Klokkenluider verpleegster onthult: leeg ziekenhuis en fake pandemie

Bedreigd met ontslag voor het onthullen van de waarheid over onze lege ziekenhuizen, geeft een andere dappere gezondheidswerker in Devon, Verenigd Koninkrijk, een volledig en openhartig interview met bewijs uit de eerste hand, dat bevestigt dat er systematisch tegen ons is gelogen over de COVID-19 pandemie.

Een anonieme eerstelijns spoedverpleegkundige, die Coronaviruspatiënten heeft behandeld, legt in deze openhartige YouTube video uit, dat het grote ziekenhuis waar ze fulltime werkt, afdelingen heeft met lege bedden. Ze legt uit dat managers, aan het begin van de pandemie afgelopen maart, afdelingen hebben bestemd voor COVID-gevallen, die nooit in gebruik zijn genomen.

Zoveel bedden blijven na enkele maanden leeg en patiënten met andere ernstige ziekten worden zonder behandeling naar huis gestuurd – velen blijven daar achter om te sterven!

Ze zegt:

“Ik heb patiënten met COVID-19 behandeld, al aan het begin van de uitbraak. Wat we zagen, waren patiënten die binnenkwamen met andere bestaande ziekten, hartproblemen, nierfalen, enz. Ze stierven met COVID, maar niet van COVID. Er zijn zoveel lege bedden!

Een dame kwam gisteren binnen met hevige pijn in haar arm. Ze was getest op COVID-19, en men vertelde haar dat we niets konden doen. Ze werd met pijnstillers naar huis gestuurd en kreeg te horen dat ze moest wachten tot dit allemaal voorbij was.

Niemand in ons ziekenhuis stierf aan COVID-19. Ze stierven, meen ik, omdat COVID hun immuunsysteem verzwakte. Al onze medewerkers moeten tijdens hun dienst een masker dragen, vanaf het moment dat ze het gebouw binnenkomen tot ze vertrekken. Ik krijg er ademhalingsproblemen van! Mijn collega’s hebben andere problemen, zoals hoofdpijn. Een collega-verpleegkundige heeft een ECG moeten ondergaan, omdat de maskers haar hartproblemen geven. Ze heeft deze problemen nooit gehad, totdat ons werd verteld maskers te dragen.

Ik geloof dat het dragen van maskers de oorzaak zal zijn van een nieuwe golf van ziektes, omdat ze zo ongezond zijn!

Het personeel werd van de COVID-afdelingen overgeplaatst naar andere afdelingen in het ziekenhuis. We hebben gewoon geen patiënten naar ons toe laten komen voor andere ernstige ziekten. Ze zijn naar huis gestuurd! Ze zijn thuis waar ze worden achtergelaten zonder behandeling.”

 

Nurse Speaks Out, Empty Beds, and no Coronovirus Cases in Devon Hospitals UK (BANNED VIDEO)

 

Overal staan nu mensen op voor de waarheid, maar velen wordt de mond gesnoerd.

Het wordt steeds moeilijker voor de elite, de Illuminati, om het Coronaverhaal in leven te houden.
Zo probeert de British Brainwashing Corporation (BBC) gehakt te maken van een andere klokkenluider uit de zorg, die beweerde dat ze tijdens de Coronacrisis totaal niets te doen had en dat het doodstil was.

En zo is er het verhaal van een verpleegster in de Amerikaanse stad Phoenix, die haar vrienden vertelt dat de IC afdeling van haar ziekenhuis leeg is, en die vervolgens thuis op het nieuws hoort dat haar IC afdeling voor 83 procent is gevuld met COVID-19 patiënten.

En of het nu Nederland, Spanje of Amerika is, overal ter wereld hoor je hetzelfde soort verhalen!

Google, die samenwerkt met YouTube, handhaaft een steeds strenger wordende censuur; video’s en kanalen worden momenteel massaal naar beneden gehaald. En de mainstream media kan het aantal zogenaamde ‘complottheorie video’s en verhalen’ over de Coronacrisis niet meer aan, want mensen blijven de volle waarheid sharen met hun familie, kennissen en de hele wereld. Alternatieve zoekmachines zijn daarom geen overbodige luxe!

Opmerkelijk is ook dat het Amerikaanse Center for Disease Control, CDC, zijn cijfers stilletjes en drastisch heeft bijgesteld:

Van de zo’n 165.000 COVID-doden, zijn er minder dan 10.000 mensen overleden. We praten dan over een percentage van 6 procent van het originele aantal doden, en zelfs dat aantal is nog veel te hoog.

 

Bron:

https://principia-scientific.com/whistleblower-nurse-exposes-empty-uk-hospital-fake-pandemic/

You may also like