COVID microchip ontwikkelaar zegt dat de uitrol niet te stoppen is, ‘of we het nu leuk vinden of niet!’

UPDATE 09-01-2022  Hannes Sjoblad haalt uit naar critici, die zeggen dat de nieuwe implanteerbare COVID microchips van zijn bedrijf ‘invasief’ zijn.

COVID microchips komen eraan, waarschuwt hij.

De ontwikkelaar van een controversiële nieuwe COVID microchip, die in de huid wordt ingebed, heeft kritiek geuit op zijn critici, die het project afkeurden.

Hannes Sjoblad, de directeur van DSruptive Subdermals, gevestigd in Zweden, vertelde het publiek in een recent media interview, dat de microchips van zijn bedrijf er zijn nu, “of we het nu leuk vinden of niet”, en dat mensen deze ‘gewoon’ moeten accepteren.

Digitaal implantaat onder de huid

Een startend Zweeds technologiebedrijf heeft een scanbare microchip uitgevonden, die in mensen wordt geïmplanteerd en uw COVID-19 vaccinatiestatus kan weergeven. Dit digitale implantaat is ontworpen om in mensen te worden ingebed, zodat uw vaccinatiepaspoort tevoorschijn komt wanneer het wordt gescand.

“Nieuwe technologieën moeten breed worden besproken en begrepen”, voegde de directeur eraan toe. “Slimme implantaten zijn een krachtige gezondheidstechnologie. Dat is waar we bij DSruptive aan bouwen, en ons doel is om de gezondheidszorg op wereldschaal te transformeren.” De firmanaam D(i)sruptive doet mij echter aan iets geheel anders denken, namelijk: vernietigend!

De microchip, die ongeveer zo groot is als een rijstkorrel, kan niet alleen iemands COVID paspoort opslaan, maar ook uw persoonlijke medische informatie en cryptogeld.

“Implantaten is een zeer veelzijdige technologie, die voor veel verschillende dingen kan worden gebruikt.”

 

“Op dit moment is het erg handig om COVID paspoorten altijd bij de hand te hebben op je implantaat”, legde Sjoblad uit.

De chip is ontworpen om in iemands arm of hand te worden geïmplanteerd, hoewel het waarschijnlijk overal kan worden geïmplanteerd waar een persoon de voorkeur aan geeft. Het meet 2 mm x 16 mm.

Het Beest systeem

Gechipt worden betekent echter, dat het systeem u bezit en dat u het bezit bent van het beest en zijn systeem.

Nu wil het beest systeem mensen op vrijwel dezelfde manier chippen als dieren worden gechipt. Voor slechts 100 euro kan een persoon één van Sjoblad’s chips in de hand of arm (of elders) laten inbrengen, om de vaccinatiestatus op aanvraag te kunnen bewijzen.

Scanner noodzakelijk

Het enige dat noodzakelijk is, is een mobiele telefoon of een andersoortige scanner om de microchip te detecteren. Onmiddellijk wordt alle vereiste informatie hieruit op een scherm weergegeven met ‘goed’ of ‘onvoldoende’ (positief of negatief). Na het scannen verschijnt er een PDF met alle details van het EU Digitaal COVID-19 certificaat van de persoon, die zijn vaccinatiestatus aangeeft, en mogelijk ook laat zien of hij onlangs positief is getest op COVID.

Sjoblad zegt dat het ontwerp van de chip ‘altijd toegankelijke informatie’ mogelijk maakt voor ‘ieder ander, die mij wil lezen’ (mijn gegevens wil inzien):

“Als ik bijvoorbeeld naar de film ga, of naar een winkelcentrum, kunnen mensen mijn status controleren, zelfs als ik mijn telefoon niet bij me heb.”

 

Geen tracking apparaatje?

Hoewel Sjoblad volhoudt, dat de microchips van zijn bedrijf geen tracking apparaatjes zijn, gaf hij wel toe dat ze gemakkelijk kunnen worden geactiveerd door externe apparaten, zoals bijvoorbeeld een smartphone.

“Ze hebben geen batterij”, zegt hij over de microchips. “Zelf kunnen ze geen signaal uitzenden. Ze zijn dus eigenlijk passief. Ze zitten daar te slapen.”

Passief? Over dat laatste heb ik mijn ernstige twijfels! Bovendien, waarom zwijgt Sjoblad over de combinatie nanodeeltjes met 4 en 5G technologie, zodat de mens transformeert in een levende antenne?
U gelooft nog steeds dat deze microchips geen signaal uitzenden?

 

Openbaring 13:16-18

En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

 

Don’t get tested, vaccinated, or chipped

 

Bron:

https://www.express.co.uk/news/science/1542866/covid-microchip-developer-rollout-vaccine-passport

You may also like