Laatste woorden tijdens schietpartij ondergrondse kerk in Kabul, Afghanistan

Er was een recente schietpartij in een ondergronds kerkje in Afghanistan. Je hoorde er niets over in de fakestream media, omdat het alleen Christenen waren die werden vermoord.

In Afghanistan, enkele nachten geleden, kwam een ondergrondse Christelijke kerk bijeen op een geheime locatie.

 

Eén van de Christenen was aan het telefoneren met een broer en zus in Christus, die op dat moment in Colorado, VS, waren:

Nu wisten ze dat de Taliban onderweg waren…

Ze besloten echter om te blijven, en te bidden en liederen te zingen voor God in plaats van te vluchten voor hun leven. Er werden geen aantallen genoemd. Het kunnen er slechts 8 of 9 zijn geweest, en misschien wel 14 of 16. We weten gewoon niet hoeveel er in dat kerkje waren.

Moeders vroegen hun kinderen of ze weg wilden gaan…

Maar de kinderen reageerden en vertelden hun moeders, dat ze Jezus nooit zouden verloochen. Dus ze wilden blijven.

Terwijl dit Amerikaanse stel aan de telefoon was, hoorden ze alles wat er gaande was. Iedereen zong en prees God, of was in gebed.

De Taliban stormden de kerk binnen…

En toen hoorde je geschreeuw, en daarna hoorde je veel geweerschoten over de telefoon. Dwars door het geweervuur en het geschreeuw heen bleven zij bidden en zingen, totdat de kogels hun stemmen het zwijgen oplegden. Mannen, vrouwen, kinderen… allemaal afgeslacht. Ze zijn meer meelevend wanneer ze varkens slachten dan wanneer ze Christenen afslachten. Die dag in deze kleine ondergrondse kerk of gemeente: elke man, vrouw en elk kind werd gemarteld voor hun geloof in Jezus Christus.

De kinderen hadden voor zichzelf besloten, om een standpunt voor Jezus in te nemen die dag.
Ze wisten het, en ze wisten dat het hun leven zou kosten!

Wat doet onze jeugd?

Wat beslist onze jeugd hier in de westerse wereld?
Ooit, op een dag, komen beslissingen over dood en leven ook naar ons toe. Maar ik ben bang dat onze jeugd zal beslissen met wat te doen in zo’n geval, en dat is rennen en zich verbergen.

De Christenen in die kleine gemeente in Kabul, zij renden niet en ze verstopten zich niet. Ze hielden stand, voet bij stuk. Ze zongen en baden in de Geest, elke man, vrouw en elk kind, en leven nu voort in heerlijkheid.

Mattheüs 16:25  Want ieder, die zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar ieder, die zijn leven verloren heeft om Mijnentwil, die zal het vinden.

Ik bid dat wanneer mijn tijd komt, ik de kracht zal vinden, de barmhartigheid en genade, om op te staan voor Jezus Christus, te blijven staan in gebed, met de volledige wapenrusting van God aan. Daarom is geestelijke gemeenschap, vriendschap, zo belangrijk. Ware gelovigen moeten andere ware gelovigen zoeken voor kracht, kracht om te doorstaan wat komen gaat. De dingen zullen alleen maar erger worden. Op een dag zullen we allemaal worden geconfronteerd met een beslissing, of we opkomen voor Jezus, of met de wereld mee willen rennen en achter satan staan.
Waar zal jij staan op die dag?

Lukas 21:28  Als nu deze dingen beginnen te geschieden, zo ziet omhoog, en heft uw hoofden opwaarts, omdat uw verlossing nabij is…

Met dank aan Tony Lamb 🙏, zodat ik de ondertitelingstekst in mijn eigen taal kon downloaden naar mijn pc (Downsub.com).

 

Underground Church in Afghanistan is with Jesus now. Praying n Singing till took their last breath

Of bekijk de video hier:

 

“We voelen jullie gebeden, omdat deze bovennatuurlijke vrijmoedigheid over ons kwam, en we zongen in de Geest…”

Zij gingen naar hun Schepper toe, vervuld met blijdschap.

 

Bron:

Stand for God

You may also like