Insider uit de begrafenisindustrie zegt dat ze worden overspoeld met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels

06-02-2022  Alarmerend getuigenis van een Australische klokkenluider, die het niet langer kan aanzien: “Dit is gewoon verwoesting”. Verder, een zeer gerelateerde droom uit 2009!

Veel baby’s van gevaccineerde moeders… kinderen, jongeren en volwassenen met onduidelijke overlijdensaktes, die geen uitvaartdienst krijgen, worden rechtstreeks naar het crematorium gebracht. Dit verbergt de lichamen echt, want geen enkele lijkschouwer kan de as nog onderzoeken op doodsoorzaak.

Een begrafenisondernemer in Sydney, Australië, zegt dat de overledenen massaal worden gecremeerd, nadat ze zijn overleden aan vaccin gerelateerde bijwerkingen. Ze waarschuwt ons, dat met name kinderen de volgende slachtoffers zullen zijn.

“We hebben er genoeg van! We willen niet zien dat de kleine kinderen geprikt worden”, zegt de begrafenisondernemer. “Doe dit de kinderen niet aan, jongens… Ze hebben een heel leven voor zich, en wij zien de andere kant hiervan en… dit is gewoon verwoesting.”

 

FUNERAL HOME WORKER WHISTLE BLOWS ABOUT WHAT’S HAPPENING IN THE INDUSTRY…

 

De begrafenisondernemer, die onlangs tijdens een samenkomen werd geïnterviewd, zei dat ze talloze jonge mensen is tegengekomen die zijn overleden aan hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels.

“En het vreemde dat we vinden, is dat het papierwerk niet overtuigend en onbekend is”, onthulde ze.
“Geen uitvaartdiensten; rechtstreeks naar de ovens, en daarna krijgen de mensen de as terug met de urn.”

“Het aantal doden is zo groot geworden dat veel uitvaartcentra worden gedwongen om grote diepvriezers te kopen om de doden in op te slaan”, zei ze.

“Sommige plaatsen installeren zelfs extra grote diepvriezers, met een capaciteit van minimaal 20. En sommige van hen bestellen acht grote containers, die elk 20 lichamen kunnen bevatten”, voegde ze eraan toe.

De zeer bezorgde werknemer is bang dat ze binnenkort een toename van kinderen in het mortuarium zal zien, als gevolg van sterfgevallen door de vaccins.

“Iedereen moet zich realiseren – doe het niet, man, bekijk het van onze kant. We hebben er genoeg van. We willen niet dat de kleine kinderen worden geïnjecteerd”, zei de vrouw, die uit veiligheid weigert het lijkenhuis waar ze werkt bij de naam te noemen.

“Doe de kinderen niet, jongens”, waarschuwde ze, eraan toevoegend: “Ze hebben nog een leven voor zich…!”

 

Zie ook:

I had a dream of forced vaccines! (2009)

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Het is alarmerend, hoeveel miljoenen mensen over de hele wereld er volledig van overtuigd zijn, dat COVID hen zal doden, als ze zich niet onderwerpen aan de verplichte vaccins van hun regeringen.
Gezonde mensen hebben altijd weinig tot geen risico gehad op een ernstige infectie of overlijden, terwijl kinderen vrijwel geen risico lopen op een van beide.

De vaccins daarentegen zullen veel ergere schade aanrichten. Reeds jonge, gezonde volwassenen lijden op mysterieuze wijze aan hartaanvallen en beroertes in een tempo, dat ons allemaal zou moeten aangaan.

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

‘This is Just Devastation’: Funeral Industry Insider Says She’s Inundated with Heart Attack, Stroke, Blood Clot Victims

You may also like