Geheime Amerikaanse experimenten met mens en dier (reposted)

Staan mannen en vrouwen op het punt om supermensen te worden? Gaat de zoektocht van de mens naar kennis, macht en een langere levensduur over naar het uitsterven van de geschapen mensheid, zoals wij die nu kennen?

Sciencefiction of reeds werkelijkheid?
Al tientallen jaren draaien er sciencefiction films, die een toekomst vol met spectaculaire mogelijkheden voor de mens neerzetten, waarin de definitie van wat iemand tot een menselijk wezen maakt, weggenomen is door het mixen van hoogwaardige technologie, en zelfs dierlijke eigenschappen in het menselijk lichaam.

Sciencefiction films die een boekje opendoen

In de jaren ‘70 wordt in de film ‘The Six Million Dollar Man’ acteur Lee Majors afgeschilderd als een ernstig gewonde astronaut, die door de overheid wordt herbouwd om hem beter te maken dan hij was: beter, sterker, sneller.
In de jaren ‘80 wordt in de klassieke film ‘Blade Runner’ een futuristische agent afgebeeld, die verliefd wordt op een genetisch gemanipuleerde vrouwelijke replicant, een soort kloon.
Sindsdien is er geen tekort aan dergelijke films, zoals ‘The Terminator’, ‘Spider-Man’, ‘Splice’ en ‘The Matrix’.

Met de grote vooruitgang van technologie in de afgelopen decennia kon sciencefiction uit het verleden een wetenschappelijk feit van onze nabije toekomst worden, of zelfs van het heden, met de menselijke geest draadloos verbonden met computers, en een bionisch lichaam, beter dan dat van topsporters. Dat vooruitzicht laat een aantal alarmbellen rinkelen aangaande de vervulling van de eindtijdprofetieën, en de mogelijke verdwijning van de mensheid door wereldwijde oorlog, ziekte, honger, of zelfs – zo vreemd als het klinkt – vervanging door andere entiteiten.

‘Verbetering van de mens’ is top secret!
Dit kwaad vindt plaats in het geheim, waarin men streeft de mens te veranderen. Bekijk de eye-opening trailer ‘Trans-Humanisme: het vernietigen van de grenzen’:

 

TransHumanism TRAILER #1 | TransHumanism Documentary

 

Transhumanisme wordt vaak gebruikt als synoniem voor ‘verbetering van de mens’.
Kortom, het is een veranderen van het menselijk lichaam – genetisch, mechanisch, of beide – om zijn vaardigheden in zowel de hersenen als de spierkracht te verbeteren.
Transhumanisten willen bestand zijn tegen ziekten en ongevoelig voor veroudering, onbeperkte jeugdige kracht hebben, controle hebben over eigen verlangens, stemmingen en mentale toestanden, om vermoeidheid, haat of irritatie te voorkomen, tot een verhoogde capaciteit van plezier, lust, artistieke waardering en rust, om toegang te hebben tot een ‘nieuw bewustzijn’, waartoe de huidige menselijke hersenen geen toegang hebben.

Hightech
Deze maand (in 2011) bijvoorbeeld, werd wereldwijd een klein, hightech, elektronisch apparaat getoond in de media, lijkend op een tijdelijke tattoo.
Ondertussen onthulde IBM een experimentele computerchip, die de menselijke hersenen nabootst op het gebied van handelingen en zelfs het denken!
Bovendien creëerden onderzoekers van de Universiteit van Cambridge het allereerste dier met kunstmatige informatie in de genetische code.

Mens-dier combinaties
Maar achter gesloten deuren vindt er een meer sinister en genetisch ‘knutselen’ aan Gods schepping plaats! Onder hen is de auteur en onderzoeker en Vrijmetselaar, Tom Horn. Hij suggereert en ‘onthult’ dat mensen, zoals wij ze nu kennen, in het proces zijn van een man-made herontwerp, om ze tot superwezens of zelfs niet-menselijke entiteiten te maken. Let op, dit zei hij rond 2011. Hiervoor maakt men gebruik van nieuwe wetenschappen, zoals biotechnologie, nanotechnologie, en neurofarmacologie.

Horn zegt, “Wat zij kunnen doen, is ons letterlijk leiden naar de vervulling van Bijbelse profetie”.

Hij weet en zegt, dat de poging om mensen te transformeren momenteel wordt versneld met miljarden dollars! Vraagt u zich eens af, waar hij al deze informatie vandaan heeft, beste mensen.

“Eén van de eerste dingen, die President Obama heeft uitgevoerd, zodra hij President werd”, zegt hij, “zijn experimenten, die worden gedaan op mens-dier combinaties, en andere vormen van wetenschap, zoals stamcellen wetenschappen. Belasting dollars in de Verenigde Staten vloeien naar duizenden laboratoria.”

Waarom is er zo’n sterke impuls voor dierlijke eigenschappen in de mens?
“Het zou wenselijk zijn”, zegt Horn. O ja? “Want dieren kunnen ook zien in gebieden van het lichtspectrum, waarin wij niet kunnen zien, en dat wordt in het transhumanisme gezien als een toekomstig voordeel.” Deze vaardigheden zouden een belangrijk militair voordeel opleveren, en Horn zegt dat, al meer dan een decennium, de Amerikaanse Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) miljarden in onderzoek steekt van wat hij noemt  de ‘supersoldaat’-technologie en ‘Project Biodesign’.

Project Biodesign in een notendop

Pentagon lijkt onsterfelijke ‘synthetische organismen’ te fokken, inclusief moleculaire kill switch, dodemansknop. De krankzinnige wetenschapstak van het Pentagon heeft misschien zijn meest radicale project tot nu toe bedacht. Let op, dit was in 2010. Darpa wil de wetten van het leven op aarde herschrijven in het voordeel van het leger, door ‘synthetische organismen’ te creëren, die voor altijd kunnen leven – of kunnen worden gedood met één druk op een moleculaire schakelaar.

Sommigen vrezen dat soldaten, die vechten in toekomstige oorlogen, genetisch zullen worden verbeterd met kenmerken van dieren in hun DNA.

Het echte doel heeft te maken met onsterfelijkheid
“DARPA gebruikt de term ‘creëren van een onsterfelijk organisme’”, legt Horn uit.
Horn zegt, dat topmensen binnen het Pentagon de mensheid in deze richting sturen. En of dit nog niet genoeg is, zegt Horn, dat sommige transhumanisten een levendige interesse hebben! En studies zijn al aan de gang, om te bepalen of de mens eventueel kan communiceren met bewoners van de onzichtbare wereld… met demonen, aliens, geleidegeesten… you name it.

Genetische manipulatie van ons voedsel
Horn wijst op één van de gevaren van het combineren van menselijk en dierlijk DNA, hetgeen een toxisch effect kan hebben voor onze voedselvoorziening.
“Al snel kenden we een menselijke vorm van de gekke koeienziekte”, zegt hij. “Als je in een restaurant geitenkaas eet, dat het menselijke DNA bevat, weten we niet wat de impact hiervan op een mens zal zijn. Voorzeker, wij weten wat het deed met koeien, wanneer zij hun eigen DNA aten!” Vanaf het begin van de jaren ‘90 tot het einde van 2010 waren alleen al meer dan 184.500 gevallen van de gekke koeienziekte in het Verenigd Koninkrijk!

Geschillen over het genetisch veranderen van het voedsel dat we consumeren, is de afgelopen jaren groot nieuws geweest. Een wereldberoemde wetenschapper, Arpad Pusztai, veroorzaakte een ‘storm’ in 1998, toen zijn onderzoek aantoonde, dat het eten van genetisch gemodificeerde aardappelen de groei van laboratoriumratten remt, en schade aan de hersenen en het immuunsysteem ontwikkelt. “Ik vind het erg oneerlijk om onze medeburgers te gebruiken als proefkonijnen”, zei hij.

Is dit het einde?
De mogelijkheid van de mens, om zijn eigen bestaan ​​uit te roeien door middel van technologische vooruitgang, brengt ons bij wat de Bijbel hierover zegt:

Want er zal dan een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is van het begin der wereld tot nu toe en ook nooit meer wezen zal. En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort.  Mattheüs 24:21-22

Als de transhumanisme beweging er in slaagt om het menselijk ras in een ras van ‘posthumans’ te transformeren, dan zullen deze woorden van Jezus een geheel andere betekenis krijgen. Immers, het lijkt redelijk om te veronderstellen, dat de mensheid een soort van radicale transformatie moet ondergaan om een ​​oorlog tegen de Allerhoogste, de almachtige God, te kunnen winnen. Die arrogante drang bestaat al! En vergis je niet, de Bijbel is heel duidelijk dat het dit is, waartoe de mensheid uiteindelijk wordt geleid: een fysieke strijd met God:

En ik zag het beest en de koningen der aarde en hun legerscharen verzameld om de oorlog te voeren tegen Hem, die op het paard zat, en tegen Zijn leger.  Openbaring 19:19

Ze zullen echter niet winnen!
De Bijbel zegt dat Jezus Christus, het Lam, zal ingrijpen en de overwinning over de koningen van de aarde en over de zogenaamde macht van het ‘beest’ zal behalen.

Horn sprak over “dat toekomstige moment, dat geboorte geeft aan een ​​versie van kunstmatige intellecten, die zich plotseling voordoen als bewuste, levende, synthetische superminds, enorm veel krachtiger dan mensen”. Het valt me telkens op dat hij het kwaad bijna verheerlijkt, wanneer hij over deze bizarre onderwerpen spreekt. Men zou haast denken dat hij deel uitmaakt van deze satanische transhumanisme agenda, en ik persoonlijk meen ook dat hij dat doet. Zijn handgebaren zijn overduidelijk, zoals bijvoorbeeld hier het handgebaar, dat staat voor een teken dat bekend staat onder verschillende namen, zoals ‘de duivel’, ‘de hoorndrager’, ook wel ‘Heil satan’, en verder de gehoornde duivel groet.

Tom Horn Freemason making devil's horn hand signal

 

“Dit komt er aan, of de mensen het nu willen of niet. Het is zo goed als onthuld. Ik bedoel, het is heel dichtbij. Iedereen die denkt dat dit allemaal onzin is, pak de krant, de nieuwste wetenschappelijke magazines, en begin te lezen.”

 

Bronnen:

eindtijdnieuws.blogspot.com

http://www.wnd.com/?pageId=334589#ixzz1VitUnpZM

You may also like