Je raadt nooit wat er in de testen zit! Het beweegt… en het leeft…

De COVID-test blijkt niet zo onschuldig te zijn als het lijkt. De PCR-test wordt verplicht gesteld, niet zozeer ten dienste van uw gezondheid, maar om een heel ander doel te dienen.

De tests zijn niet alleen gevaarlijk, omdat het je DNA verzamelt, en er het risico bestaat dat je Blood-Brain-Barrier (BBB) of bloed-hersenbarrière kan beschadigen of zelfs doorboren… De BBB, een rooster van cellen, dient om schadelijke stoffen, zoals zware metalen, bestrijdingsmiddelen, en andere giftige stoffen buiten te houden, zodat vitale voedingsstoffen, zoals zuurstof, de hersenen bereiken; het is een bescherming van je brein!

Exposed: Nanotechnologie in de COVID-tests!

Ontdek in deze onthullende video, wat er zich nog meer op de zogenaamde COVID-test wattenstokjes bevindt, of het nu nasaal of rectaal is… en dat het leeft en beweegt…
Dit is ook een reden waarom sommigen ziek worden na het nemen van een test.

 

JE RAADT NOOIT WAT ER IN DE TESTEN ZIT! NL ONDERTITELD | MUST WATCH

 

Rutte: ‘Ik ben nog nooit op Corona getest’

Tijdens zijn persconferentie liet premier Rutte zich ontvallen, dat hij nog nooit op Corona was getest. Ja, zelfs niet na een bezoek aan president Macron, die positief getest werd op Corona. Nee, hij ging ook niet in quarantaine. Verbaast u niets, hè?

Beschadigde bloed-hersenbarrière

Een brein wordt als lekkend beschouwd, wanneer de BBB op de een of andere manier beschadigd raakt, waar het lijkt alsof dit ook de bedoeling is. Want dit is namelijk het geval door een veel te lange teststaaf in de neus te duwen. Hierdoor kunnen bacteriën en virussen de bloed-hersenbarrière juist infiltreren, en nog veel meer! De uitvoerder van de test, vaak niet eens een bevoegde verpleegkundige, maar een in de haast opgeleide zorgverlener, weet zelf niet eens waarom die teststaaf zo extreem diep ingebracht moet worden, en welke schade kan worden aangericht bij de geteste persoon, terwijl een druppel snot of speeksel al voldoende testmateriaal biedt.

Waarom de PCR-test

De bestrijding van COVID beoogt niet de volksgezondheid, maar dient een veel groter doel.

 

Research papers - Nano particals for nasal vaccination 2009

 

Profetisch woord van kennis:

Er komen nieuwe testen op de markt.

Anoniem

 

Zie ook:

https://wickedtruths.org/en/covid-19-test-could-technically-be-nasal-vaccine

https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

 

Bronnen:

https://www.bitchute.com/video/KO495u7J749A/

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5212961/rutte-ik-ben-nog-nooit-op-corona-getest

You may also like