, wanneer je lichaam krijgt wat het qua voeding nodig heeft. Big Pharma weet dat zeer wel, en doet er daarom alles aan om ons natuurlijk immuunsysteem kapot te maken.

 

Bron:

https://newspunch.com/bill-gates-linked-lab-developing-vaccine-that-spreads-like-a-virus-to-vaccinate-anti-vaxxers/

You may also like