De nano-chip in de vaccinatie-naald! (reposted)

In de naald van de vaccinatiespuit zit een nano-chip… Dat is wat de Nieuwe Wereld Orde van plan is te doen: iedereen voorzien van een minuscule RFID, een Radio Frequency ID (identificatie). Geen elektronisch medisch pasje meer nodig. Deze chip zendt gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou te weten willen komen.

Zoals elk huisdier gechipt kan worden, en eenvoudig kan worden ‘gelezen’ en geïdentificeerd, zo is dit ook met mensen mogelijk. Iedereen die een huisdier heeft, honden vooral, weet dat het kleine chippie ook met een injectienaald wordt ingebracht. Daar blijft het dan de rest van zijn leven zitten en kan het dier altijd worden geïdentificeerd. Er zijn nu wel overeenkomsten, puzzelstukjes die op hun plaats vallen! De afbeelding geeft een voorbeeld van een minuscule RFID-chip weer; op de blauwe ondergrond de vergelijking met rijstkorrels. 

“Wij vinden het opvallend, dat er een keiharde overeenkomst is met de channeling* van Tom Kenyon, waarin de Hathors ook al verklaarden dat deze nano-chip ingebracht zou gaan worden. Op weg naar de New World Order van de leidende elite?”

*Channeling of channelling is een begrip uit de New Age voor het geloof in het ontvangen van boodschappen van onzichtbare spirituele entiteiten en geesten (gevallen engelen!) aan levende personen, genaamd mediums.

 

In de naald van de vaccin-injectienaald zit de chip! 

“Gisteren, op 27 augustus 2009, hield ik in Baden vlakbij Wenen mijn introductiespeech voor het GNM, het Germanische Neue Medizin. Tussen de aanwezigen was mijn vrouw en ook zo’n 40 andere toehoorders. Tijdens de afsluitende vragenronde en discussie kwamen we op het thema van de varkensgriep, toen een vrouw opstond en het volgende verklaarde:”

“Een vriendin van me werkt bij een farmaceutisch bedrijf in Wenen. Deze vriendin heeft me verteld, dat er zich daadwerkelijk een nano-chip in de naald van de vaccinatiespuit bevindt. Dit deeltje kan men weliswaar met het blote oog niet zien, maar bij bijvoorbeeld een 12-voudige vergroting is het waar te nemen. Een kindermicroscoop zou daarvoor al voldoende zijn.

De medewerkers van het farmaceutische bedrijf is meegedeeld dat dit nanodeeltje in het lichaam functioneert, zoals een printplaat in een computer. Men kan hiermee alle mogelijke data aftappen, die het toekomstige gebruik van een persoonlijke elektronische kaart uitsparen. Deze maatregel is ook bedacht om een precieze volkstelling mogelijk te maken…” 

De vrouw die dit vertelde, meldde verder dat zij zelf ook in de Gezondheidszorg werkzaam is. Ze vertelde dat ze aan een advocaat, die als patiënt bij haar komt, de vraag had gesteld hoe je je aan dit chippen kunt onttrekken. Hierop vertelde de advocaat, dat hij van het chip-programma op de hoogte was, zoals überhaupt alle hogere klassen in de maatschappij hiervan op de hoogte zijn.

Voor dit jaar (2009) staat een vrijwillige vaccinatie op het programma, welke door de pers ondersteund moet worden, om zoveel mogelijk mensen tot vaccinatie te bewegen! Wanneer te weinig mensen zich laten vaccineren, zal volgend jaar de verplichte vaccinatie worden ingevoerd. En let nu op! Hiervan uitgesloten zijn bepaalde bevolkingsgroepen, zoals de politie, medisch personeel, politieke personen, enzovoorts. Hij als advocaat zag voor zichzelf eigenlijk ook wel een manier om aan dit chippen te ontkomen, maar voor het grootste deel van de bevolking zou er geen ontkomen aan zijn. 

Merk op dat dit een artikel uit 2009 is, en dat er inmiddels veel veranderd kan zijn omtrent het verplicht chippen van vooral de elite, de royals, hoge politiefunctionarissen, hoge ambtenaren, belangrijke regeringsleiders, etc., waar de burger geen weet van heeft. Het kwam mij zelfs ter ore dat er speciale vaccins zijn gemaakt voor de elite en regeringsleiders, en nog verdachter… een soort tegen-vaccin om er vlak achteraan te nemen. Mocht iemand hier informatie over beschikken, breng dit dan naar buiten; laat het weten.

 

Bronnen:

Wanttoknow.nl

Biochip666.blogspot.com/

You may also like