Australische minister van volksgezondheid zegt per ongeluk de waarheid over COVID-19

De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard, versprak zich tijdens een persconferentie over de Coronacrisis.

Hij zei dat mensen onverschillig beginnen te worden. “Ik ben er niet blij mee, maar ik merk het,” zei hij.

“Ons huis vormt een gevaar.”

Hazzard waarschuwde dat de plek, die we normaal gesproken zouden zien als de veiligste plek op aarde, ons huis, een gevaar vormt. “U heeft al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde……. deze nieuwe wereld van COVID voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”
Opvallend genoeg lieten de mainstream media deze verspreking weg.

In Australië zijn zeer strenge Coronamaatregelen van kracht.

In deelstaat Victoria en de stad Melbourne zijn onlangs na een wekenlange lockdown wel versoepelingen aangekondigd. Dagelijks worden er in heel het land slechts enkele tientallen positieve tests afgenomen. Voor de Australische regering was dit voldoende reden om de avondklok te schrappen en mensen op te roepen weer op kantoor te werken. Halverwege oktober gaan bovendien de basisscholen weer open.

Ook de Amerikaanse Corona-expert versprak zich!

Eerder dit jaar versprak ook de Amerikaanse Corona-expert, Deborah Birx, zich. Tijdens een interview met CNN liet ze zich ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt. Televisiedokter Sanjay Gupta vroeg haar, of we beschikken over de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen. Hierop antwoordde Dr. Birx: “Ik denk dat dit de reden is waarom de criteria, die de Gates, die ehhhh……. de federale overheid aanbeveelt, vrij streng zijn. Dit geeft de staten de tijd om handen en voeten te geven aan het bron- en contactonderzoek.”

 

Your home is now a dangerous place to be; we must embrace this New World Order HD

“Accept it that this is a New World Order” – Australian Health Minister

Other people need to see this too, please share, like and subscribe!

You may also like