Quote van de dag: Henry Kissinger’s citaat over verplichte vaccinaties

Eén van de top 10 Illuminati deed de volgende uitspraak tijdens een speech voor de WHO. Dezelfde globalist vertelde ons ook dat we de NWO moeten accepteren!

Dr. Henry Kissinger was ook degene, die schreef:

‘Ontvolking zou de hoogste prioriteit moeten zijn van het Amerikaanse buitenlands beleid ten aanzien van de Derde Wereld’.

Op 25 februari 2009 hield Kissinger een toespraak voor een raad van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over Eugenetica*, waarin hij verklaarde, dat de eerste stap bij het beheersen van populaties was, om hen verplichte vaccinaties te laten accepteren. Na die stap zouden mensen gedwongen orgaandonatie, genetisch gemodificeerde kinderen, en verplichte sterilisatie accepteren:

 

Henry Kissinger over gedwongen vaccinatie:

“Zodra de kudde de verplichte, gedwongen vaccinatie accepteert, is het game over! Ze zullen dan alles accepteren – gedwongen bloed- of orgaandonatie – voor het ‘grotere goed’. We kunnen kinderen genetisch modificeren en steriliseren – voor het ‘grotere goed’. Controleer het verstand van de schapen, en je bestuurt de kudde. Vaccinmakers kunnen miljarden verdienen, en velen van u in deze zaal zijn vandaag investeerders. Het is een grote win-win! We dunnen de kudde uit, en de kudde betaalt ons voor het leveren van vernietigingsdiensten…” – Henry Kissinger

 

Wat is de medische definitie van eugenetica?

De praktijk of pleitbezorging van gecontroleerd selectief fokken van menselijke populaties (zoals door sterilisatie), om de genetische samenstelling van de populatie te verbeteren.

Middels eugenetica kan men voortplanting van individuen met ‘ongewenste’ eigenschappen verbieden. Vooral de Nazi’s hebben met hun streven naar een groot Arisch ras zich schuldig gemaakt aan talrijke gruwelijke experimenten op dit gebied.

 

En onthulde Bill Gates in 2010 niet het volgende?

“Eerst hebben we de bevolking… De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat loopt op tot ongeveer 9 miljard. Als we nu echt geweldig werk leveren op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, verlagen we dat met misschien 10 of 15 procent.”

Bovenstaande uitspraken werden echter zorgvuldig ontkracht door de zogenaamde FactCheckers…

 

Bron:

https://tapnewswire.com/2021/06/a-quote-from-a-speech-by-henry-kissinger-2009-courtesy-of-danceaway/

You may also like