Is Vrijmetselaar Dr. Reiner Fuellmich onderdeel van de gecontroleerde oppositie?

UPDATE 31-03-2022  Dr. Reiner Fuellmich wilde met collectieve aanklachten een einde maken aan het Coronabeleid. Tot op heden is er echter nooit iets uitgekomen in ‘rechtszaken’.

In deze afbeelding maakt Fuellmich duidelijk het Vrijmetselaar handgebaar ‘de gemeenschap van man en vrouw’. Hiermee maken ze zich bekend aan hun broeders.

Soros, een indirecte oude donateur

Struikelt medisch jurist Dr. Reiner Fuellmich, de mogelijke toekomstige partijvoorzitter van de nieuwe Berlijnse partij dieBasis, over deze oude connectie met de Illuminist George Soros?
Dr. Reiner Fuellmich uit Göttingen in Nedersaksen wil partijvoorzitter worden van de partij dieBasis, die zegt zich te verzetten tegen de Coronamaatregelen van de staat.

De partijleden echter beschuldigen Fuellmich ervan, en terecht, medeoprichter te zijn van de Burgerbeweging Finanzwende in Berlijn, die institutioneel wordt medegefinancierd door George Soros, via zijn stichting Open Society Foundations, en verder via de groene Berlijnse vereniging Heinrich Böll Foundation!

Nog meer poortwachters…

Ik begin steeds meer te geloven dat Dr. Reiner Fuellmich inderdaad een gecontroleerde oppositie figuur is: een Con, een Shill, een gatekeeper (poortwachter)…
Vraagt u zich ook eens af, is er iets belangrijks uit zijn interviews gekomen?
Heeft hij een belangrijk verzoekschrift ingediend bij een rechtbank?

Op dit moment hoeven we niet te wachten op ‘helden’-figuren, maar kunnen we aannemen dat mannen als David Icke, Reiner Fuellmich, Alex Jones, Mike Adams, Steven Ben-Nun, David Zublick, Christian Westbrook, David Wilcock, Steve Quayle, Tom Horn, Clay Clark, Nicholas Veniamin, en al die ‘alternatieve media’-mannen zoals Stew Peters, en zelfs velen van de alternatieve ‘artsen’ die verschijnen op bekende shows, gewoon deel uitmaakt van de gecontroleerde oppositie is. De omvang van hun infiltratie is werkelijk duizelingwekkend! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vrouwen in de ‘alternatieve media’.

Er is nooit iets uitgekomen in ‘rechtszaken’

En Fuellmich weigerde ook zijn ‘Stiftungs’ Cashflow (kasstroom) transparant te maken.
Fuellmich en vriend hebben een paar rechtszaken aangespannen in Noord-Amerika, maar deze hadden alleen betrekking op onbelangrijke nevenaspecten. Geen van beide procedures was succesvol.
In New York klaagde Fuellmich, samen met Robert F. Kennedy Jr. (collega Vrijmetselaar), de scholen aan tegen de verplichting om PCR-tests uit te voeren. De urgente aanvraag werd afgewezen; het proces loopt nog.

 

Reiner Füllmich, hoe zit het nu met de collectieve aanklacht?

Fuellmich wilde ook dagvaarden in Duitse rechtbanken. Maar tot op heden heeft hij nog geen schadeclaim ingediend.
Veel burgers huurden deze Berlijnse advocaat in en betaalden een vast bedrag van 800 euro. Hoeveel mandaten de 63-jarige daadwerkelijk kreeg, zegt Fuellmich niet. Hij liet verschillende vragen van de krant, Fuldaer Zeitung, onbeantwoord.

De Augsburgse blog ‘Volksverpetzer’ schat dat Fuellmich ruim een ​​miljoen euro heeft ingezameld voor de Corona aanklachten! Deze situatie veroorzaakte natuurlijk verhitte emoties onder de burgers. Ook heeft hij geen rechtszaak tot schadevergoeding aangespannen bij Duitse rechtbanken.

Dat hij faalde in zijn rechtszaken, verklaart Fuellmich door te zeggen dat politici ‘marionetten’ in de rechtbanken gebruikten, of dat zij de rechters corrumpeerden.
Dit is de essentie van hun gecontroleerde oppositietruc, nietwaar?

Post van een dieBasis lid over een mogelijke connectie tussen Soros en Fuellmich:

Reiner Fuellmich is dus één van de oprichters van de Burgerbeweging Finanzwende. Op de website van de Burgerbeweging staat een lijst van de oprichters, waarvan hij werd verwijderd, nadat hem door het federale bestuur comité naar deze connectie werd gevraagd! Hier vind je de lijst met Reiner Fuellmich… die zij, blijkt nu, ook hier verwijderd hebben:

https://web.archive.org/web/20201029102340/https://www.finanzwende.de/ueber-uns/ueber-uns/gruendungslösungen/

Merk op, dat ook een Sacha Stone bijvoorbeeld enkele van zijn websites geheel offline heeft gehaald!
Vermoedelijk omdat zijn connecties, de leden, duidelijk zichtbaar waren voor het publiek, met naam en toenaam en foto. Zelfs in web.archive.org kan men ze niet meer terugvinden.

Nu rijzen de volgende vragen:

1 Waarom heeft Fuellmich zichzelf van de lijst laten schrappen, aangezien hij een oprichter blijft?
2 Waarom valt hij, onmiddellijk na het verzoek om opheldering, delen van het College van Bestuur aan?

Dit zijn de manieren van financieren:

Burgerbeweging Finanzwende, gefinancierd, etc. door onder andere #Rockefeller Brothers Foundation, #Climate Works Foundation, #Bloomberg Philanthropies, #Gates Ventures

Deze worden op hun beurt weer gefinancierd door: de Rockefellers, Bezos, Zuckerberg, Soros, Gates, en vele andere zogenaamde filantropen. Dit kunt u lezen op:

https://www.finanzwende.de/ueber-uns/transparenz-und-finanzierung/

Het mede-oprichten van een bedrijf, dat bijna uitsluitend van dergelijke fondsen afhankelijk is, vraagt ​​op zijn minst enige uitleg.

Geldstromen verbergen

Het is gebruikelijk om geldstromen te verbergen via cascades van bedrijven, meestal in de rechtsvorm van een vereniging of stichting. De individuele organisaties doen alsof ze voor de mensheid werken, maar in werkelijkheid gaat het om geld uit de belasting halen, om het op zo’n manier te kunnen gebruiken om het eigen vermogen te vergroten. Vraag u eens af:

1 Waarom neemt Reiner Fuellmich deel aan een dergelijk systeem?

2 Waarom doet hij alsof het Corona Comité een stichting is?

Bedrijfsleiders konden Fuellmich niet bereiken voor commentaar.
Iets is zeer duister, en Reiners Vrijmetselaar handgebaren alleen al bezorgen mij een rode vlag.

Het grote bedrog

Het hele Fuellmich-ding, de Frontline Doctors, MAGA, Q, enzovoorts, zijn slechts een afleiding om u ervan te weerhouden uw eigen onderzoek te doen. Ook zijn ze pro-Trump. Ze bedelen om geld om de ‘goede strijd’ voort te zetten. Waar ze op aansturen is verwarring, chaos, rebellie en opstand, het liefst met geweld.

Freemason Dr. Vlademir Zelenko with gun

Dr. Vladimir Zelenko is hier een mooi voorbeeld van, samen met Stew Peters die al eerder voorbijkwam in zijn show met een afbeelding van een pistool.

 

Wist u dat sommige rechters en advocaten volwaardige Vrijmetselaars zijn?

‘Hun wetten staan ​​boven de wetten van het land.
De Noachitische wetten, die elk jaar door Amerikaanse Presidenten worden herbevestigd, classificeren de Christelijke aanbidding van Jezus Christus, de Zoon van God, als godslastering. En godslasteraars zullen onthoofd worden. Veel wereldleiders hebben opgeroepen tot de Noachitische wetten, inclusief Trump, inclusief de President van de Europese Unie, en dit zal het internationaal recht zijn! Vrijmetselarij zit achter de Noachitische wetten. Geloof je nog steeds niet in de Bijbelse profetieën?’ – Altyan Childs

‘De Vrijmetselaars en de Illuminati werken nauw samen!
De Illuminati zijn geïnfiltreerd bij de overheid op lokaal, staats- en nationaal niveau. In het onderwijs, de financiële instellingen, religie, – ja, ook het Christendom, en de media… ook de zogenaamde onafhankelijke, alternatieve media!’ – ‘Svali’

 

UPDATE 31-03-2022

Fuellmich

 

DR REINER FUELLMICH (GRAND JURY?)

Of bekijk de video hier.

 

Bronnen:

https://www.business-leaders.net/dr-reiner-fuellmich-diebasis-altlast-george-soros-finanzwende/

https://truth-blog.de/blog/was-hat-dr-reiner-fuellmich-mit-george-soros-zu-tun/

You may also like