Massale anti-lockdown protesten woeden wereldwijd | COVID-19 is geen killervirus

Duizenden, en mogelijk tienduizenden demonstranten in heel Europa marcheerden zaterdag tegen de voortdurende lockdowns, die overheden illegaal opleggen, en andere pandemie beperkingen op basis van twijfelachtige of geen wetenschap. Dit heeft geleid tot massale werkloosheid, kleine bedrijven vernietigd, depressie, psychische aandoeningen en zelfmoord angstaanjagend doen toenemen, en kostte de belastingbetaler triljoenen, om te voorkomen dat het NWO-schip zou zinken.

Demonstranten in het Verenigd Koninkrijk (Londen), Duitsland, Frankrijk, Zweden, Nederland, Australië, België, Japan, Oostenrijk (Wenen) en elders kwamen uit voor de Worldwide Rally for Freedom.

 

Anti-lockdown protest in Londen, VK

Dit is verreweg het grootste protest in het VK dat ik heb gezien. Ze zullen deze menigten niet kunnen controleren. In het centrum van Londen liepen duizenden anti-lockdown activisten door Hyde Park, terwijl ze zongen, “Sta op, neem onze vrijheid terug!” “Stop met het vernietigen van het leven van onze kinderen.”

 

Anti-lockdown protest in Amsterdam, Nederland

Duizenden vreedzame demonstranten liepen dit weekend ook door de straten van Amsterdam…

 

Anti-lockdown protest in Kassel, Duitsland

In Duitsland gebruikte de politie pepperspray op demonstranten in de stad Kassel, waar volgens de Daily Mail 15.000 – 20.000 demonstranten kwamen opdagen. In Berlijn werden ongeveer 1.800 officieren stand-by gezet. Duizenden mensen verzamelden zich ook op een andere belangrijke protestlocatie, dicht opeengepakt en zonder mondkapjes op.

central Germany anti-lockdown protest

Demonstranten nemen op 20 maart vreedzaam deel aan een mars, waarin wordt geëist dat de basisrechten worden nageleefd, en dat er een einde komt aan de beperkende maatregelen tegen het Coronavirus.

 

Anti-lockdown protest in Melbourne, Australië

In Melbourne, Australië, kwamen duizenden demonstranten naar buiten, die “Vrij om te spreken. Vrij om te ademen” zongen.

Dit is om te laten zien, wat er gebeurt als je economieën doelbewust vernietigt, die gebaseerd zijn op twijfelachtige wetenschap.

De reguliere media rapporteren de massale protesten niet, of verdraaien de waarheid, of bagatelliseren de omvang ervan in zeer korte vermeldingen, waarna ze weer terugkeren naar hun angstprogrammering.

 

Expert en viroloog verklaart:

COVID-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’, en mondkapjes, social distance en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’.

COVID ‘mutatie’ leugen bewijst dat lockdowns zijn ontworpen om voor altijd te duren.

Click here for more protests worldwide.

 

Forensisch wetenschapper en expert: COVID-19 is geen killervirus

Het vaccin echter is wel dodelijk, omdat het ons immuunsysteem verwoest. Het is het gevaarlijkste en dodelijkste Big Pharma-experiment in de wereldgeschiedenis.

Klaus Püschel, directeur van het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Hamburg-Eppendorf (UKE), en zijn team hebben sinds het begin van de pandemie 140 mensen, die in Hamburg zijn overleden in verband met Covid-19, weer op de been gebracht.

Alle overledenen hadden ten minste één reeds bestaande aandoening.

Hart- en vaatziekten werden gevonden bij 80% van de onderzochte zieken. De gemiddelde leeftijd van de doden is 80. Klaus Püschel ziet de autopsies als een kans voor de levenden, om te leren van de doden.

Voor de meeste mensen ziet Püschel geen bijzondere gevaren:

“Vooral kinderen, volwassenen en de beroepsbevolking zullen deze ziekte normaal gesproken zonder schade overleven.” Voor mensen met een ziektegeschiedenis is het virus een gevaar, omdat het hun immuunsysteem verzwakt is. Bij deze personen neemt het uiteindelijk een fatale loop, net als bij andere virale infecties.

Gezonde mensen moeten niet bang zijn voor infectie.

De angst, dat velen eraan zullen sterven, is volstrekt overbodig, zegt Püschel. Hij zegt dat we ons niet tegen alles kunnen beschermen, en dit virus is een relatief laag risico. Püschel zegt dat, zelfs onder ouderen en zieken, de meesten de ziekte zullen overleven, omdat het virus geenszins een doodvonnis is.

 

Bron:

https://verbraucherschutz.de/rechtsmediziner-klaus-pueschel-covid-19-ist-kein-killervirus/

You may also like